Koncz Zsófiát, a motorbalesetben július 10-én elhunyt képviselő, Koncz Ferenc lányát indítja a Fidesz októberben az időközi parlamenti képviselői választáson – értesült több forrásból is a Népszava. Úgy tudjuk, a döntést augusztus 20-a után akarják bejelenteni.

A Fidesz az elhunyt képviselő "provokátorfigyelő" lányát akarja indítani képviselőjelöltként ősszel Szerencsen

Koncz Zsófia, a Fidelitas országos alelnöke a Provokátorok a március 15-i ünnepségen címmel tartott sajtótájékoztatón az Országgyűlés Irodaházában Budapesten 2015. március 18-án.

A Fidesznek rendkívül fontos az október 1 1-i időközi választás, hiszen az eredménytől függ, hogy megőrzi-e a sarkalatos törvények átírásához, az alaptörvény módosításához szükséges kétharmados többségét. Ugyanakkor ez tűzbe hozza az ellenzéki erőket is, a pártok azt szeretnék, hogy a Fidesz jelöltjének csak egy kihívója legyen – kiválasztásáról jelenleg is folynak a tárgyalások.

A kormánypárt ifjúsági szervezetének országos alelnöki posztját korábban betöltő Koncz Zsófia azzal vált ismertté, hogy 2015-ben Böröcz László Fidelitas-elnökkel közösen előállt a „provokátorfigyelő” ötletével: közzé akarták tenni azok nevét, akik szerintük szándékosan zavarják az állami rendezvényeket. Az ötlet botrányt kavart, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság jogsértőnek minősítette a kezdeményezés. Később Koncz Zsófia Magyarország washingtoni nagykövetségén kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként.

(Népszava)

Cikk- és címlapkép: MTI Fotó: Marjai János

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
Provokátorfigyelő...közönséges házmestertempó, a legsötétebb időket idézve. Hol is lehetne a helye a leányzónak mint fideszesként a Parlamentben. Annak a szegény épületnek már úgyis mindegy.
Javaslom, a Parlament költözzön egy sokkal szerényebb házba, a mai pedig váljon Európa kulturális fellegvárává.
Legyen így!
Ja: a kétharmad pedig olvadjon el, örökre!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Provokátorfigyelő...közönséges házmestertempó, a legsötétebb időket idézve. Hol is lehetne a helye a leányzónak mint fideszesként a Parlamentben. Annak a szegény épületnek már úgyis mindegy.
Javaslom, a Parlament költözzön egy sokkal szerényebb házba, a mai pedig váljon Európa kulturális fellegvárává.
Legyen így!
Ja: a kétharmad pedig olvadjon el, örökre!
ómió
Nahát! Pedig az efftársi provokátorok az igazi bolsi "cukifalatok"! Igaz, efftársak?!
Ronin2
"Később Koncz Zsófia Magyarország washingtoni nagykövetségén kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként."
Ez a Fidelitas "számomra olyan,mint az indián síugró.
Biztosan vannak,csak átlagember még nem látta őket"/ by Hadházi /
Egyetlen ilyen nyikhajt ismertem,itt volt Miskolcon a Zsiga nevű selyemhernyó,aki szerint 48.000 Ft-ból meg lehet élni.
S tényleg!
Ő megél.
Igaz,neki naponta van ennyi.
namihami
Fiatal, csinos, agyatlan---ideális Fidelitasos aktivista.
És ezzel a testtel, plusz a meglévő ésszel és erkölccsel ""szuperborkaista"" lesz a Fidesz arra igényes köreinek tagjai között. Az a ""sportállamtitkár"" is inkább erre kell, mint a papíron kijelölt feladata. A Playboyban bemutatta ""képességeit"" és megfelelt érdemjeggyel alkalmazva lett.
SystemError
Igazi fideszes politikus lesz a halott apja hátán azonnal felmászó házmester kislányból. Reméljük az ékszereket már levette apuról, nehogy utólag kelljen kiásni...
Aki Én
@ómió: 09:9...azok, azok, arról van szó, efftársaidról, a fideszes bolsikról, akik ma is spionokat képeznek, fizetnek. Néhány fiatalt tudtak csak beszervezni szerencsére, eztán látod azok is milyenek. Nem is csoda, hogy ez a fajta lesz fideszes. Mini bolsik, de majd kapnak kiképzést.
Nessy
Mai "ügynök" az ifjú fidelitásos hölgy.
SystemError
@ómió: Efftárfajtás srác a prostiktól. Csak most, csak ma az anyját is eladja napi 20e. Béreljen ön is bolsi efftársfajtársat magának! : ) Összeszarta a kutya a kertet, dugulás van a wc-ben vagy csak hazudni kell béreljen efftársfajtársat!

Ondó fajtárs csak ma!
Borsodi
Szerencsnek sötét lenne.Nem kell nektek sajnálatból egy fideszes.@Gazella:A leesett alma könnyen rohad,
ómió
@SystemError: A Lenin összes, vagy csak a benne feltolult szar ment az agyadra? Az OPNI-t meg bezáratta előtted a főefftársad? Akkor ez nálad már a "haladó liberalizmus"!
SystemError
@ómió: Rázzad magad, mint egy rendes prosti fajtársefftárs srác
ómió
@Aki Én: Visszatérsz a "régi vágányra", amikor saját bolsiságotokat próbáltad minden hullámhosszon a másikra hazudni? Értem én, hogy 89-ben még "hithű" bolsiként mentetek be a kongresszusotokra (és az nem Fidesz kongresszus volt!), ahonnét viszont kifelé jövet egymástól már arról "érdeklődtetek", hogy kik is valójában a bolsik, na, de, hogy ezt még több, mint 30 év után is kétségbeesetten próbáljátok másokra hazudni, az azért cseppet se bizarr?? Az "efftársiasság" elbírja? Sőt! Már a Lenin-fiu képzést is másokra hazudnátok? Meg kéne próbálnod kezdetben legalább néha igazat mondanod! Csak, hogy tudd, milyen érzés!
ómió
@SystemError: Jobbulást neked, bolsijózsi! Ja, és további kellemes hazudozást!
Eladott Ország
Csöbörből vödörbe. Családon belül marad a lopás, meg a korrupció. Nem is értem miért nincs még meghozva az a törvény, hogy egy fideszes településen, halálozás esetén, egyenesági leszármazott azonnal átvenné az üzletet, valamint, hogy a településeket még nem nevezték át birtokra. Nevezzük nevén a gyereket. Borkainak megvótmá' ? Mert akkor alkalmas. Provokátorfigyelő Zsófika ezzel a szerepléssel robbant be üstökösként a politikai élet sűrűjébe ! Nagy Katalin szintű szédületes felszopó tehetség ! Együtt szopnak majd kánonban Csöbör Katalinnal ( BAZ megye fideszes képviselő)
Ez már az amikor a NER burzsoázia dinasztiákat hoz létre, vissza a feudalizmusba. Ugyanebbe a neofeudalista logikába illik bele, hogy minden gerinctelen csicskából alvezér lesz, akinek már a teljes családja is jogot formálhat trafikokra, földekre, politikai karrierre, hiszen: bandatagok... Ilyen, egy emberre felépített szervezeti séma, még az Afrikai diktatúrákban sem fordulhat elő! Talán csak Észak Koreában van hasonló, amit -az elnyomás és önkény tekintetében- alaposan megközelítenénk, ha nem lenne az EU és NATO tagság, egyfajta pórázként az elmebeteg, meztelen "királyunk" nyakán.
ómió
@Eladott Ország: Látom, dübörög az Athina Művek! Ez a mai napod akkor merő élvezet! Még a tetves bolsiságotokat is a másikra hazudja!
SystemError
@ómió: Lobotómió fajtárs srác a prostiktól. Megadta Huth Gergő Athina számát végül vagy a lányát játszó nőciét? Nagy alakítás volt. Amúgy gratula, mert tényleg nagyon becumizta ezt mszp! Látszik, hogy mind az mszmp-ből jöttetek, van gyakorlat!
ómió
@SystemError: Nálad ez a system error már tényleg komoly lehet. Belekeveredtél, mint majom a házicérnába! Nem a Huth alkalmazza, hanem a tetüpártod! Fel se tűnt? És már azt is kapcsiból hazudnád a másénak? Plusz azt a "nagyszerű asszonyotokat" - jó bolsi strici módjára - még ki is árusítanád? Ez igazán "efftársi" lehet, de meghagyom nektek! Amúgy, bolsiék fajkreténje, hazatalálsz még?
ómió
@Eladott Ország: Az Athina Művek csak nem észrevette a pandémiás világválságot?! Ezt az "éleslátást", ugye, már csak a hazudozása űberelheti!? Látom, az is "dübörög"! Húzzazok bele, tetüfi! Még a végén nem lesz meg az efftársi 5-éves terv!
SystemError
@ómió: Mi is van ezzel a nővel és a lányával azóta...? :) Csak arra kellettek nektek, hogy a témáról elterlje a figyelmet. Ha 10 halott nem igaz, akkor egy-kettő már nem is számít... Ismárjük már a Habony patklány művek nácimédia mechanizmuasit. Ugyanolyan TV2/ProstSrcácokos szarság volt ez is, mint a Terry Black vagy az a retardált svéd kurva, akiket pár tízmilláért megvettetek. Ezek a szarok jóval nagyobb hírértékkel bírtak, mint akár egy plakát kampány. Nem mondom hatékony, de ezt pontosan tudják a Hurut Patkányok is. Hogy véded a kis patkány munkáltatódat amúgy te kis PS blog rezidens...:) Hol vagy többet itt vagy ott? :)

www.google.com/search?channel=fs&q=%22%C3%B3mi%C3%B3%22

:)
ómió
@SystemError: A lányával az a baj, hogy elárulta, miszerint a "mutti" notórius hazudozó? Volt, van és lesz!! Ti meg filmet forgattatok vele, mint az "igazság bástyájával"? Brávó! Efftársi! Innét lehet aztán efftársilag mindenkire egy picit ráhazudni belőle! Pont, ahogy próbálod is! Ezek vagytok ti! Ne erőlködj! Még megárt!
SystemError
@ómió: Mivel pontosan lehet tudni, hogy honnan jöttél és a szerelmedet nyomatod egész nap, már csak ezért is egyértelmű, hogy ti csináltátok... Mivel eddig minden ilyen így volt...Ártani meg ez annak fog, aki Orbán bukása vagy egy nem várt szivinfartus után más nap szembenéz ezzel a hazugságkártyavárral, de már nem lesz mögötte a személyi kultusz. Annak bizony ez nagyon fog ártani. Kezdi megtanulni az ország értelmesebb fele, tudod akik nem fidesz szavazók, hogy amikor jön az elszámoltatás, akkor ne vegyenek benne részt.., de félre tudjanak majd nézni, amikor a saját parasztjaitok kérik számon, hogy ez mi volt...:) Nem fogunk odanézni, de biztos lehet majd bizni abban, hogy a volt fidesz szavazók kulturáltan fogják rendezni veletek a múltat :) Hiszen csupa értelmes ember! :)
Sámannus
Jáj Habarovszkban már előrébb tartanak az oroszok. Putyinnak már nem csak a pohosra kell vigyázni, hanem a Távol-keletre is, no meg Szibériára is sok ott is a tajgatűz Lenne a sok éhenkórász muszkának otthon is dolga. Mi meg ilyen kapálózó luvnyával bíbelődünk.
ómió
@Eladott Ország:Mid fáj már megint, gyökérfi? Túlmelegedett az efftársi hazugsággenerátor?
ómió
@SystemError: Ennyire efftársi pihe-puha a saját hazugságváratokat mindenáron a másikra próbálni hazudni? Ezt már a zombijaitok se veszik be! Meg ez a bolsi álmodozás, amit produkálsz, ez anno még Keller efftársadnak is "dicsőségére" vált volna (tudod: ő volt az "elszámoltatási kormánybiztosotok"), csakhát ő élőben volt kénytelen a valósággal találkozni! Te meg - aki itt "személyikultuszozik" - úgy tűnik, még elméletben sem!
ómió
@Eladott Ország:Óvd a hazugsággenerátorodat, bolsijózsi! Anélkül "semmi leszel"!
SystemError
@ómió: Túl sokat loptatok, túl nagy a pofátok és elege van ebből az embereknek. Elfelejtettétek, hogy a legutolsó diktatúra óta, mindenhol ott van az adat. Azt gyanítom, hogy a mostani elszámoltatásnál sokkal több civil segítség lesz, mint 89-óta bármikor:)

Ajánlom figyelmedbe ezt a fasza kis oldalt:
k-monitor.hu/adatbazis

Van miből mazsolázni...:)
ómió
@SystemError: Mondod ezt a "túl sok lopást" annak az efftársi "alfajnak" a spanjaként, amelyik a 90-es években több, mint 10000 milliárdnyi "társadalmi tulajdont" lopott (bocsi: "privatizált") el? Azoknak a csáposaként, akik 2002-2010. között az addigi 8000 milliárdnyi államadósságot úgy növelték meg 14000 milliárddal, hogy azon semmit nem vettek, semmit nem építettek, csak simán ellopták, eltapsolták? Itt még Móricka is azt mondaná: ehhez már pofa kell! Ezeken a "fasza kis" adatokon merengj el, "mazsolázz", ne az Athina Művek "adatbázisán"!
SystemError
@ómió: Megnézhetjük a privatizációt, hogy hová is kerültek azok a vagyonelemek. de igen én minden politikus patkányt sittre küldenék, aki lopott és lop éppen. Ha már "rendszerváltás" és "privatizáció", akkor annyit el kell mondani, hogy már akkor is, azok voltak a hangosak, akik csinálták, mint pl a Csurka..:) Csurkához komplett ipartelepek kerültek..MDF/SZDSZ, olaj, pártház, Nem is a pártok neve, hanem konkrét személyek érintettsége a lényeg..Körbe mehetünk a mostani még aktív politikai eliten és strómanjaik, családjaik vagyonelemein és megvizsgálhatjuk a képet az ÁPV-MNV időtengelyen. Részemről mindenki mehet a levesbe, aki pofátlanul csak lopott, esetleg még az ellenkezőjéről is prédikált a lopás közben..:)

Szóval lehet ezt az agyatlan fidess szavazók nem értik meg, de az ember gerinctartásához hozzátartozik a "következetes" értékrend. Tehát vesszen a férgese! Nekem mindegy, hogy az Gyurcsányról vagy Orbánról vagy a bárkiről szóljon. ha van bizonyíték. Gondolom ezzel már csak nincs baj Lobotómió, ha az ember így látja? Nem is értelek.. Eleve csak a rohadt lelkűek igazolják a saját lopásaikat más lopásaival, de tudjuk már, hogy itthon ez 2.5 millió nagyon buta ember számára ez az "erkölcs". Ugye nem gondolod, hogy ezt az országot túl sokáig lehet még vezetni alapvetően buta emberek képviseletével(fidess) és választási csalásokkal, manipulációkkal?

A mi saját kis szociopata Lukasenkánk már a látszatra sem ad régóta, ezért a nyomok ott maradnak, csak Polt személye lesz más..:) Orbán 20-30 évre tervezett, és ahogy nézem, csak közben ráültetek erre és elengedtétek a normális világot, látszatot legalább. Orbán jól kitalálta ezt a rendszert, csak egy dologgal nem tudott számolni. A normális emberekkel, mert ő és ti is betegek vagytok! :)
ómió
@SystemError: Azzal, Zakika, ha az ember így látja tényleg nincs baj, viszont, ha így látja és mégsem így mondja, azzal már annál inkább! Bizonyíték kell! Loptál? Itt a bizonyíték, húzz a levesbe! Viszont az a sima efftársi ráhazudósdi, amit sokszor műveltek és aminek nyomán anno még Keller efftársatok, mint "elszámoltatási kormánybiztos" is elindult, az nem csak visszataszító, hanem még bíróságilag is egy nagy bukta! Itt is a "saját lopásaikkal" jössz, de hol rá a bizonyíték? A lopás tényét az húzza alá, nem is kicsit, hogy nem jut pénz az egyes területekre! Most minden terület évről-évre több forráshoz jut. Nem úgy, mint Böszme efftársad idején! Akkor bezártak egy tucat kórházat, kisiskolák, posták százait, fizetéseket, nyugdíjakat nyultak le, mert nem jutott rájuk pénz! Már a válság előtt is csak államkölcsönből! Na, akkor loptak! Most ilyeneket nem láttok, mégis rájuk van hazudva a "lopnak"! És, ha a "nagyon buta embert" keresed, hát, a ráhazudósék azok! Persze az is lehet, hogy "csak" aljasok, akik mindazt, amit önmagukról tudva-tudnak, hogy úgy csinálnák, azt a másikra hazudják! Beleértve a választási csalást is! Ahogy Böszme vezéretek a "trükkök százaival" nyert még 2006-ban! Ő a ti szociopata kis Lukasenkátok, ne keresd máshol! Aki viszont Orbánt már háromszor választotta meg 2/3-dal, az mindezt akkor is látja, ha te éppen "beteg"-nek hazudod és valószínóleg 2022-ben is látni fogja!
ómió
@Eladott Ország: Igen, erre te vagy az élő példa! Így! "Gyógyulatlanul"!
SystemError
@ómió: Mutogathatsz 30 éves ügyekre, én is mutogathatnék. Az elmúlt 10 évben megtehettétek volna, hogy tesztek ez ellen, de csak még több lopás és demokrácia rombolás jött. Orbán 2022-ben bukni fog. Ennek egyik oka az összefogás, amit 60%-ban a pártpreferenciával nem rendelkezők is támogatnak, ami ugye a teljes szavazóbázis kb 40%!!! Ez önmagában elég a teljes ellenzékkel együtt, de valószínüleg még ehhez hazajött 500e magyar a korona miatt, akiket kizártatok a szavazásból. Ha itt maradnak, akkor ők sem a fideszre fognak szavazni. Ti már kimaxoltátok a krumpliztatást, választási törvényeket, kettős állampolgárok. Legyünk őszinték, hogy a valós hazai bázisotok, akik tényleg elmennének szavazni a fideszre jó, ha van 2.5 millióból 1.5 millió..

Már írtam, hogy a pénz meg az EU-tól van 80%. Nyilván ezért kell támadni őket közben, hogy ezt az időszakot ne az EU-hoz kössék az emberek, de ez legalább annyira vicc már, mint a Sorosozásotok, aminek ürügyén százmilliárdokat loptatok szintén. Az emberek most megtudták, hogy mennyi valódi segítség jön a "nemzeti" kormánytól és a "nemzeti" vállalkozóktól korona idején..:) Meglátjuk, hogy mi lesz 2022-ben. Csalással már nem próbálkoznék a helyetekben, mert az összefogás minden választóhelyiségbe fog dedikálni szavazóbiztost és a XI. kerben sem húznám az időt, hogy addig manipuláljátok az adatokat az orosz informatikusaitokkal, mert, ha mindenhol lesz biztos, akkor az is ki fog derülni. Amennyiben ennek ellenére nyertek, akkor azt el fogom ismerni, de most mindenhol ott lesznek az őrző szemek...
ómió
@SystemError: Ha nosztalgiába esel, mindig így dől belőled a bolsevik álmodozás? Már a választani soha el nem menőket is a bolsevik tábor támogatóinak fested? Az tuti rátok szavaz, már a frász kitöri az évi kétszeri gázáremelésért meg, hogy a fizujából, nyugdíjából legalább egy havit lopjanak már el! Nem? Csak vigyázz, a kezed ne érjen a bilibe, mert még felébredsz, hisz erről a "forgatókönyvről" már 2018-ban is deliráltatok és lett belőle néktek bukta 2/3-dal, bármiféle csalás nélkül! Az itt utoljára 2006-ban volt, "trükkök százaival", emlékszel még, vagy a múltnak ezt a szeletkéjét is már "végképp eltörölted"?Egyébért se sírtatok ti itt - a hatalmon kívül - másért, mint egyfolytában "szavazóbiztosért"! Volt is belőlük bőven, akárcsak pártdelegáltak, de ez sosem zavarta a bolsi tetübandádat, hogy "csalásról" hazudozzon! És milyen pénz is van az EU-tól? Csak nem annak egy kis töredéke, amit innét az EU-s multik profitként évente a hazájukba kipumpálnak? Hogy el ne olvadjunk az ebből visszajuttatott EU-s "baksistól"! Mert a kipumpálthoz képest az és nem több! Amikor meg a lopásról hazudoztok, nyilván a tudatalattitok tör fel, hogy hasonló esetben ti mit tennétek! Szóval, nem kéne mindig magatokból kiindulnotok!
ómió
@Eladott Ország: Na! Látom, azért csak-csak "dolgozik" az Athina Művek! És beköttetted már a legújabb "tanulmányait"?
Jozefina
Hajrá összefogás!!! A józan ész legyőzi a gonoszt!!!??
ómió
@Eladott Ország: Elment? Azt már keresheti! Rég elloptátok! Korózs efftársad "nagyszerű asszonyát" meg ne dehonesztáld itt! Főleg ne hazudd másra! A végén még lemaradsz a Lenin Díjról!
ómió
@Eladott Ország:Tegnap még csápoltál a lenini útatoknak, ma meg már a "Zorbánra" hazudnád, aljafi? Nem baj, hogy a Lenin Rend a hámlokodon virít? De legalább ez már Athina Művek "innováció"? Ne ám a semmiért "üzemeltessétek"!
ómió
@Eladott Ország: A Liberális Internacionálé egykori alelnöke - már, ha az volt - sikeresen kinőtte a "gyerekbetegségeit"! Nem úgy, mint a kommunista fertőzöttségét aljasságod, aki még itt is azzal dicsekszik, hogy tetütársadalma ki mindenkit volt képes a mocskába kényszeríteni, ha az illető vinni is akarta valamire, mert kevesellte a proli- és kolhoznyik lét "örömeit"! Az volt a ti "dicsőségetek", tetüfi, amit a bolsevik mocskotok "fényes szellői fújtak"! Még "haladó athinai" linkek nélkül is!
Eladott Ország
@ómió: ma, 08:36 ♦ A kedves vezetődnél a kergemarhakort diagnosztizálták a grázi orvosok, mely "gyógít6atlan" mint a magyar foci.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/108150941_2582245715424430_8889092870238663967_o.jpg?_nc_cat=107&_nc_sid=9267fe&_nc_ohc=b3EaKZMHoW8AX-86ltA&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=ce55c97336585e55b14869dd782b072f&oe=5F445521
Azóta a kergemarhakóros keresztapád Észak-Koreára " Dzsongi" tesóra vetette vigyázó szemeit
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t31.0-8/11791955_778289568954483_2550245963249703676_o.jpg?_nc_cat=110&_nc_sid=259561&_nc_ohc=RBtxonKOPFIAX-X3dbD&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=0cb26aa3c35ed3bd42c3b7158ed405b6&oe=5F5F87E5
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/103332272_171694121039890_6426057090143856355_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=GAsmPKa6bpgAX98FyCd&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=f01e304b1f4116e0166a375f9701cd75&oe=5F3AC047
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/115933404_3433802523298236_8758998778506705659_n.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=dbeb18&_nc_ohc=_TD8SMxzJQEAX-faYvs&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=7c7eeb04bfbbdc74c1110abe0f53b4c2&oe=5F3D90F8
Elődöm az utódom:
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/106001841_175206053953435_4790145720718175950_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=LDp2Ir10lJQAX93kFM_&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=dc1b69acbbc1b9354ad7abbc0d63257b&oe=5F591E3B
Nem véletlen , hogy a csúti túlnőtte nagy tanítómesterét Rákosi pajtást.
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116156446_2651827468412204_8270791971428179921_o.jpg?_nc_cat=103&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=Fdl_qLPgg-UAX9C4TDG&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=908878ad9e9d4272903f048258d569fa&oe=5F5F09D6
kőmüves kanál és a kard
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116586198_2651683635093254_806409487520971423_o.jpg?_nc_cat=109&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=p5YSXtUgBDMAX-0PX5M&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=16979ff72ffde328c7ba7b8152b5bcc6&oe=5F5D95F6
ómió
@Eladott Ország:Na! Látom, "dübörög" az Athina Művek! Még linkgyűjteményed is van tőle! Ez ám az "efftársi"! Ez már tuti Lenin Díjra hajaz! Kim és néhai Rákosi efftársadat viszont ne gyalázd már! Nálad csak a szarkupacságodig tart még az "efftársi szolidaritás" is? Ezért az "elhajlásodért", ha élne, még fel is lógatná fajkreténségedet!
ómió
@Eladott Ország: Egymást azért, ti, efftársak, ne keverjétek a tehénganéval! Annak haszna is van! Talajjavító!
ómió
@Eladott Ország:Ezek még Bajai Video Zrt., vagy már Athina Művek "produkciók"? A bélyeggyűjtésnél azért, ugye, sokkal jobban fizet?
legott
Ki ez a cigány kurva? Most látom éltemben először (de többször nem is akarom!)
legott
Most nézem csak. Meghalt egy fideszes motor balesetben?
Jó. Egyel kevesebb.
Biztos erősködött: Én vagyok a fideszes kiskirály mindenki húzódjon le, mert jövök.
Aztán úgy alakult, hogy nem húzódott le mindenki. A sörszállító kamion az kurvára nem húzódott le a fideszcsicska kedvéért..

Én még nem vezettem sörszállító kamiont, mert túl sok sört iszom, de ha sörszállító kamiont vezetnék még több sört innék, és ezért nem vezethetnék sörszállító kamiont (sem).
De a harmincat betartanám az autópályán. Ja, hogy ott lehet többel is menni?...

Menjünk többen többel az autópályán, mert miért ne!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.