Már 1 millió 367 ezer 322-en küldték vissza a nemzeti konzultációs íveket, illetve válaszoltak az online felületen – mondta el Farkas Örs, a Kormányzati Tájékoztatási Központ (KTK) szóvivője szerdán Budapesten újságíróknak.

Újabb hihetetlen szám: a kormány szerint már ennyien töltötték ki a nemzeti konzultációt
Fotó: MTI/Illyés Tibor

A szóvivő emlékeztetett: a koronavírus-járvány nagyban befolyásolja a hétköznapokat, világszerte egyre nő a fertőzöttek száma, és a pandémiának várhatóan lesz második hulláma.

Kifejtette: Magyarország a járvány első szakaszában sikeresen védekezett, mert a kormány időben hozta meg a szükséges intézkedéseket, a lakosság pedig fegyelmezett volt és együttműködő. Ennek köszönhető, hogy sikerült elkerülni a tömeges fertőzést és a sok ezer halálos áldozatot. A járvány gazdasági hatásainak kivédése is sikerült, a kormány egymillió munkahelyet megvédett és a magyar munkanélküliségi adatok a legjobbak közé tartoznak Európában.

A nemzeti konzultáció a gazdasági szuverenitás megőrzéséről és a járvány elleni hatékony védekezésről szól – mondta Farkas Örs. Hozzátette: egyrészt olyan kérdésekben kérik ki az emberek véleményét, mint például

a maszkviselés, a határok lezárása, a vásárlási idősáv vagy az ingyenes parkolás. Másrészt a második Soros-tervről, amely "gúzsba köti" az abban részt vevő országokat.

Kiemelte: minden magyar család hétköznapjait érintő kérdésekről van szó, ezért kéri a kormány, hogy aki eddig nem tette, mondja el véleményét a hátralévő tíz napban. Emlékeztetett. hogy a konzultációs ívek leadásának határideje augusztus 15-e. Az eddig visszaküldött nemzeti konzultációs ívek, illetve az online felületen adott válaszok száma összesen 1 millió 367 ezer 322 – ismertette a szóvivő.

Hozzátette: a baloldal ezúttal sem vesz részt az összefogásban, összegyűjti az íveket, akadályozza a védekezést, de ez – mint mondta – nem meglepő, nekik továbbra sem az emberek érdeke, hanem a bevándorlás és második Soros-terv számít, a magyar szuverenitás ellen dolgoznak.

A Kormányzati Tájékoztatási Központ szóvivője beszélt arról is, hogy miközben erősödik a migráció, növekszik a magyar határhoz érkező migránsok száma, a bevándorláspárti baloldal azon dolgozik, hogy a migránsok akadálytalanul érkezhessenek Magyarországra.

(MTI)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
ez nettó hazugság...ellenőrizhetetlen a dolog...miért nem mondanak 8 milliót...??? azt sem hiszi el senki,ezt sem
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
Mondtam én , lesz az még a végén legalább 28-30 millió is!!! Nem aprózzák el a mocskok!!!
justhpeter
Mondjuk 16%. A fideSS-matek szerint ez már abszolút többség. Szerintem meg csak a primitív kisebbség.
Nyírfa
@RonaGyuri: Most olvastam, csak a HVG-n. Egyelőre csak azt érzem, hogy vérlázító, és, hogy ennek véget kell vetni...de hogyan?
Hogyan?
Nessy
@RonaGyuri: Az a legnagyobb gond, hogy Mészáros megnyeri, bezsebeli a pénzt, a munkát jól, rosszul elvégzi a 26. alvállalkozó , aki az átadás után eltűnik, csődbe megy, miután nem fizetik ki, és garanciális javítás a Holdba! A javításokra újabb közbeszerzés, amit ismét megnyer Mészáros! És ez így megy az idők végezetéig! Lényeg, hogy egy átadott, felújított híd három napig üzemel! Aztán ismét egy, két év lezárás.
ómió
Pedig az efftársak már annyit elloptak, hogy ennek a számnak mínuszban kéne lennie!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.