Magyarország területén a 2020. augusztus 3-án 0 óra és 24 óra közötti időszakban a rendőrök 51 személyi sérüléses közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek, melyből 1 halálos kimenetelű közlekedési balesetben 1 személy vesztette életét, 17 súlyos és 33 könnyű sérüléssel végződött.

A szolgálatot ellátó állomány összesen 188 személyt fogott el, közülük 33 főt az ellenük érvényben lévő körözés alapján, 96 főt bűncselekmény elkövetésén értek tetten. 185 személyt állítottak elő, köztük 98 főt bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt és további 7 személyt ittas vezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedés 94 esetben történt.

Magyarország területén ezen a napon a rendőrök és a katonák 41 jogellenesen tartózkodó külföldit tartóztattak fel és kísértek át az ideiglenes biztonsági határzáron. A rendőrök 73 főt megakadályoztak az ország területére történő belépésben a magyar-szerb határon.

Hazánk területén 11 fő határsértőt fogtak el a rendőrök, 1 személy ellen közokirat-hamisítás miatt indult büntetőeljárás.

(police.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.