A Hírklikk információi szerint, vasárnap hajnalban öngyilkos lett Bács-Kiskun megye volt  főügyésze, Nánási László. Ahogy korábban több portál is beszámolt róla, Dr. Nánási Lászlót, Bács-Kiskun megye főügyészét, valamint dr. Dókáné, dr. Pályi Krisztina főügyészhelyettest Polt Péter 2019. november 15-én, azonnali hatállyal felmentette a beosztásából. Polt soha nem indokolta meg döntését, így nem derült ki, hogy miért váltották le a vezetőket. Ugyanakkor sajtóhírek szerint, az egyik legnagyobb hazai húsipari cég, a kiskunfélegyházi székhelyű Hungary Meat Kft. olasz tulajdonosának, Piero Pininek a büntetőügye sodorta el a Bács-Kiskun Megyei Főügyészség vezetőit.

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Orbán patkány maffiaállamanák egy újabb áldozata
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
A maffia nem tűr ellentmondást. A nekik ellenszegülőknek annyi...
Sámannus
Már pedig a veszett kutya agyara éppen "egy" főügyész. Ez az ügy hasonló mint az MNB alelnök öngyilkossága, aki az ilyen fostalicskák miatt került padlóra, mint a kedves orosz bankunk, aminek szabad préda az ország. Szentpétervári beruházásban meghintáztatták és a vagyon elszállt alóla. Gondolom itt másik oldalon játsszák el az ártatlan báránykát.
SystemError
Orbán patkány maffiaállamanák egy újabb áldozata
Clavigo
Szóltak neki,,,hogy legyen szíves ???
kereső
"Elvtársak ne lőjetek"- mondta az egyszeri öngyilkos orosz katona.
Sámannus
Az olaszok má a XVIII. században is a más farkával verték a csalánt. Akkor a török testvérekkel kötöttek üzletet a magyarok rovására. Nagy volt az élelemmel folytatott átverés, akkoriban az osztrákok is kitoltak velünk. a magyar élőállat export blokád alá került. Nem csodálkoznék, hogy a nemzetközi maffia van a dologban szerintem semmi új nincs a világban. A pohos ezért akar mindent megetetni velünk, pedig ez lehetetlen, mert a mezőgazdaság akkor tényleg bedől.
Nyilván a kézi vezérlésű ügyekben nincs minden papírra vetve, különösen, ha még a miniszterelnök sem vezet jegyzőkönyvet, neki így könnyű kibújni minden alól.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.