Bayer nem vette észre, amikor publicisztikát írt, hogy a hétfői rendkívüli ülésen megjelent 35 képviselő nem mind volt ellenzéki – szúrta ki a 24.hu.

Hétfőn rendkívüli ülésnapot tartottak a parlamentben, amelyet a DK kezdeményezett azért, mert álláspontjuk szerint a miniszterelnök a júliusi EU-csúcson szembement az Országgyűlés egy korábbi döntésével és a párt az Európai Tanácsban július 21-én elfogadott megállapodásról szóló politikai nyilatkozatot akarta megvitatni. Latorcai János elnök viszont a napirendről való szavazásnál megállapította, hogy mivel összesen 35 képviselő jelent meg, a Ház határozatképtelen, nem lehet elfogadni a napirendet, és mintegy fél óra elteltével bezárta az ülést.

Bayer Zsolt kedden erről az ülésről írt publicisztikát a Magyar Nemzetbe, amelyben arról is szót ejtett, hogy a 42-ből hét ellenzéki képviselő el se ment a parlamentbe, így nekik „azért mégis eszükbe jut olykor valami”.

Olyan volt ez a rendkívüli parlamenti ülés, mint Kunhalmi Ágnes, amikor odaáll a fonyódi szabadstrandra bejelenteni, hogy nincsenek szabadstrandok a Balatonnál. Mindeközben a tekintetében annyi értelem bujkál, mint annak a pontynak, melyet jó komám a minap fogott ki hajnalban a tihanyi szabadstrandon

- írta.

Bayer Zsolt úgy folytatta: "Végül elment tehát harmincöt ellenzéki képviselő, beültek és szavaztak. Igennel szavazott 33, egy nemmel, egy pedig tartózkodott. Fogalmam sincs, mi volt az, amiről szavaztak, de teljesen mindegy is."

Hozzátette:

Viszont külön elbeszélgetnék azzal a kettővel, aki odament egy nemet és egy tartózkodomot nyomni. Nekik egészen biztosan szükségük lenne egy beutalóra abba az intézménybe, amely ápolt park mélyén található és rács van az ablakain.

A 24.hu ezzel kapcsolatban azt írja, Bayer Zsolt itt egyértelműen arra utalt, hogy annak a két képviselőnek, aki nemmel szavazott, illetve tartózkodott, bolondok házában lenne a helye. És, ha ellenzéki politikusok lennének, ez a két döntés valóban értelmetlen lenne – teszi hozzá a 24.hu.

Bayer azonban nem vette észre, hogy a 35 megjelent képviselő nem volt mind ellenzéki, és hogy az, aki nemet nyomott a napirend megszavazására, az nem más, mint a fideszes Szűcs Lajos, aki pedig tartózkodott, az Ritter Imre nemzetiségi képviselő volt, aki egykor a Fidesz-KDNP színeiben önkormányzati képviselő volt Budaörsön

- teszi hozzá a 24.hu.

Forrás: 24.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Nem nyelte be reggel pontosan a propagandista apatejet, ahogy szokta. Van ilyen, még Bayer fajtárs sem hazudhat mindig tökéletes fideszes szarházi patkány féreg módjára. Lassan itt az idő, hogy elküldjék valami fidesz csicskaképzőbe, mert hibázik
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
advocat
És ha Zsoltika esetleg gondolkodna? De arra már nem futja? Ja! Már nincs mivel? Az elvhűség...
vitriol
Bravó! bajer ne csak egyet, mindet vigye!
Szeparepa2
Ez a szánalmas agyhalott anyabaszó agybayer náci hazaáruló szarbángeci szarnyaló patkány ELEVE BENÉZTE A MEGSZÜLETÉST... azaz hogy kikúszott a kurva anyja végbelén... innen kezdve, nyilván minden más szánalmas életében derivatív ebből... XD
balos
Jön a "vihar",ami segít,hogy a levegő is tisztuljon!Remélhetjük,hogy a népnek árja a turul piszkot is eltakarítja!?
ómió
Mert, ugye, tévedni csak az efftársak nem szoktak! Ők hazudnak!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok