Keszthelyen jártunk. A keszthelyi strand viszonylag népszerűnek számít, közvetlen a városközpont alatt, a hajóállomástól délnyugati irányban található fürdő hosszan elnyúlik a Balaton-partján. Különlegességes a múlt század eleji hangulatot idéző vízre épített Sziget fürdő és a parton kialakított Balaton alakú medence. A belépő 1000 forintba kerül fejenként. Az büféárak átlagosnak mondhatóak: sör: 750 forint limonádé: 690 forint bor: 300 forint/dl rövidital 800 forint/4cl presszókávé: 450 forint pizza: 1350-1750 forint sima lángos: 550 forint sajtos-tejfölös lángos: 850 forint rántott szelet, rántott csirke: 1900 forint hekk: 600 forint/10 dkg palacsinta 690 forint/2 db hot-dog: 690 forint hamburger: 990-1290 forint

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
engem hiába vár, mert nem megyek; eddig sem kedveltem a Balcsit, de amióta Orbán promozza!!!
Egyébként nem könnyen hidalok; naponta vásárolok!!! =))
Mai felfedezésem CBA a legolcsóbb 4db AA-as elem 1300 Ft!!! =))
Pálinkás Pál
@RonaGyuri: megérdemled...mert CBA-ba jársz!!!:)
namihami
Lassan ott tartunk, hogy az autópályadíjakkal, benzinpénzzel és egyéb költségekkel együtt is olcsóbb lesz pl. Olaszország, mint a Balaton.
Ennek egyetlen egyetlen célja van. A NER-társak által folyamatosan felvásárolt Balaton környékéről el kell tüntetni a NER-idegen, számukra szükségtelen tömegeket. Ezt a célt szolgálja a szabadstrandok számának folyamatos csökkenése, a szállások árának drasztikus emelkedése és az étkezési, szórakozási költségek villámstartja. Ha egy négytagú átlagcsalád kiszámolja, hogy egy hét a Balatonnál mennyibe kerül, máris otthon marad. Maholnap már csak a régi nyaralótulajdonosok, állandó lakók illetve a folyamatosan szaporodó NER újgazdagok lesznek a Balaton körül. És azok a parti nyaralóikban úgyse veszik a strandok és egyéb KÖZszolgáltatásokat igénybe. A többit pedig falkán belüli bulijaikon oldják meg. A hektárnyi privátnyaralók és hozzátartozó vízpartokon szabad minden. A drog, a pia, a ""borkaizás"" nem a köznép szeme elé való.
Sámannus
Áááá a mészarosnak feneketlen a bendője.
@namihami: No de az orosz vendégmunkások itt lebzselnek, és nem a tajgában oltják a tüzeket.
RonaGyuri
egy meglepően őszinte cikk: (bár szerintem egy kicsit visszafogott)
www.blikk.hu/aktualis/belfold/elelmiszerar-dragulas-kereslet-kosztpenz-vasarlas/xb4218l

@namihami: @Pálinkás Pál:
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy elgondolkodtató irkodmány,

még akkor is, ha csak a hivatalos propagandához képest őszinte

Már maga az a tény, hogy egy atv.hu-s írás ilyen mértékben eltér a központi irányvonatól az utóbbi években unikum. Bár a „Utánajártunk: ezért lett ennyire drága az ennivaló” cikk valójában a sumákolásról szól, de sokkal közelebb van az igasághoz, mint ártunk és qurmányunk propagandája és a KSH. Ami a mennyi az annyit illeti a „Hónapról hónapra hamarabb fogy el a kosztpénz – sok háziasszony érezheti, hogy bár nem vásárol többet, jobbat, mást, mégis egyre nagyobb összegeket hagy ott az élelmiszerboltban” és „a legalapvetőbb dolgok némelyike 10-30 százalékkal többe került most júliusban, mint egy évvel korábban” nagyon visszafogott. Lévén a „némelyike” úgy értendő, hogy van néhány ami csak ennyivel, a többség inkább 25-50%-os sávban található. A kisebbek száma kisebb a sokkal nagyobbakénál.
Ráadásul a cikk eredeti célja a derék Vámos György, az Országos Kereskedelmi Szövetség főtitkára bugyuta szerecsenmosdatása!! =))
simmering73
Lehidalok én mindennap az élelmiszerboltokban az áraktól. Minek kellene ezért a Balatonra menni?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.