A Fidesz közleménye - Reagálás Arató Gergely (DK) nyilatkozatára. Álságos, hogy azok a Gyurcsányék beszélnek válságkezelésről, akik úgy kezelték a válságot, hogy újabb terheket tettek az emberek vállára, megszorítást megszorításra halmoztak. A baloldal kormányzása alatt csőd szélére sodorta az országot, a 2008-as világgazdasági válság a legyengített országot végleg padlóra küldte, több százezer ember munkahelye szűnt meg, adót emeltek és elvettek egyhavi fizetést, valamint egyhavi nyugdíjat is. Az elmúlt hónapokban inkább akadályozták a járvány elleni védekezést ahelyett, hogy támogatták volna a gazdaságvédelmi és munkahelyvédelmi intézkedéseket. A baloldal nem volt képes megszavazni a gazdaságvédelmi intézkedésekhez szükséges jogszabályokat és költségvetési forrásokat sem. Ha Gyurcsányékon múlna se munka, se bértámogatás nem lenne.

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Giovanni Alba
Kicsit gusztustalan vicc jutott eszembe erről a gusztustalan megnyilvánulásról. Két ember utazik a villamoson, az egyik nem kicsit kapatos, és a szemben ülő ölébe rókázik. Az felháborodva vonja felelősségre, mit képzel, ilyen állapotban villamosra szállni! Mire a másik rötyögve : Maga beszél? Maga meg hogy néz ki?
vitriol
Ez nem kérdés, bárki beszélhet válságkezelésről, egyedül a kormány ne beszéljen róla, hanem cselekedjen! Eddig ugyanis nem tette meg, amit minden más ország megtett a válság eredményes kezelése érdekében. a magyar kormány minden lehetséges helyről elvont pénzeket, amit aztán csip-csup dolgokra szétszórt, nagyrészt határon túlra! Aki tehát magyarországi válságkezelést emleget, az hazudik, - jelen esetben a hírtv is!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.