Rekordösszegű pénzt vett ki Kocsis Máté és családja az általuk vezetett cégből tavaly – derül ki a Hobby Key Kft. 2019. évi beszámolójából. Mindez azért is jöhetett létre, mert a korábbiaknál jövedelmezőbb gazdálkodást folytatott az üzleti évben a társaság.

Kocsis Máté családi cége is nagyon ért a pénzcsináláshoz

Mint az a leadott beszámolóból kiderül, a fémáru, szerelvény, fűtési berendezés nagykereskedelmével fő tevékenységként foglalkozó cég az előzőnél 6 millióval több árbevételt könyvelhetett el tavaly, 136,6 millió forintot. És mivel ezzel párhuzamosan a ráfordítások összességében még csökkentek is, ezért közel 70 százalékkal nagyobb nyereséget tudtak végeredményben kimutatni. Az előző évi 21 millió forint után 35,5 millió maradt a cég kasszájában.

A beszámoló mellé csatolt határozat alapján összesen 51 millió forintot vettek ki a Hobby Key Kft.-ből, ami azt jelenti, hogy a Fidesz frakcióvezetője önállóan 12,75 millió forinthoz jutott.

(mfor.hu)

Cikk- és címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
@ómió: ne szerencsétlenkedj. Az Altus él és virul kormányzati támogatás nélkül is. Vagy gondolod 10 éve orbán megsegíti őket?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Eriksson
@Horizont: Magáncégi megbízatást az Eu. részéről, hogy mint volt miniszterelnök és ellenzéki pártvezető ellenőrizze az állam működését, egyetlen egy sem.
Csizmás Kond
@Horizont: ...nem itat semmi csak bizonyos dolgokról leírom a véleményemet...bár nehéz felfognod a vélemény az mindig az adott idő és témaeredménye. Ahhoz hogy ide valaki írhasson nem kell lakcímkártya...ez csak amolyan mánia hogy valakiről tudj valamit és azt kifecseghesd vagy ellene fordíthasd bizonyos időközönként...tehát nincs cím...:)
...és orbén vagy nem Orbán...ez szintén helyi baloldali látószög. Sokszor leírtam hogy nálam a politika csak akkor személy ha általa próbál valaki törtetni...konkrét példa erre Gyurcsány, és bár nálad ez mindig kiveri a biztosítékot Orbánra ez nem mondható el.
...és írtál egy hosszú kommentet, de kérdőjelek nélkül...és leginkább magyarázkodtál nem kérdeztél, tehát nem is igen volt amire válaszoljak.
Na és a vita...azt úgy magyarázod hogy az érveket bizonyítékokkal kell alátámasztani...mert te azt teszed...kérlekszépen honnan az a nagy bennfentesség amit itt állítasz ?...mert amiket bizonyítéknak mondasz az a saját tudatalatti vágyad, amit innenonnan, pletykarovatokból alkotott a képzeleted...példa erre az index...
Nem vagyok én sem és szerintem te sem valami beavatott egyén akik elsőkézből tudnánk dolgokat, így elmondjuk a saját elképzeléseinket ...viszont te el is várod hogy azt én el is higgyem...na itt jön mindig hogy büdös román, hogy seggnyaló fideszes hogy mittudommi...
Amikor valamiről úgy el tudsz beszélgetni...mert régen volt ilyen is...hogy abból ne alkoss személyes ügyet akkor mondhatod hogy na most vitázzunk...mert addig sem függetlenül sem emberien nem lehet tárgyalni.
Horizont
@Eriksson: Most főzök nincs időm, de majd utánaolvasok ennek az Altus ügynek.
ómió
@Horizont: Tévedsz. Nem állandóan! Csak, ha az ő mantrájuk dől rám! Ahogy tőled is! Ami meg sosem voltam, az az elvtárs! De még a fajtáját se állhattam ki soha! És nem a velem beszélgetőt hazudom le, hanem azt, ha nyilvánvaló hazugságokat tol! Ami meg számomra "nem lenne könnyű", az a bolsi mantrát, fajtát, hazudozást magamról szó nélkül leperegni hagyni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.