Megszólalt az érdi család ügyvédje. Az ATV Híradójának az ügyvéd azt mondta: ügyfelei fegyvertelenül mentek el a benzinkúti találkozóra, azt gondolták, békésen elrendezhetik a régóta húzódó konfliktust. Sajtóhírek szerint a két család fiataljai közti házasság megromlása robbantotta ki a konfliktust. A szócsaták és egymásnak üzengetések hónapok óta zajlottak közöttük.

Durva előzményei voltak a pár nappal ezelőtti halálos kimenetelű tömegverekedésnek az érdi család ügyvédje szerint. Bangó Zoltán az ATV híradójának azt mondta, hogy

már hónapok óta ment az üzengetés a két család között.

Ahogy azt korábban mi is megírtuk, csütörtök este az enyingi família legalább tizenhat tagja jelent meg az érdi benzinkútnál, hogy ott találkozzanak az érdi család tagjaival. Mindkét család különböző ütlegeket, ásót, vascsövet, illetve szúró-vágó eszközöket vitt magával a találkozóra. A benzinkútra érve az érdi családhoz tartozó egyik személy elütötte az ott várakozó másik család egyik tagját, majd tolatásba kezdett és elütött egy másik embert is.

A tömegverekedésben egy ötvenéves férfi olyan súlyos szívtájéki szúrást szenvedett, hogy meghalt.

Az ATV beszámolója szerint az elhunyt férfi édesanyja már júliusban feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, mert több alkalommal is ordibáló férfiak jelentek meg a házuk körül azt üvöltve, hogy

cigányok, meg fogtok dögleni

Bangó Zoltán szerint egyszer Siófokon tettlegességig is fajult a dolog.

Akkor az enyingi csapat „kést tett az érdi férj torkához, levizelték, és térden állva kellett az életéért könyörögnie

– mondta az ügyvéd. Hozzátette,

semmilyen fegyver, illetve súlyos sérülés okozására alkalmas eszköz nem volt az érdi csapatnál. Szemben az enyingiekkel, akik így érkeztek a helyszínre.

Az ügyvéd szerint az érdiek békés, polgári úton szerették volna tisztázni a konfliktust, és ezért választották találkozási helyül a bekamerázott benzinkutat.

A kamera felvételeken látszik, hogy az enyingi család tagjai az érdi család gépkocsija köré gyűltek, és kirángatták az utasait, közben pedig verekedésbe keveredtek az érdi család többi helyszínre érkező tagjával is.

A helyszínre érkezett az életét vesztett férfi fia is, aki egyébként a férj volt.

Ő is sérüléseket szerzett: a kezét szúrták meg, a kórházból már kiengedték, jelenleg a Bűntetés- Végrehajtás Központi Kórházban tartózkodik előzetesben.

A Budakörnyéki Járásbíróság hét enyingi és öt érdi férfinek rendelte el a letartóztatását a tömegverekedés után.

Forrás: ATV, 24.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@SystemError: Naaaaa, azért annyira mégsem elvetemültek. Ha verekednek, késelnek is, egy Orbánt mégsem érdemelnének cellatársnak. Ahhoz ezek még kispályások...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.