Több mint 5 milliárd forintból legalább 150 raktárkoncert létrejöttét támogatjuk, ahol a hazai könnyűzenei élet szereplői profi technika és saját stábjuk segítségével játszhatják el dalaikat – mondta Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő, aki a Facebook oldalán újabb részletet árult el a mentőcsomaggal kapcsolatban. A koncerteket várhatóan szeptemberben teszik elérhetővé. Olyan nevekre számítunk, mint Tóth Gabi és Tóth Vera, Demjén Rózsi, Tankcsapda vagy Balázs Fecó. A többi, fesztiválról megszokott zenekarokról a legnagyobb fesztiválok szervezőivel egyeztetünk

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Justitia
Mi is a raktárkoncert? Kérdezném a definíciót.
Pálinkás Pál
tehát nagyjából 35 millió egy ilyen szarra, az adófizetők pénzéből!!! valahogy nem láttam hogy a kormány a munkájukat elvesztők segítségére is ilyen hamar,ennyivel sietett volna...a szívem megszakadna ha ennek a sok léhűtőnek igazi munkát is kéne végezni egyszer!!!
Justitia
"A kormány Demjén Ferencre és Balázs Fecóra is számít a raktárkoncerteken"
És Bródyra, Koncz Zsuzsára nem? Ugyan miért nem?
kolnidre
@Justitia: Mert ők nem tartoznak a társadalom szemetei közzé.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.