Orbán Viktor megmutatta követőinek, mekkora munka várja kedden.

A kormányfő egy friss fotót posztolt Facebook-oldalára, melyen egy nagy köteg iratoszlopra támaszkodik.

A mai penzum

– írta posztjában a miniszterelnök, majd hozzáteszi,

megcsináljuk

A fényképen Orbán Viktor egy nagy halom aláírásra, jóváhagyásra váró aktára támaszkodik.

Forrás: 24.hu, Magyar Hírlap

Címlapkép: MTI/Soós Lajos

99 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
dolgozni? Te szaros dagadt, műveletlen paraszt-suttyó, mit tudsz te a munkáról? Lopni, csalni hazudni - tőled ennyire fussa! =))
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csibi
@Dr.Doktorovics trinitron dr.: tegnap, 21:39
Meggyőző, okos érvelés! Csak így tovább...
Azért kíváncsi lennék a pofádra, hogy nézel ki józanul?!
Csibi
@kereső: Előfőrdul, hogy az ember jókedvében rázendít egy nótára! Főleg, ha még nótapartnerre is akad, aki ha kell kikiáltja a Magyar Népköztársaságot!
www.youtube.com/watch?v=-BLO-r_4NzY
SystemError
@Pegero: Az emberi agy 24 képkock felett mozgóképnek fogja fel az amúgy váltakozó képeket. Ugyanez a zenébel a mintavételezés és kvantálás. Tudod 44.1KHZ 16bit. Vagyis másodpercenként 441000X 16bit mély mintavételezéssel. Ne má baszki azt se játszottad gyerekkorodban, hogy a füzet lapjainak sarkára pálcika emberes baszós jeleneteket rajzolsz és utána "lejátszod". Ó most jut eszembe, hogy te mondtad a benzin mozdonyt is régen...Akkor semmi, hagyjuk...:)
ómió
@Chao ragazza: Előbb - "lécci" - végy erőt magadon, hogy meg is értsed, amit olvastál!
Chao ragazza
@Horizont: Mondjuk Musztafa is járna hozzá, ha nem Orbán lenne !Na akkor kapnál észbe amikor megerőszakolná a feleséged vagy lányod ha van és értetlenül állna a bíróság előtt hogy bizony a kafir nőt nem csak joga de kötelessége megerőszakolni ! Vagy kapnál egy sallert, két kokival ,ha sőrt vagy szalonnás szenyót burkolnál befelé.Komolyan mondom fogalmatok sincs ,mitől óv benneteket Orbán ! Pláne ha sabbatolsz, mert az az igazi ,őket ki nem állják és elverik mint nigger a tam tam dobot a dzsungelban .Pláne ha palesztin.
Chao ragazza
@Horizont: Vágom akkor hiányzik valami ?Mert ezek szerint a tőrténelem órákat meglógtad !Az iszlám az utóbbi 600 évben két alkalommal igázta le Európát ! A sötét középkor is a Cordobai kalifátus megszüntetésével ért véget.Most a harmadik foglalásuk, teleszüléssel ( kedvelt mód ) folyik éppen!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.