Vásárhelyi Mária: sokan hajtogatják, hogy ők már Orbán Viktor 1989. június 16-án elmondott beszéde közben érezték, hogy egy életveszélyes diktátor jelölt áll az emelvényen, én azonban nem nagyon emlékszem ilyen véleményekre akkoriból. Emlékszem viszont Bill Lomaxra, a mindig kócosan és szakadtan megjelenő “kedves bolond angolra”, akit egyrészt tisztelet övezett, márcsak a könyve miatt is, másrészt azonban jóindulatú legyintgetéssel vették tudomásul vészjósló jövőképét.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
nem akarsz/akartok (nagypofájú szadeszosok) emlékezni, pedig számosan tudtátok és még többen tudhattátok volna, hogy az MSZMP-KB ócska paraszt-kádere! =))
kereső
Ha nincs Gorbacsov és a "glasznoszty", akkor ma az MSZPM KB első titkárát orbán viktornak hivnák.
Clavigo
A csutkai Padisah első felolvasó szeánszát tartotta a N.Imre újra temetèsèn...Nem èreztem semmi mást a Bugrissal kapcsolatban,csak viszolygást,,ès mèla undort.Pedig azt sem tudtam ,hogy " kijafaszom az az orbán viktor "..
Clavigo
@Shikari: Tèged ki kèrdezett Shikarescu ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.