Keszthely kegyvesztett hely amióta a mai fővárostól nézve a tó távolabb eső végében öblösködik. Itt a délnyugati csücsökben mintha a déli part egy éles kanyart vett volna északkelet/kelet felé. Hiszen az északi parton nem sok enyhén mélyülő, homokos medrű strand van. Mint amilyen strand Keszthelynek kettő is. A városin túl a másik Diás felé egy kisebb öbölben a jachtkikötővel osztozkodó Libás strand. A szabadstrandot errefelé muszáj elfelejteni. Vagy túl sok a nád, vagy túl sok a kő.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Orbán, Tiborc és Pénztáros Lőrinc helyében a csillagbörtönt kezdeném fejleszteni, nagyon hamar, hogy majd jól érezzék magukat benne. Megijedt a fidesz, hogy a többség nem azt gondolja, amit a párt. "Befektetők" = Orbán-család.
A Keszthelyiek rájöttek, hogy ez a "Balatonfejlesztés" azt jelenti, hogy rövid úton megszabadítják őket az ingatlanaiktól.
hvg.hu/gazdasag/20190426_Megijedt_a_Fidesz_hogy_a_tobbseg_nem_azt_gondolja_amit_a_part

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.