Keszthelyen jártunk. A keszthelyi strand viszonylag népszerűnek számít, közvetlen a városközpont alatt, a hajóállomástól délnyugati irányban található fürdő hosszan elnyúlik a Balaton-partján. Különlegességes a múlt század eleji hangulatot idéző vízre épített Sziget fürdő és a parton kialakított Balaton alakú medence. A belépő 1000 forintba kerül fejenként. Az büféárak átlagosnak mondhatóak: sör: 750 forint limonádé: 690 forint bor: 300 forint/dl rövidital 800 forint/4cl presszókávé: 450 forint pizza: 1350-1750 forint sima lángos: 550 forint sajtos-tejfölös lángos: 850 forint rántott szelet, rántott csirke: 1900 forint hekk: 600 forint/10 dkg palacsinta 690 forint/2 db hot-dog: 690 forint hamburger: 990-1290 forint

(Forrás: penzcentrum.hu, Északi által)

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
namihami
Lassan ott tartunk, hogy az autópályadíjakkal, benzinpénzzel és egyéb költségekkel együtt is olcsóbb lesz pl. Olaszország, mint a Balaton.
Ennek egyetlen egyetlen célja van. A NER-társak által folyamatosan felvásárolt Balaton környékéről el kell tüntetni a NER-idegen, számukra szükségtelen tömegeket. Ezt a célt szolgálja a szabadstrandok számának folyamatos csökkenése, a szállások árának drasztikus emelkedése és az étkezési, szórakozási költségek villámstartja. Ha egy négytagú átlagcsalád kiszámolja, hogy egy hét a Balatonnál mennyibe kerül, máris otthon marad. Maholnap már csak a régi nyaralótulajdonosok, állandó lakók illetve a folyamatosan szaporodó NER újgazdagok lesznek a Balaton körül. És azok a parti nyaralóikban úgyse veszik a strandok és egyéb KÖZszolgáltatásokat igénybe. A többit pedig falkán belüli bulijaikon oldják meg. A hektárnyi privátnyaralók és hozzátartozó vízpartokon szabad minden. A drog, a pia, a ""borkaizás"" nem a köznép szeme elé való.
Sámannus
Áááá a mészarosnak feneketlen a bendője.
@namihami: No de az orosz vendégmunkások itt lebzselnek, és nem a tajgában oltják a tüzeket.
RonaGyuri
egy meglepően őszinte cikk: (bár szerintem egy kicsit visszafogott)
www.blikk.hu/aktualis/belfold/elelmiszerar-dragulas-kereslet-kosztpenz-vasarlas/xb4218l

@namihami: @Pálinkás Pál:
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy elgondolkodtató irkodmány,

még akkor is, ha csak a hivatalos propagandához képest őszinte

Már maga az a tény, hogy egy atv.hu-s írás ilyen mértékben eltér a központi irányvonatól az utóbbi években unikum. Bár a „Utánajártunk: ezért lett ennyire drága az ennivaló” cikk valójában a sumákolásról szól, de sokkal közelebb van az igasághoz, mint ártunk és qurmányunk propagandája és a KSH. Ami a mennyi az annyit illeti a „Hónapról hónapra hamarabb fogy el a kosztpénz – sok háziasszony érezheti, hogy bár nem vásárol többet, jobbat, mást, mégis egyre nagyobb összegeket hagy ott az élelmiszerboltban” és „a legalapvetőbb dolgok némelyike 10-30 százalékkal többe került most júliusban, mint egy évvel korábban” nagyon visszafogott. Lévén a „némelyike” úgy értendő, hogy van néhány ami csak ennyivel, a többség inkább 25-50%-os sávban található. A kisebbek száma kisebb a sokkal nagyobbakénál.
Ráadásul a cikk eredeti célja a derék Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára bugyuta szerecsenmosdatása!! =))
simmering73
Lehidalok én mindennap az élelmiszerboltokban az áraktól. Minek kellene ezért a Balatonra menni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Nagyvilág - 2021. January 18., 13:49
Elhunyt a csernobili katasztrófa egyik hőse
Sport - 2021. January 18., 13:35
Akár 12 meccsre is eltilthatják Messit