De az M3-as bevezetőjén is erősödik a forgalom.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erősödik a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán az M1-es autópálya felé, Halásztelek és Dunaharaszti között szakaszosan torlódnak a járművek, 15-20 perces menetidő-többlettel számoljanak!

- Élénk a forgalom a főváros felé az M3-as autópályán a bagi, a gödöllői és a mogyoródi szakaszon, az M0-s autóúton Dunaharaszti és Halásztelek között az M1-es felé, a 31-es főúton Maglódnál, az 51-esen pedig Dunaharasztinál az M0-s felé.

- Az M0-s autóút déli szektorában, az M1-es autópálya felé, egy személyautó szalagkorlátnak hajtott, a főpálya melletti ágon. Az M51-es M0-s csomópontban útszűkületre kell számítani.

Dolgoznak az utakon

A 24-es főúton Gyöngyös kivezető szakaszán, az 1-es km közelében a korábbi heves esőzések nyomán jelentősen megrongálódott a burkolat. A javítási munka miatt várhatóan ma estig a fél útpályát lezárták.

Fejér megyében, az Előszállás és Nagykarácsony közötti összekötőúton, a 4-es km-nél lévő hidat felújítják. A hidat lezárták, a forgalmat a 61-es főút – Előszállás – Daruszentmiklós – Mezőfalva – Nagykarácsony útvonalra terelik. A terelőutat sárga táblákkal jelzik!

Még mindig vannak lezárt utak a Somogyot és Zalát pusztító özönvízszerű esőzés után

A korábbi esőzések és vízkárok miatt továbbra is érvényben vannak a forgalomkorlátozások!

Somogy megyében:

A 68-as főutat Nagyatád és Böhönye között több helyen is lezárták.

Nagyatád elkerülő szakaszát, a 35-ös és a 39-es km között lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.

Segesd és Böhönye között szintén lezárták a főutat az 52-es km-től az 55-ös km-ig. A járművekkel a környező mellékutakon lehet kerülőutat tenni.

Segesdnél, a 49-es az 50-es km között a fél útpályát tartják még zárva. A forgalmat jelzőlámpa irányítja.

A 6801-es jelű Barcs és Berzence közötti összekötőúton, Babócsa településen a 13-as km közelében lezárták a Rinya-patak hídját, a vízátfolyások okozta károk felmérése miatt. Babócsára csak Nagyatád felől lehet bejutni, a 68-as főút irányából nem.

A 6805-ös jelű Marcali és Galambok összekötő úton, Somogysimonyi határában a Zalakomár felé vezető utat a 25-ös km-nél vízátfolyás miatt lezárták. Kerülni Csákány település felé lehet.

Zala megyében:

A 6817-es jelű Nemesdéd és Miháld közötti mellékúton, Pat település a 7-es km-nél már félpályás lezárás mellett megközelíthető!

A 6832-es jelű Galambok és Bagola közötti összekötőúton, Zalaszentjakabon a 3-as km-nél továbbra is teljes lezárás van érvényben, mert a víz elmosta a Malomárok hídját. Ezért onnan Miháld település nem érhető el.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.