Új területen igyekszik kamatoztatni sokoldalúságát Mészáros Lőrinc, Orbán Viktor gyermekkori barátja.

Nyomozócéget alapított Mészáros Lőrinc, feleségét, gyerekeit is bevette a buliba
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A gázszerelőből rekordgyorsasággal milliárdossá vált egykori felcsúti polgármester az mfor.hu szerint újabb, figyelemreméltó profilú céget alapított.

A Mészáros és felesége tulajdonában lévő Talentis Group Talentis Protect Zrt. néven alapított leányvállalatot. A cégkivonat szerint a tevékenységi körei közt szerepel

a személybiztonsági tevékenység,

az építményüzemeltetés,

és a nyomozás is.

A cég operatív irányításában Mészáros és neje vállal szerepet, gyerekeit pedig igazgatósági taggá nevezte ki. A Talentis Protect ügyvezetői posztjára pedig az a Hampó Norbert került, aki korábban a Mátrai Erőmű biztonsági vezetője volt.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Szerintem a 4ig-vel közös buli lesz, ami szintén az övé. Ugye ez a cég vette meg a telekom fizikai vonalait... Országos megfigyelés buli egy kézben, de a népharag erősebb lesz!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Sámannus: Nem hamarosan- hanem már mult idő!
ómió
@Eladott Ország: Ne pörgesd túl az Athina Műveket! Még "társadalmi munkában" is túlmelegedhet a hazugsággenerátora! Aztán mi lesz veletek, efftársakkal!?
ómió
@Eladott Ország: Bocsi, de valahogy nem érdekel az efftársi "életútad"!
ómió
@SystemError:Manapság, tudod, minden addig tart itt, amig a "nép" megszavazza! Szóval - gondolom, bánatotokra - nem elég már - Rákosi efftársatok módjára - megkékcédulázni a "hatalmat"! Választó kell! Azt meg, ugye, nem efftársi népzsebivel szoktak "fogni", sőt, nem is "hazudtunk reggel, éjjel meg este"-vel, de még csak nem is "elkurtuk"-kal, hanem ezeket mellőzve! Na - ha azokat keresed, zakika - azok voltak az "államellenes" meg "népellenes" dobások, nem kell értük messze futnod! És valóban: minden népzsebitek után a "paraszt vitte el", nemcsak a balhét, a terheket is! Ezért nem szavaz rátok!
ómió
@Eladott Ország: Ez meg már Bajai Video Zrt. "tanulmány"? Húzzál bele, mert nem jön össze az "5-éves terv"!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.