Áttétes prosztatarákkal diagnosztizálták március végén Forgács Gábort, aki azóta is kórházban van.

A Blikknek mesélt arról a 72 éves Forgács Gábor, hogy néhány hónapja áttétes prosztatarákkal diagnosztizálták, amely miatt kemoterápián és több műtéten is átesett. A színész, mint mondta, bizakodó, de a fizikai fájdalmak mellett lelkileg is rettenetesen nehezen éli meg a mindennapokat.

Minden évben rendszeresen elmentem orvosi ellenőrzésre, a legutóbbin is azt mondták, minden rendben. Aztán tavasszal egyszer csak észrevettem, hogy valami nem stimmel, őszintén elmondom: véreset pisiltem. Eljöttem a kórházba, ahol közölték, nagy a baj... Áttétem is van hólyagban, mirigyekben, prosztatában. Ezeket azóta mind ki is vették már

– mondta a lapnak Forgács.

Ma 72 éves Forgács Gábor. Isten éltesse! Eszter Gulyás

Közzétette: atv.hu – 2019. december 29., vasárnap

„Nehezen viselem. Sokan szokták mondani, hogy az ember bevonzza a rosszat, de én nem tudom, miért lett volna az én esetemben így, hiszen soha az életemben nem beszéltem erről, meg sem fordult a fejemben, hogy rákos lehetek. (...) Most még kórházban vagyok, várok arra, hogy kiderüljön, hogyan tovább, mi a következő lépés. Mindent hajlandó vagyok megtenni, mert szeretnék még élni egy darabig, de bevallom, vannak olyan pillanatok, amikor az orvosok, ápolók jobban harcolnak értem, mint én saját magamért. Szerencsére nagyon jó kezekben vagyok” – mesélte a színész a lapnak, akit a járványügyi helyzetben sem a párja, sem a lánya, így unokái sem látogathatják. 

Címlapkép: Facebook/atv.hu

(blikk.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.