A kormány megint hülyének néz bennünket, de mi ezen nem akadunk fenn, mert megszoktuk, hogy időnként érdekes dolgok történnek ebben a migránsoktól ölelt kis országban. Most legutóbb például azt, hogy meghosszabbították a nemzeti konzultáció beküldésének határidejét, augusztus 31-ig. Nem azért, amire józan paraszt ésszel gondolhatnánk, vagyis, hogy a kutyát sem érdekli a kormány önmagával folytatott párbeszéde, hanem épp ellenkezőleg: a hivatalos indoklás szerint, akkora az érdeklődés, hogy mindenkinek lehetőséget kívánnak biztosítani, aki válaszolni szeretne a kormány kérdéseire.

Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

solidedge
Hogy ki a hülye az egyértelmű. Meg kellett hosszabbítani mert igen gyatra volt az érdeklődés.
Nessy
Akiket ennyire érdekel, azok az elmúlt a hetek alatt mit csináltak?? Vagy most készült egy jó program, amivel több levelet lehet küldeni? Esetleg karácsonyig is meg lehet hosszabbítani, hátha az ünnepek alatt jobban ráérnek az emberek?
Gazella
Én most röhögtem egy jót.. Ma Nálam ez a cikk verte a magaslécet :D

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.