„Koncz Zsuzsáék legalább most fogják be a szájukat” – nyilatkozott a Magyar Nemzetnek a hajdani rocker és radikális Jobbik-fan. A P. Mobil zenekar vezetője szerint, a Kádár-rendszer nagyobb kárt okozott, mint a két világháború. Szerinte Koncz Zsuzsáék fogják be a szájukat, de mindenki fontos, ha a nemzet tagja.„Én is nosztalgiával gondolok arra a korra, mert reggeltől estig nők után jártam. Sütött a nap, lobogtak a szoknyák, a hajak, minden működött, de ezen kívül mit sajnálnék abból az egészből? Semmit, mert az egész rendszer képmutató és hamis volt, kettős mércét alkalmazott". Az interjú egy pontján az újságíró ezt a „kérdést” tette fel: „Koncz Zsuzsa szerint most mégis keményebb diktatúra van, mint akkoriban, pedig ő annyi lemezt jelentetett meg, ahányat csak akart, míg a P. Mobil tíz évig nem adhatott ki lemezt.”Erre Schuster azzal érvelt, hogy Koncz apósa Kádár szövegírója volt, és azt üzenné „neki, ahogy az összes többinek is, aki az előző rendszer kedvezményezettje volt, hogy...

Forrás: hirklikk.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

advocat
Azért Koncznak sem jelent meg minden lemeze. És a szövegíró túlnyomórészt Bródy volt. Talán a P. Mobilnak kisebb volt a rajongótábora! Mert hol vannak a meg nem jelent írások és szövegek. Eltelt 30 év.
Gyütt Mönt
Schuster maradjon a kaptafánál. Meglehetősen alja dolog valakit a néhai apósán keresztül támadni. Ez amolyan fideszes.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.