A gyászoló családapa napokig úgy érezte, mintha maga is meghalt volna, ám a Borsnak elmondta: gyermekei erőt adnak neki a folytatáshoz.

A család a környezete szerint példamutató életet élt. A gyászoló férj megrendítő interjút adott a Borsnak.

Jézus a halála után harmadnapra támadt fel. Nekem is ennyi időm volt arra, hogy sokkos állapotban legyek, olyan volt, mintha én is meghaltam volna. Ám amikor vasárnap felébredtem, az jutott eszembe, hogy helyt kell állnom apaként. Fel kell nevelnem a gyerekeket. Semmi más nem számít.

– ezt nyilatkozta a Borsnak Bronz Gábor, akinek feleségére egy panelházból kiugró férfi zuhant rá a XI. kerületben pénteken. A babakocsit toló nő a helyszínen életét vesztette, nagyobbik gyermeke nem sérült meg, a kisebbet, a babakocsiban lévő féléves kislányt könnyű sérülésekkel vittek kórházba megfigyelésre, a gyereket még aznap hazaengedték.

A férfi elmondta, kisebbik gyereke Boglárka még semmit sem fog fel az egészből, de Márton már 3 éves, neki annyit mondtak, hogy édesanyja nagyon csúnyán megsérült, és sokáig kórházban lesz.

Egy pszichológus segítségével szeretnék neki elmondani az igazat.

A Bors azt írja,

a család éppen aznap szabadult a karanténból, és az első útjuk a játszótérre vezetett volna.

A gyászoló családfő édesapja, Lajos épp egy orvosi kivizsgálásra ment, amikor érkezett egy drámai telefonhívás. A fia, Gábor szólt a telefon túloldalán, azt mondta, hogy egy borzalmas hírt kell közölnie.

A fiamék épp aznap szabadultak a karanténból, és az első útjuk a játszótérre vezetett volna. A vírushelyzet miatt az erdélyi rokonok hosszú hónapokig nem láthatták a kis Boglárkát, ám végül a család mégis kivitte őt hozzájuk. Mikor haza­tértek, két hétig otthon kellett maradniuk

– mondta Lajos.

Miután kiléptek az ajtón, Gábornak valamiért vissza kellett mennie a lakásba, így lemaradt. Erzsébet, Márton és Boglárka lifttel indult el, Gábor pedig utánuk sietett. Hallott egy puffanást, majd mintegy 20 másodperccel később már látta, hogy mi történt.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Forrás: Bors, 24.hu

Címlapkép: MTI/Mihádák Zoltán

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Remélem hogy az öngyilkos f.szszopó a pokol legmélyebb pontján rohad meg kínok között! Nem gond ha valaki öngyilkos tegye meg az ő dolga, de ne olyan helyen végezzen magával ahol gyerekek is járnak fiatalok idősek stb ! Azért van az erdő vagy a 4 fal között!! Rohadt kurva anyját!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.