A Momentum elnöke szerint az ellenzéki együttműködés fontos feltétele, hogy nem manipulálnak hangfelvételeket.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
A legfontosabb viszont az lenne, hogy a nem a nyilvánosság előtt csinálják ezt, mert kurva biztos, hogy egyikre óvodásra sem szavazok
kereső
Qrcára elegem van orbán&Co.-ból, de belőletek is kezd elegem lenni.Úgy mindnyájatokból.
Fekete-Gyórnek azért üzenném- , nem igazán értette meg "öszödöt"- ha onnan üzen.
kereső
A marhái! Feltálalják orbánnak a reggeli kávét, fehér foszlós kaláccsal.
solidedge
A magyar belpolitikában nem a jó és a rossz harca folyik erről ne legyen senkinek kétsége. A rossz áll szemben a nagyon rosszal. 1990 óta nem igazán lehetünk boldogok, pedig aztán itt volt jobboldali és baloldali kormányzás orrba-szájba.Most csupán arról van szó hogy ilyen elvetemült párttal még nem volt dolgunk, mint az elgurult gyógyszerét hiába kereső Orbán pártja.
Nessy
Nem tudom, miért van az, ha egy kis párt úgy látja, hogy eléri az 5%-s bejutási küszöböt a parlamentbe, akkor óhatatlan vágyat érez a vezetősége, hogy majd ők most megmutatják, és önállóan megméretik magukat. Aztán mikor kiderül, hogy megszámláltattak és híjával találtattak, akkor páran tényleg egyéniből vagy listáról bekerülnek, és ott aztán verik a mellüket, hogy ők az ellenzék, Holott segítettek a fidesznek elérni a 49% = 2/3 eredményt. Külön külön semmire sem mennek a jelenlegi választótörvény, az ellenőrizetlen levélszavazatok, kamupártok, és a voks turizmussal szembe, amit Orbánék az évek alatt tökélyre fejlesztettek. Ahelyett, hogy csendben megszerveznék az összefogást, nyilvánosan balhéznak! Tényleg megérdemeljük a sorsunkat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.