Nick Thorpe szerint az nem vélemény, hogy Orbán Viktor egypártrendszert épít, hanem elemzés.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Érdemes meghallgatni az utánozhatatlan Hofi Géza összeállítást:
.
----Hofi Géza: A mester (Best Of) [KÜLÖNLEGES SZERKESZTÉS 2015]
.
www.youtube.com/watch?v=A9ExQxnQXFw
.
A piros pacsis pasi sem különb a többi hatalom, és pénzéhes fószernál, a feneket hokizsebével!!
.
Elvégeztetve a PPP a piszkos melót a bársonyhokedli pályázóival, elfoglalóival, viszonzásul az ÜLŐkéért!
RonaGyuri
Egy sajnálatosan igaz megállapítás

Egy BBC tudósító Budapesten – saga újabb eseményei

Fricz Tamás kiosztotta a BBC 1986 óta Budapesten élő tudósítóját, Nick Thorpe-t. Csak ízelítőnek: „egy BBC-tudósításnak nem kell balliberálisabbnak lenni a magyar balliberálisoknál.
Az ő „forgatókönyve” – nem nehéz felismerni – inkább hajaz azokra a koncepciókra, amelyek a globalista, Soroshoz köthető, álcivil mozgalmakban és hálózatokban jelennek meg, amelyek abból indulnak ki, hogy az Orbán-kormányt az utcán, forradalmi, netán afféle Black Lives Matter- vagy Antifa-módon kell megdönteni, mert minden más út, például a törvényes és demokratikus – bizonytalan.”.
Mi váltotta ki ezt nála? Állítólag az a megállapítás, hogy: „Nick Thorpe, a BBC „objektív” és „független” tudósítója” leírta, hogy „azaz ember, aki az egypárti rendszernek való ellenállással (tegyük hozzá, hogy valóságban csak ennek a dumájával, valójában ….) került vezető szerepbe, most újra egypárti uralmat hozott létre. Azáltal, hogy elfoglalta az államot – a gazdaságot, a parlamentet, az alkotmánybíróságot, a médiát – azt kockáztatja, hogy nevetségesség válik”.
A kirohanásra reagálva a tudósító, hogy „látnám el a közszolgálati újságírói munkát” kifejtette:

„Gyakran úgy érzem, nincs itt igazi demokrácia, mert játszanak: nemcsak a kormánypártok, hanem az ellenzékiek is. Színjáték van, igazi demokrácia nincs, a Fidesz egypártrendszere pedig egyre erősebb.”! Kemény de sajnos igaz!!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.