Harminc perc alatt véget ért a rendkívüli parlamenti ülés, a kormánypártok ugyanis nem mentek el.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
De természetesen a fizetésüket felveszik, akár honnan maradnak is távol! Házmesterünk csak az ellenzéki képviselőket bünteti mindenért!
Igaz, ha nem tudnak mit mondani, bármit kérdeznek tőlük, mert fogalmuk nincs róla,mikor, mit szavaznak meg, mi történik körülöttük, mik a valós tények, csak az előre leírt szöveget ismétlik egy csekély értelmű papagáj színvonalán, és gorombáskodnak, annak sok értelme nincs.
kereső
@Nessy: Ez parlament, és parlamentáris demokrácia? Ne vicceljünk már! Ahol 2,8 millió szavazót semmibe lehet venni,átnézni rajtuk- az nem demokrácia, de még csak hibrid rendszer sem.Megtehetik? Meg. Az Európai Unió szeme láttára, és füle hallatára kinyilatkoztatja a pártállam állampártjának kormánya, hogy tojik bele. Gratula!
görbetükör
Bemutatta a Fidesz a nemzeti összetartozás, az összefogás szép példáját.
Amolyan illibsi módra.
Nessy
Odafigyelnek az emberek véleményére, meghallgatják őket! Nekik ez a "jogállam", a "keresztény jobboldali demokrácia"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.