Balatonőszödön készült képpel üzent Gyurcsány Ferencnek Fekete-Győr András. A Momentum elnöke szerint az ellenzéki együttműködés fontos feltétele, hogy nem manipulálnak hangfelvételeket.

A DK elnöke pénteki Facebook-bejegyzésében daganatos betegséghez hasonlította a gödi polgármester körül kirobbant ügyet, amit a Momentum szerint egy manipulált hangfelvétel váltott ki. Erre reagált most Feteke-Győr.

Az ellenzéki együttműködés egyik feltétele: NEM MANIPULÁLUNK hangfelvételt tisztességes emberek lejáratása céljából. Ha pedig manipuláltunk, és azt a Demokratikus Koalíció pártközpontjából tettük, mielőbb gondoljuk át szerepünket nemcsak az ellenzéki együttműködés, de a magyar politikai kultúra gyökeres megújítása szempontjából is

– írta a Momentum elnöke a kép mellé szintén a Facebookon.

A momentumosok a méltóságteljes választási együttműködésben hisznek. Ennek megvalósítása nem rajtuk fog múlni. A politikus – zárójelben – ugyanakkor még megfricskázta a DK elnökét.

Jelezte, miközben a Balatont biciklizi körbe, hogy a tó megvédésére mozgósítson az Orbán-klán ellen, megállt Őszödön, ahol „egy viharvert 2018-as Gyurcsány Ferenc választási plakát képében kísért a múlt”.

Forrás: HVG, 24.hu

Címlapkép: MTI/Bruzák Noémi

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
Az "Athina-szint" számára bőven elég!
SystemError
Már tudom, hogy kikre nem fogok szavazni... Egyrészt gratulálok ehhez a színvonalhoz a haladó és progresszív gondolkodású Andriskának. Őszintén Feri tegnapi megnyilvánulása szerintem még simán diplomatikus volt, de amit a DK is művel ebben..Szóval gyerekek 1.5 év van a választásokig, addig jó homokozást és veszekedést a homokozó vödrön.
SystemError
@ómió: Lobotómió neked szerintem fel kéne hívni a csajt. Nagyon rajta vagy. Úgy is megvan a száma Habonynál vagy a TV2-nél, prosti srácaidnál. Szerintem fürkészd be
ómió
@SystemError: Hiszen a pártod a "foglalkoztatója"! Hogy lenne a száma másnál? Jó efftárs módjára odahazudnád? De amúgy is meghagyom nektek, pláne, hogy az agya is épp olyan "system error"-os, (szóval, az az efftársi zakkant), mint a tiéd!
SystemError
@ómió: Történetesen elég nagy rendszerek elemzésével foglalkozom. Innen a név, mert egy ilyen gagyin felépített Lobotómió művek szerű patkány műanyag viselkedésmintához még eszközöket sem kell elővenni, hogy lássam, mi folyik. Vicceskedhetünk ezzel a agyhalott retardált beszélgetéssel, de lesz az a pont, ahol az egész patkány efftársfajtárs bandát beborítom. Félek tőle, ha a második hullám alatt uncsizni fogok, akkor teszek bele egy kis időt is. Hát szép napot prosti Lobika! :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.