A Fidesz-KDNP helyi szervezete Koncz Zsófiát, a motorbalesetben elhunyt Koncz Ferenc lányát indítja a Borsod-Abaúj-Zemplén megye 6. választókerületében kiírt parlamenti időközi választáson – közölte a nagyobbik kormánypárt szombaton.

Eldőlt: a balesetben elhunyt fideszes képviselő "provokátorfigyelő" lánya indul az időközin
Fotó: MTI/Marjai János

A Nemzeti Választási Bizottság október 11-re tűzte ki az időközi országgyűlési-képviselőválasztást a tiszaújvárosi-szerencsi választókerületben, amelyen a szavazók a július 10-én tragikus körülmények között meghalt Koncz Ferenc utódjáról döntenek.

Koncz Zsófia 30 éves, jogász, 2017-től kezdődően pedig a magyar érdekérvényesítésért és a magyar-amerikai kétoldalú kapcsolatok fejlesztéséért dolgozik a washingtoni magyar nagykövetségen.

A Népszava megjegyzi, a kormánypárt ifjúsági szervezetének országos alelnöki posztját korábban betöltő Koncz Zsófia azzal vált ismertté, hogy 2015-ben Böröcz László Fidelitas-elnökkel közösen előállt a „provokátorfigyelő” ötletével: közzé akarták tenni azok nevét, akik szerintük szándékosan zavarják az állami rendezvényeket. Az ötlet botrányt kavart, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság jogsértőnek minősítette a kezdeményezés. Később Koncz Zsófia Magyarország washingtoni nagykövetségén kapott állást a politikai stábban, külpolitikai munkatársként.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
@csak úgy...: 17.29
A főnök is ilyen... szereti az ilyeneket. Meg a Farkas Flórit is megvédi mindentől...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Parancsra gombot nyomogatni ő is tud...
csak úgy....
csak a szakértöket kérdem,-ez a lyány nem "cigó" egy csöppet!?
javasolnám a shikari lányát,az legalább rettentö szöke..
Béla333
@csak úgy...: 17.29
A főnök is ilyen... szereti az ilyeneket. Meg a Farkas Flórit is megvédi mindentől...
Justitia
@Béla333: Nem, bocsánat: nem cigányzásról van szó, hanem az érzelmekre próbál hatni orbán.
Eladott Ország
Komolyan hihetetlen, hogy ezek a fideszes gének mennyire zseniálisak, bazdmeg. Belépsz a Pártba, és a gyereked attól a pillanattól kezdve mindenhez is érteni fog. Hiába született 25 évvel később, ahogy apa vagy anya aláírja a tagságit, máris bekapcsolnak az addig szunnyadó kis elektronok a szervezetben és úgy ébredsz, hogy zseni vagy. A legjobb bizonyíték erre, hogy ha valahová beadod a jelentkezésed, még oda sem ért a levél, már fel is vettek. Hallani egyes esetekről, ahol még jelentkezni sem kellett. Vagy alapítasz egy céget, és még meg sem száradt a tinta a bejegyzésen, máris nyertél 4 közbeszerzést. Szóval egy csoda ez. Rokonok - Móricz Zsigmond. Üdvözlet az 1920-as évek végéről. Móricz regénye azóta klasszikus példázattá vált, amely örökérvényűen mutatja be a hatalom mámorát s az aljasító körülményeket. Bár a Rokonok csak egy pillanatkép az 1920-as évek végének Magyarországáról, a kórképet ma is hátborzongatóan pontosnak érezhetjük.
Eladott Ország
És nálunk erre épül és nem véletlen baleset folytán, hanem tudatosan épül erre. Így működik a rendszer. Mindenhová rokonokat, szeretőket, egykori katonatársakat, kollégiumi szobatársakat, szomszédokat – egyszóval megbízható embereket – kell tolni, hogy zökkenőmentesen működjön a Nemzeti Együttrablás Rendszere. És működik is remekül. A tragédia mindebben az, hogy mi még csak nem is értjük, mi ezzel a probléma. Fel sem fogjuk, hogy ez beteg dolog, hogy ilyet normális országban nem lehet csinálni és hogy hosszútávon az ilyen urambátyám rendszerből mindig egy diktatórikus maffia épül ki. Nézünk és nem látunk, vagy megmagyarázzuk magunknak, hogy azért rendben van ez így. Pedig nincs rendben.
ómió
Az ellenfelei meg nyilván "veretes efftársak" lesznek!
human
Egyenesen Washingtonból rendelik haza. Nem értem, hogy ezek miért nem az oly sokat dicsért Moszkvában élvezik az életet és miért az oly sokat szidott nyugaton?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.