A Hír TV Sajtóklub című műsorának első témája Gyurcsány Ferenc nagy port kavart hétvégi bejegyzése volt, amelyben a bukott miniszterelnök többeket megfenyegetett Vidnyánszky Attila kinevezése kapcsán. Néző László az elhangzottak kapcsán megjegyezte, hogy ez a magatartás, ez a stílus nemcsak Gyurcsány Ferencre, hanem a baloldal egészére jellemző, ez a fenyegetőzés tendencia náluk. Gajdics Ottó megjegyezte azt is, hogy egy olyan politikus fenyegetőzött, akinek a kormányzása idején tömegek váltak földönfutóvá. A főszerkesztő gondolatait azzal zárta,reméli, hogy Gyurcsányék nem kerülnek újra a hatalom közelébe, mert amit művelnének, azt elképzelni sem lehet– húzta alá. Bencsik András szerint Gyurcsány beszéde egy bűnöző beszéde volt, ez egy proli bűnöző beszéde. Bencsik nyomatékosan kijelentette, hogy Gyurcsány Ferencet nem szabad a hatalom közelébe engedni, mert ugyanott fogja folytatni, ahol 2006-ban abbahagyta.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
A cikk maga egy idiótaság!!! Én úgy tudom (Gyurcsány is számtalanszor nyilatkozta) hogy nem akar sem miiszterelnök, sem miniszter lenn!!! Akkor miért is a riogatás??? Az való igaz, hogy Mo-on más ember, akitől orbán a legjobban félne!!! Ha orbánban, lenne annyi vér a pucájában, akkor már egy nyilvános vitában megalázhatná Gyurcsányt, de attól fél (jogosan) hogy ez fordítva sülne el. Azt meg tudomásul kéne venni, hogy Gyurcsány nélkül nincs rendszerváltás!!! Az ellenzéki oldalon valószínűleg ezzel tisztában is vannak!!!
solidedge
Egyenlőre a választók döntenek arról, hogy kit engednek a hatalom közelébe. Orbánt sem lenne szabad a 10 éves ámokfutása után a hatalom közelében tartani, de ezt is a választók döntik el (vagy a szavazást lebonyolító szoftver, vagy a krumpli?)
gina
És ez a fidesz patkány kormány mit müvel már 11 éve,?? az országot kizsákmányolták az embereket földönfutóvá tették, nyomor a nyugdijas rétegben és ök beszélnek Gyurcsányról. az még kis ovodás hozzájuk képest( pedig nem volt a kedvencem)
Sámannus
Ezek a fideszesek tök olyanok mint az emeszempé volt. őrájuk még szavazni sem lenne szabad.
kereső
A fideSS-t soha többé nem szabad(na) még csak a politikai élet közelébe sem engedni, nemhogy hatalomba!Menjen
mind kukutyinba zabot hegyezni- mert ilyen károkat az utóbbi száz egyetlen kormánya sem okozott, mint ezek tiz év alatt. Orbán meg mint egy veszett dúvad úgy támadta meg az országot.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.