Pedig a lánygyermekei is saját lábra tudtak állni. Orbán szerint a kormányzás olyan mint a katonaság, a magyar könnyűzene pedig az európai kultúra része.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gauntlet
Összevissza beszél és még mindig miniszterelnök?
No comment !
Amikor meg valós honvéd volt, szökdösött kifele !!
Gauntlet
Összevissza beszél és még mindig miniszterelnök?
No comment !
Amikor meg valós honvéd volt, szökdösött kifele !!
Sámannus
Te is bezsongtál, mert neked segítettek is. Úgy könnyű, ha a fehérvári huszárok is jönnek pupák, még te is ezt óbégáztad, amikor őszintére ittad magadat.
tudode
Na ne!
.
Nem 100 nap után, közel 4000 nap után az, akinek csak ennyire telik, az nem több, mint aki a fatornyos falujában a vályogháza előtti kispadon hangoztathatná azt, hogy egy közepesen fejlett országból annak érdekében, hogy az EU-től háromezer milliárdot csústathasson a feneketlen hokizsebébe, négy régiót koldusbotra juttatott, betonszarkofágba feccőlve nem csak a közlóvét, túláraztatással az EU kóhéziós alapokat is:
.
Ha nem tette, hallgassa meg a néhai Antal József miniszerelnök Urat, akinek az expozéja azzal módosúlt, hogy klasszisokkal többet ártott az országnak, mint egy közjogilag érvénytelenül vagánykodó, pályatévesztett, vaskalapos senki:
.
Tehát:
.
----- Antall József titkos beszéde 1990. - (javított hang)
.
www.youtube.com/watch?v=QXM6pF66VVM&t=1658s
----------------------------------
.
Tanúlj tínó, ökör lesz belőled a privatizációt felváltotta az ország felvásárlása a NER lovagok által
.
www.google.com/search?q=NER+lovagok+utc%C3%A1a+lett+az+Andr%C3%A1ssy+ut&oq=NER+lovagok+utc%C3%A1a+lett+az+Andr%C3%A1ssy+ut&aqs=chrome..69i57j33.229959j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
------------------------------------
.
Ott tart az ország, ahol a part szakad ezzel a galerivel, miközben milliók abban a mocsárban tengődnek, amely élhetetlenné teszi/tte az országot!
.

.
Nyírfa
Mindig a magyarokkal takarózik, ettől biztosan erősebbnek érzi magát, tehát, nem az. Bezsongás...ő már régen bezsongott, de azok is, akik a hatalom közelébe engedték.
Aki Én
Romáknál tesznek különbséget fiú és lánygyermek között.
A saját lábon állásról érdekes elképzelése van.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.