A Vadhajtások munkatársa ellen hivatalból eljárás indult, mert inzultálta Hont Andrást, a HVG munkatársát a Fidesz antirasszista tüntetésén. A portál arról számolt be, hogy Bede Zsolt gyanúsított lett az ügyben. Elképesztő! Bede Zsolt akár kettő év börtönt is kaphat, mert levette Hont Andrásról a szemüvegét. - írja a Vadhajtások.hu. A portál szerint Bedét hivatalból jelentették fel, egyszer már ki is hallgatták. Most azonban a portál szerint ismét beidézték, de már gyanúsítottként. A VII. kerület DK-s polgármestere, Niedermüller Péter ellen szerveztek tüntetést az önkormányzati hivatal épülete elé még januárban, miután Niedermüller fehér, keresztény, heteroszexuális férfiakról, mint rémisztő képződményekről beszélt az ATV-ben. A rasszizmus elleni tüntetésen kollégánkat, Hont Andrást a Vadhajtások munkatársa, Bede Zsolt inzultálta, lökdöste, azt kiabálta neki: Takarodj innen! A portál a Facebookon élőzte az összetűzést, a felvételen látszik, amint Bede...

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Gyütt Mönt
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
Na a durbicsnak áll a zászló!!! Sitt lesz a jutalma!!!
Nessy
@dr. prédikátor: Kizárt dolog! Majd a "független ügyészség" megállapítja, hogy ez csak barátságos csevegés volt, és Bede a leesni akaró szemüveget fogta meg! És nem azt mondta amit leírtak, csak "ráhazudták"! Bede az időseket védte, akikről mindig olyan "tisztelettel beszél".

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.