Rotyis Bálint az M1 vendége volt.

Rotyis szerint egyre durvábban radikalizálódik az ellenzék, az M1 műsorvezetője nagyon-nagyon egyetért vele

Az ellenzék csak próbálkozik, de nem tud hatékonyan fellépni a nemzeti konzultációval szemben – mondta Rotyis Bálint, a Médianéző Központ elemzője az M1-en.

Rotyis Bálint azt mondta, a baloldal első kísérlete az volt, hogy a konzultációt jelentéktelennek és hatástalannak próbálta beállítani. De Rotyis Bálint szerint az üzenet nem ment át, hiszen a még szűk két hétig tartó konzultációt már 1,2 millióan kitöltötték.

Rotyis Bálint azt mondta, az ellenzéki pártoknak nem kell egyetérteniük a nemzeti konzultáció intézményével. De Rotyis Bálint szerint azzal, hogy megpróbálják begyűjteni a kérdőíveket, túlleptek a politikai téren, az ügynek így jogi vonatkozása is van, és adatvédelmi kérdéseket vet fel.

Rotyis Bálint szerint nem váratlan hogy az ellenzék egyre radikálisabb lépéseket tesz, hiszen közeledik a 2022-es országgyűlési választás, és a kormánypártok támogatottsága a vírushelyzet ellenére is magas.

Azzal kapcsolatban Hadházy Ákos és Szél Bernadett az ellenzéki szavazókat arra kérték, hogy küldjék el inkább nekik a nemzeti konzultációs levelet, ha nem értenek egyet a kormánypropagandának ezzel a módjával, ez volt Fábián Barna műsorvezető utolsó kérdése:

„Ugyan még feljelentés nem érkezett az ügyben, legalábbis én nem tudok róla, de hát jogászként és tényleg, csak jogi végzett emberként, nem akarok itt prejudikálni semmit, de hát a Btk. 224-es szakasza, a levéltitok megsértése konkrétan kimondja: aki másnak közlés tartalmú zárt küldeményét megsemmisíti, annak tartalmának megismerése céljából megszerzi, kinyitja, vagy e célból más, harmadik, illetéktelen személynek átnyújtja, az a levéltitok sértését, tényállását valósítja meg, és ezt elzárásra bünteti a törvény, attól függ, minősített esetben 1-től 3 évig. Én nem tudom, hogy tisztában vannak-e az urak ezzel, vagy hölgyek. Nem erre az esetre gondolok, csak úgy idéztem ezt a 224-es szakaszt.”

Rotyis Bálint tavaly év elején azt mondta, az ellenzék „botránypolitizálásba” kezdett, hogy elhitesse, van még létjogosultsága, majd tavasszal arról is beszélt, hogy Karácsony Gergely kampánya kifulladt.

Forrás: 444

Kép: MTVA

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Hülye kis csicska! Add vissza a jogi diplomádat- hol tanultad , hogy a jog felhasználható hazudozásra IS!
Mert hazudsz, csúsztatsz anyád majma! Hol van itt levéltitok megsértése, ha én, a cimzett akár felbontva, akár felbontatlanul oda adom Gipsz Jakabnak a levelemet!!!, és rábizom, hogy mit csinál vele. Itt ráadásul anonim módon kerül a levél???(nem levél ez kedves, hanem egy semmire sem jó pénzkidobás- mert jogi értelemben vett következménye, kötelezettségre utaló eredménye nincs, és nem is lehet. Ráadásul ez csak a csökött értelműeknek szóló önmegerősitésre szolgál. De erre hivatkozni- pláne jogi lépéseket tenni nem komilfó egy "jogállamban"- ugye tudod ,mint jogvégzett?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
SystemError
@Horizont:21:19 Mindkettő...Leginkább ez a hosszú évek sok sok kis szerepe, ami online torzította el. Gondold el hány felhasználó alatt lehet/lehetett és mindegyiknél ki vannak találva a "profil", aminek meg is kell felelnie, hogy valamennyire hihető legyen. Valamint így egymásnak is könnyebben adják át a szerepeket. Pl., ha ómió elutazik, akkor aki átveszi a profilját, csak efftársozni, bolsiznia és elhazudozni-t kell egy mondatokba írnia kb teljesen tartalmatlanul... Kicsit gondolj bele itt hány a körhez köthető ilyen felhasználó van... Azért írtam ómió-t, mert ő jó példa és ő konkrétan a prosti srácokon rezidens tag. kurvincs vadhajtás, de a háttérben ugyanaz az a csoport...A töbit rád bízom
SystemError
@Horizont: Konkrétat én sem tudok, de gondolom mindenki számára megfigyelhető monoton minták vannak egyes felhasználóknál vagy felhasználói köröknél. Én amúgy 10 éve vagyok itt, igaz más néven kezdtem, mert egyszer már elegem lett ebből itt, de akkor még az eredeti propisok csinálták ezt szerintem és az eredeti elképzelés a "múfelhasználókkal" szerintem annyi volt, hogy legyen kiegyenlített viszony és pörögjenek a posztok.ami a másik oldalon pedig persze reklámbevétel, de még mindig egy gazdasági érdekről beszélünk, mint inkább propagandáról... Ugye 2 éve ez is fideszé...pont azóta, hogy itt megjelentek azok akik. Tény, hogy innentől csak találgatni lehet, hogy csak átvették a régi "trükköket" vagy már hozzá is adtak, de ha kicsit belegondolsz az index példájába ott sem volt semmi biztos, csak az elmúlt évek tapasztalatai és a szélhámos trükkök kiismerése mentén lehetett cselekedni.
SystemError
@Horizont: Bocsánat a "Konkrétat én sem tudok" nem teljesen igaz, mivel a ropi adásvétele és a propi tulajdonosi köre vagyis azok, akik a fideszes taknyokat is reptették luxusgépeken az ugyanaz a "Mangusta Investment" nevű offshore cég...

Továbbá több propagandista ugyanazon a néven megtalálható a prosti srácokon, ahogy itt is. A többit rakd össze, de én pontosan tudom, hogy az emberek nem szeretnek ilyenekbe gondolni. Sajnos pontosan ez az, amit kihasználnak.
Van egy mondás, ha valamit át akarsz csempészni a határon, akkor azt tedd ki az ablakba! :)
advocat
Ez a jóember szerintem téved. Az ellenzéknek (kivéve Kínát és Észak-Koreát, meg egy két diktatúrát) ez a dolga.
advocat
Rotyis uram! Emlékszel a régi szép időkre? "Párttal, a néppel egy az utunk!" No ez ma már nem megy. Egyelőre. És nálunk.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.