Igen, ezeket a sorokat valóban Puzsér Robert jegyzi, méghozzá saját közösségi oldalán. Puzsér Róbert bejegyzése változtatás nélkül: „Elérkezett az elképesztő pillanat, amikor ünnepélyesen egyetértek Gyurcsány Ferenccel: 2022-re álljon fel az O1G-koalíció! Úgy értem, ahogy Gyurcsány Ferenc: egyetlen listán, minden körzetben egyetlen jelölttel. Játsszák le Orbánnal a meccset a hatalomért 2022-ben! Győzzenek, és bizonyítsák be, hogy […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csizmás Kond
...összefogás...az ugye azt jelenti mint az enyingi cigányoknál...
Amúgy az az összefogás amit ma az ellenzéknek titulált szélhámosok folytatnak soha a büdös életben nem lesz emberközpontú csak egy hataloméhes vérszomjas hordalék...és épp azok fognak majd a leghangosabban sipítozni akik ma is azt csinálják...mert senki ne higgye hogy azért kúrják egymást a hatalomért hogy épp neki tegyenek jót.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Elérkezett az a pillanat, amikor Puzsér tömör, de velős véleménye nem irritál. Sőt! :))
kereső
@Nyírfa: Tegnap olvastam, hogy Márki-Zay is ma már ugyanezt mondja. (pedig először berzenkedtek ellene, de a matek ,az matek)
Nyírfa
@kereső: Én úgy tudom, Magyar György soha nem mondott mást, és ők együtt vannak a Mindenki Magyarországa Mozgalomban.
Viszont egy rettenetesen lehangoló cikket olvastam reggel:

privatbankar.hu/cikkek/makro/orban-ezt-keri-berlintol-a-tovabbi-nemet-fegyvervasarlasokert-cserebe.html

És én még Európai Egyesült Államokról ábrándoztam...
KisGenyo2
@kereső: Igen 2018-ban még nem "hittek" a matematikában. XD
kereső
@Nyírfa: Magyar György nem mondott mást, csak másképp, de Márki-tól most hallottam először.
Ami a cikket illeti semmi meglepődés. Tiszta sor már régóta, hogy Merkel asszony orbán védőszentje, kezdetektől fogva.És hiába mondják, hogy nincs befolyása a dolgokra belföldön- érdekes, hogy az olasz qrva pecér esetében elég volt egy éjszakai telefon- orbánnak, meg csak tessék-lássék jut még az enyje-bejnyéből is.Anno Gyurcsány is azután döntött véglegesen a lemondás mellett, amikor "osszejött" Merkel-lel.(volt néhány konfliktusuk, gondolom ebben közre játszott, hogy ottan már akkor is orbán volt a liebling)
legott
Geci
A kutyát nem érdekli puzsér róbert
Ha úgy alakul bántan fogom Puzsér Róbertet, de ha nem alakul úgy, akkor, nem
Mindig van választása az embereknek.
Igen vagy nem - és ennyi választása van az embereknek
Nyírfa
@kereső: Olyan szívesen dédelgetek álmokat egy boldog világról, ami leginkább a mennyországhoz hasonlít - s nyilván nem alap nélkül teszem, csak még odébb van, nagyon-nagyon odébb - ezért mindig arcul csap, amikor kiderül, hogy mások, akiknek ráadásul hatalmuk van a földi dolgokban, messze járnak az álombeli világtól.
Pedig rossznak lenni sokkal nehezebb és fájdalmasabb, mint szeretőnek. Na, megvolt a napi búslakodás. :)
Igazából soha nem Merkelben bíztam, hanem az Unióban, s bármennyire is a németek dominálnak benne - most, hogy az angolok kibrexitezték magukat belőle - , vannak ott egészen fejlett szellemek is, akik szinte fényévnyire járnak előttünk.

A nagyfiam 8 éve él Londonban. Amit tudok általa , az olyan nagy különbség az itthoni és az ottani körülmények között, mint a zongora klaviatúrájának a két vége.
Csizmás Kond
...összefogás...az ugye azt jelenti mint az enyingi cigányoknál...
Amúgy az az összefogás amit ma az ellenzéknek titulált szélhámosok folytatnak soha a büdös életben nem lesz emberközpontú csak egy hataloméhes vérszomjas hordalék...és épp azok fognak majd a leghangosabban sipítozni akik ma is azt csinálják...mert senki ne higgye hogy azért kúrják egymást a hatalomért hogy épp neki tegyenek jót.
Sámannus
Turkáld inkább az orrodat kisfiam. A Marisunk pénze, vagy bárkié jól jön csak szarkavarós legyen. Te csak rontod a levegőt az ellenzék háza táján, mert csak köpködni tudsz mindenre, eszed meg annyi mint egy marék lepkének. Tudod, hogy baromságaidat felkapja a média, és szétfröcsköli, mint ha beleszarnál a ventilátorba.
bencemacska
@Sámannus: Igazad van! Azt hittem az önki választások után bebújik egy ürgelyukba, és nem hallunk felőle többé.
Tévedtem
Sámannus
@bencemacska: Ez az "óriási lavina" Olyan mint ha a gatyamadzagja szakadt volna el, csak ki van a valaga, mert mindenki tudja ezt majd szakszerűen kezelik ő is igényt tart majd a romlott krumpliosztáskor a javadalmazásra..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.