A Human Rights Watch a kórházakban igen rossz körülményeket talált: hiányzik a kézszappan és a kézfertőtlenítő, a helyiségek nincsenek megfelelően takarítva, az egészségügyi dolgozók és betegek megfelelő higiéniai ellátmánya és személyi védőfelszerelése hiányos, és nem áll rendelkezésre megfelelő számban egyágyas szoba a fertőzésgyanús vagy fertőzött betegek elkülönítésére. A kórokozók mikrobiológiai vizsgálatai nem kielégítőek, hosszú a várakozási idő az eredményre, és a kórházi fertőzésekkel és az azokból fakadó halálesetekkel kapcsolatos megbízható adatok és statisztikák hiányoznak.

Forrás: hrw.org
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Pedig dr. Orbán Gyilkos Patkány úr szerint ez itt Európa egyik legjobb egészségügye. Majd emlékeztessük erre a börtönkórházban, ha megússzák ezt ez egészet annyival, hogy börtönbe kerülnek..

Mivel 2 hónapig pontosan napi 10 átlagra jött ki a fertőzöttek száma, ezért vonták le ezt a következtetést...
Azért annál jóval többet kell tenni, minthogy valaki naponta beírta, hogy 10 egy Excelbe.

A második hullám után találkozunk Lölö katonai terep birtokán! Jó buli lesz ott, nép party!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
simmering73
Aláírom. Édesanyám tavaly hosszabb ideig feküdt combnyaktöréssel egy fővárosi kórházban. Áldatlan állapotok. Csak egy példa: két hét után az egyik hozzátartozó elégelte meg, hogy az emeleten lévő két vécéből az egyik használhatatlan és megjavította. Némelyik nővér (itt pl egy ukrán) minősíthetetlen hangnemben beszélt a betegekkel, de hallgatni kellett, mert a hozzátartozó elment és a beteg húzta a rövidebbet. A vizit legtöbbször addig tartott amíg az ajtóból beszóltak: mindenki jól van? És akkor azt ne is említsük, hogy az ételek nagy része ehetetlen.
SystemError
@simmering73: Én többször mondtam már itt, hogy itthon azért is voltak az emberek elővigyázatosak a koronával, mert nem ettől félnek ennyire, hanem a kórházi kiszolgáltatottságtól éás attól, hogy sokszor igenis a szerencsén múlik az, ami máshol az alapszolgáltatás része.

Remélem a kedves anyuka felépült és Jó egészséget kívánok neki!
Málna
@Clavigo: Mit nem értettél rajta? Azt kérdeztem, ennek az alapítványnak adott-e egymillió dollárt Soros György, amelyik most lehúzza a magyar egészségügyet. A kérdés költői volt, természetesen ez az, a Human Rights Watch. Micsoda véletlen, ugye?
SystemError
@Málna: Igen adott és? :) Halljuk azt az alternatív laposföldhívő, gyíkember megmenést, mond ki! :) Utána viszont szépen átszámolgatjuk a közmédia éves költségvetését is és azt, hogy ott még a saját médiatörvényeteknek is mennyire felel meg, ami folyik közpénzen... Ez egy elég egzakt jogi környezet, amiben nincsenek találgatások, és alternatív valóságok, csak azért írtam ezt példát..
Málna
@SystemError: Totálisan érthetetlen, amit írsz. Gyakran előfordul, de most a szokásosnál is jobban szét vagy esve.
SystemError
@Málna: A beszélgetéseink kicsavarása önmagukért beszélnek a jellemeddel kapcsolatban..Persze nem meglepő csak olyan szar emberes. A Sorossal kapcsolatos célozgatásod meg nagyon nagyon olcsó kenyeretek már..amivel kapcsolat szintén csak ilyen szarházi választ tudsz produkálni, de hát ilyenek vagytok máshogy nem megy..:) Tanulgasd még a féregtroll kis praktikákat. ez még nagyon kevés

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.