Egy 65 éves nőnek törte el az állkapcsát, miközben kirabolta.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint egy helyi üzembe ment korán reggel dolgozni egy 65 éves nő Vácon, a korai munkakezdés miatt reggel 3-kor már a szokásos útvonalán gyalogolt, mikor a Szent László úton 

"hátulról valaki elkapta a nyakát, behúzta egy közeli bokros területre és ütni kezdte. A segítségért kiáltó nő nem ellenkezett, támadója, hogy elhallgattassa, többször lesújtott öklével, kitépte áldozata fülbevalóit, leszakította nyakláncát, lehúzta gyűrűit, elvette táskáját, majd sorsára hagyta.

Egy hét alatt elkapták a brutális váci rablót

Fotó, címlapkép: police.hu

A sértett el tudott gyalogolni a közelben lévő munkahelyére, onnan kértek rendőri segítséget. Az egyenruhások mentőt hívtak a súlyosan sérült áldozathoz, a kórházban kiderült, eltört az állkapcsa.

A rendőrök szolgálati kutyát indítottak, szemtanúkat kerestek, igyekeztek minél több, az elkövetőhöz vezető információt gyűjteni. A bilincselésre hét napot kellett várniuk, a rablással gyanúsítható 33 éves csörögi férfi házánál 2020. augusztus 4-én kora reggel fékezett le a rendőrautó.

Az alkalmi munkákból élő férfit kihallgatták, beismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, pénzhez akart jutni valahogyan, ezért 2020. július 28-án hajnalban céltalanul bolyongott Vácon, amikor meglátta a gyalogló asszony nyakában megcsillanó ékszert. Követni kezdte, majd a Szent László úton rátámadt. Miután mindenét elvette, futott a közeli vasútállomásig, hazavonatozott, majd aludni tért. Az ékszereken 47 éves, munkanélküli élettársával másnap délelőtt túladott, egy részéből tartozásukat fedezték, a többiből cigarettát és ételt vásároltak.

A Váci Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztályának munkatársai a rabolt ékszereket egy zálogházban megtalálták és lefoglalták, a 47 éves nő ellen orgazdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást. A 33 éves csörögi férfi ellen – őrizetbe vétele mellett – rablás és maradandó fogyatékosságot okozó testi sértés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás, egyben kezdeményezik letartóztatását"

- olvasható a közleményben.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

KisGenyo2
A szine miatt hamar kinn lesz. Nyílván rasszizmus lenne 5+ évet adni neki...
Oposit
Berakni néhány buzi kingkong cellájába néhány meghitt éjszakára és mikor már kellemesen kitágult és vérzik, akkor bedobni kiéhezett vaddisznók közé, hogy nyalogassák ott ahol kell.
Ezt kéne minden ilyen sunyi geci retekkel csinálni.
KisGenyo2
A szine miatt hamar kinn lesz. Nyílván rasszizmus lenne 5+ évet adni neki...
Gyütt Mönt
Manapság várható a felfüggesztett szabadságvesztés. 3 csapás? Ugyan már!
csak úgy....
@KisGenyo2: én imindíg abban reménykedek,hogy egy röndös böcsületes magyar gyerök tekerje ki a nyakam,ha arra kerül a sor...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Itthon - 2020. September 19., 20:46
Halálos baleset történt a 33-as úton
Itthon - 2020. September 19., 19:33
Itt vannak az ötös lottó friss nyerőszámai