Nyílt háború kezdődött a DK és a Momentum között Gödön. A két párt a gödi polgármester miatt esett egymásnak. 

A Demokratikus Koalíció állítása (2020. augusztus 4.): Hangfelvétel bizonyítja, hogy Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit.

A Momentum reakciója (2020. augusztus 5.): A hangfelvétel manipulált, Balogh Csaba nem akarta fideszesre cserélni a jelenlegi alpolgármestereket, és minderről ők is küldtek egy részletet egy beszélgetésből, állításuk szerint az eredetit, amit itt lehet meghallgatni.

A Demokratikus Koalíció kedden este közleményt adott ki arról, hogy szerintük hangfelvétel bizonyítja, hogy a gödi momentumos polgármester fideszesre akarta cserélni a város LMP-s és DK-s alpolgármestereit – számolt be a 24.hu.

A DK a levélhez mellékelt is egy alig félperces felvételt, amelyben állításuk szerint Balogh Csaba, Göd momentumos polgármestere arról beszél, hogy

a Momentum országos vezetésével egyeztetve le kívánja váltani a szövetséges pártok (LMP és DK) alpolgármestereit, és helyettük a Fidesz önkormányzati képviselőjét nevezné ki alpolgármesternek a városban.

A DK azt is állította, hogy a hangfelvételen Balogh kijelenti, hogy a jövőben nem kíván együtt dolgozni a választást vele közösen megnyerő ellenzéki pártok által jelölt alpolgármesterekkel, hanem helyettük egy fideszes (Pintér György), egy momentumos (Andrejka Zombor) és egy független (Hlavács Judit) képviselő alpolgármesteri kinevezését támogatja, mondván, bennük „bízik annyira, hogy rájuk tudná bízni” az alpolgármesteri feladatokat és az általa kívánatosnak tartott alpolgármesterek között első helyen a Fidesz képviselőjét javasolta. 

Momentum: A DK manipulált hangfelvételt tett közzé

Szerda reggel a Momentum is kiadott egy közleményt, amelyben azt állították, hogy a DK manipulált hangfelvétellel támadja Göd polgármesterét, és a párt által közzétett hanganyag tartalmával ellentétben Balogh Csaba nem akarta fideszesre cserélni a jelenlegi alpolgármestereket. A Momentum ugyancsak közzétett egy hangfelvételt, amelyről azt írták, hogy az az április 6-i beszélgetésről készült hanganyag eredeti verziója – a felvételt rövidebb, illetve hosszabb változatban is közzétették.

A Momentum szerint a hangfelvétel bizonyítja, hogy a DK által közzétett hanganyag tartalmával ellentétben Balogh Csaba nem akarta fideszesre cserélni a jelenlegi alpolgármestereket. Ezen a felvételen arra a kérdésre, hogy „Azt tudod, hogy egy alpolgármesterre, aki helyettesít téged, mindenképp szükséged van?” Göd polgármestere úgy válaszol: „Igen. Ennek tudom javasolni igazából Pintér Gyurit, Andrejka Zombort, Hlavács Juditot. Ki az, akiben a legjobban megbíztok? És remélem nem a Pintér Gyurit mondjátok.”

A Momentum a közleményében hozzátette: őszintén remélik, hogy a DK honlapján közzétett manipulált hangfelvétel egyéni magánakció, és nem a párt hivatalos álláspontját és stratégiáját tükrözi. 

Forrás: 24.hu, Index

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
legott
A magyar genetikailag alkalmatlan jó politikusnak.
legott
Tényleg nincs egy normális sem, tényleg nem lehet szavazni senkire, ebben a kurva országban?!

www.youtube.com/watch?v=RPsFVTPm1qc
kereső
Gratulálok. Igy kell ezt csinálni. Orbán és a fideSS ne tiz évre tervezzen- hanem 100-ra. Mindenki meghülyül, amint egy ici-pici marshall-botot kap a kezébe?
Aki Én
Első és legfontosabb feladat, az ellenzék mielőbbi lecserélése.
legott
Úgy tűnik a magyar sok mindenre alkalmatlan genetikailag (erre Wass Albert is tudna példát hozni neked, te nagyon büszke mélyen magyar fideszes gyökér).

Hogy túléltünk sok mindent?
A csótányok és a patkányok is túlélnek sok mindent - szerintem innen, alulról nézve a dolgot, a túlélésben nincs semmi nemes.

Egyébként is, hogy mi volt egykoron Magyarország, és most mi, hát...
És, ha Orbán marad 2030-ig, akkor lesz ez még így sem!
ómió
Hát, ha az egyik efftársibb, mint a másik...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.