A miniszterelnök azt mondta, hogy nagyon sok gratulációt kaptak minden unokájuk születésekor, ezért hálás is. A magyarokat ugyanakkor furcsának nevezte, hiszen ha fiúgyerek jön világra, akkor „bezsonganak valahogy”, bár a kormányfő ezt nem igazán érti. Arra hivatkozott, hogy neki négy lánya és egy fia van, és semmilyen különbséget nem tett és nem is lát közöttük.– Úgy is neveltem minden lányomat, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni, mert szép dolog, ha az ember mellett van férfi, de azokra nem lehet mindig számítani – fogalmazott Orbán Viktor. Hozzátette, hogy az ember maradhat egyedül, ezért úgy kell nevelni a lányokat ebben a modern korban, hogy meg tudjanak állni a lábukon és versenyképesek legyen a férfiakkal. Orbán Viktornak négy lánya van, közülük a közéletben legaktívabb a legidősebb, Orbán Ráhel. A Forbes magazin 2020-as, a legbefolyásosabb magyar nőket összesítő listáján az igen előkelő második helyen szerepel. „A turizmus- és divatszektor mögötti láthatatlan kéz” –...

Forrás: hang.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A saját hazugságait már évek óta el is hiszi, hogy az az igaz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Egy igazi breaking news

olyan történt, amire emberemlékezet óta nem volt példa

Igen, ízlelgessük a mondatot: ORBÁN IGAZAT MONDOTT!!!
Orbán Viktor pénteken a Kossuth Rádió Jó reggelt, Magyarország című műsorának adott interjújában eresztette el magát a szokásos stílusban és tartalommal. Kérdésre mesélt nemrég született unokájáról. Ide akár tehetnénk némi kérdőjelet megkérdezvén: mi közünk hozzá? Főleg annak fényében, hogy orvosi állapotáról erős zárlat van!!
A coming-out azon része is árulkodó, hogy: „most még Kukorica Jancsi, de reméljük, hogy János vitéz lesz belőle”. Már csak azért is mert a másik fiú, az ő fia elég véleményes. Egyébbként felettébb sajnálom, hogy ezt nem ferdítette le általa vélelmezett angolra! =))
Azonban az igazi kitárulkozás az a gondolat volt, hogy „soha nem tett különbséget gyermekei között a nemük miatt, ezért úgy nevelte minden lányát, hogy a saját lábukon meg tudjanak állni, versenyképesek legyenek a férfiakkal”!
Hát igen az a legendás „saját láb”, na arról sokat lehetne mesélni, s bár az OLAF szeretné, de a derék Polt másképp látja!! =))
Béla333
Az a láb, amin Orbán lányai önállóan állnak, az a mi lábaink.
Ha állami adóforintok milliárdjaival "támogatja" a papa a lányokat, az egy pillanatra sem nevezhető önálló, saját lábon állásnak.
Sokkal inkább a maffia egy újabb potyalesőjének, aki a vérünket szívja...
szaboria1
A saját hazugságait már évek óta el is hiszi, hogy az az igaz.
namihami
Lett is nekik vagy száz, gyerekenként!
Sámannus
Szerencsére huszár is van bőviben, aki sok kisjányt meg hág, ugye bumburnyák.
vitriol
Akkor mért érzem úgy, hogy nem csak a gyerekei, de egyre többen tolonganak a lábamon már az ismerősei és azok ismerősei is! Ezek nem fogynak el soha, inkább gyarapodnak gyerekekkel, unokákkal, s a lábamon már egy talpalattnyi hely sincs!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.