Miután Koncz Zsuzsa felemelte hangját a rendszer ellen, Schuster Lóránt, a P. Mobil vezetője a kormánybarát Magyar Nemzetnek adott interjújában megvédte Orbánékat.

Schuszter Lóránt megvédte az Orbán-rendszert Koncz Zsuzsáéktól
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Schuszter a Kádár-rendszerrel kapcsolatban arról beszélt, hogy szerinte azért nem kedvelték őket annak idején, illetve azért ütköztek olyan sok nehézségbe a boldogulások kapcsán, mert a magyar identitásuk zavaró volt, és akkoriban ehelyett főként bugyuta szerelmesdalokkal akarták etetni a népet, hiszen az addig sem lázadt. A Kádár-rendszerre egyébként nosztalgiával gondol, ahogy ő fogalmaz: reggeltől estig nők után járt, de ezen kívül nem sajnál belőle semmit.

Koncz Zsuzsa kijelentéseivel kapcsolatban is szóra bírták, az énekesnőről így vélekedik:

Az apósa Kádár szövegírója volt. Egy technikus egyszer azzal poénkodott, hogy Koncz Zsuzsának két mikrofont kell felrakni, mert, mint mondta: „hang helyett csak meleg levegő jön belőle”. Életemben egyszer találkoztam vele, akkor is csak futólag, és azt üzenném neki, ahogy az összes többinek is, aki az előző rendszer kedvezményezettje volt, hogy legalább most fogják be a szájukat."

A zenész egyébként azt gondolja, hogy a magyar mentalitás azóta sem változott, véleménye szerint ugyanis a Kádár-rendszer nagyobb kárt okozott, mint a két világháború.

(mno.hu)

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
solidedge
Schuster maradtál volna inkább a kaptafánál. Koncz Zsuzsa egy ikon te meg háttérzaj vagy a magyar palettán.
Béla333
Újabb gerinctelen talpnyaló bukkant fel, Ákos, Pataki Attila, Nagy Feró és a többi gerinctelen senki után...
fergeteg
Liberálbolsevista hazaárulók Bródyyyyyval AZ ÉLEN.
csak úgy....
úgy látszik,hogy a nélkülözés már a suszteoknál is nagy úr ...
relatív
A nagy félelmükben, hogy elérhető közelségbe került a bukásuk ( ami a féktelen vagyonfelhalmozásuk végét jelenti a közpénzből ! ) rendre sorakoztatják fel a kapható gerinctelen senkiket, még az igazán ikonok ellenében IS, mert ilyen egyedek pénzért bármire kaphatóak !
Béla333
Csikidám Robi hajbókoló, talpnyaló szintjére süllyedt Schuszter Lóránt is.
Biztosan megéri neki anyagilag...
namihami
Csak szólnék Viktor, hogy ez a dal nem kétforint lesz. A Lórit most ennyivel már nem lehet kifizetni. Tudod, infláció. Ha asztalhoz megy a prímás, az mindig többe kerül.
Igaz, hogy drágább lesz a bál---de adóforintokból húzzák a füledbe...
advocat
@fergeteg: Okoska! Lóri még sehol nem volt, amikor Koncz le volt tiltva. "Demokratikusan" A 2 forintosnak meg manapság ennyire futja. Nyal egyet!
human
Ó a nagy lázadó. Azért lázadt az egypárt rendszer ellen, hogy legyen egy másik egypárt rendszer. Vagy félreértem és ő is azt mondja amit Orbán. Nem a rendszerrel volt a baja, hanem hogy nem ők voltak hatalmon.
Szomalbi
Lóri, bammeg, te beszélsz hangról? Részegen végigugráltál, meg léggitároztál egy koncertet, míg a többiek melóztak. Eljött a te időd. Most már tátognod se kell, csak nyalni. Konczot mikor hallottad hűségesküt tenni egy pártnak? Egyszerűen irígy vagy, vagy ... Inkább hagyjuk.
Béla333
Egy ilyen mocskos maffia rendszernek nyilvánosan hűségesküt tenni... Hát ehhez azért pofa kell.
Lesz itt még közös koncert a Demjén Rózsival, meg a Pataki Attilával. A Nagy Feró meg "Csak a Fidesz" táblával a nyakában fog tátogni a színpadon. A Csikidám Robi meg pezsgővel koccint minden maffiatag egészségére.
Csoda egy koncert lenne.
Mocskok...
csak úgy....
schußter lóránt ,-ezek a maradék schwabok megkergültek magyarországon?
lásd bayer zsolti ,-aki szintén belepofázik a magyarok dolgaiba,aki még nevet változtatni is rest volt...
Gyurka80
@advocat:Ja letiltva, mint Erdős kegyeltje és Boldizsár Iván menye.Nézz utánna.
Gyurka80
@csak úgy...: Ez a beszólásod azt mutatja te kergültél meg.
tudode
Érthető Schuster Lóránt kötődése, aki
.
Schuster Lóránt (Budapest, 1949. május 20. –) a P. Mobil együttes vezetője, 1998–2002 között a fővárosi közgyűlés képviselője.
.
Koncz Zsuzsát ismeri mindenki, sokat mondó dalokat énekel,
.
Például:
.
---- Göncz Árpádnak Ha én rózsa volnék
.
www.youtube.com/watch?v=pxHQtuq8VcQ
.
Szakmai irigység is létezik, nem csak a politikában!
.
Van olyan művész, aki összekeveri a művészetet a politikával, van aki nem!
csak úgy....
@Gyurka80: szóval nem a schußter lóránt,ennek örülök. :)
Gazella
@Shikari: na te szarházi narancs seggnyalóncka. KONCZ ZSUZSÁNAK IGENIS VAN HANGJA. nem a lórikádnak aki 2 ft-t szintén segget nyal.
csak úgy....
@Shikari: tibim a te agyadban nagyon nagy a hézag,mint kultúrálisan úgy történelmileg!
az ifjugárdista gúnyádat még mindíg örzöd naftalinban,ha úgy "alakulnak a számok",legyen mire hivatkozz! tibim,te kétéltü vagy...
csak úgy....
@Pálinkafőző Rézüst: mint a 1/2 cigó shikari és a szláv,mormon bányás izraelita durbincs..
justhpeter
Koncz sem változott és Schuszter sem. És ameddig ez így marad nem is lesz semmi változás. Ameddig az ország egyik fele misét mondat Orbánért, a másik fele a templomon kívül ordítja, hogy "Orbán takarodj!", addig ez a dagonya fog folyni, mert az ima és a takarodj ma már kevés. Igaz a bekövetkező nyomor majd helyre tesz mindent. Könyörtelenül.
szép új világ
Egy valamit nem értek, hogy lehet Koncz Zsuzsával egy lapon említeni Schustert?
Cicamama55
Ebből az emberből csöpög a rossz indulat! Elkeserítő, hogy egyre többen választják ezt az utat, hogy csak a politikai dörgölődzés segítségével képesek létezni! Nem kell itt már szakképzés, diploma, minek?! Nulla hozzáértéssel, de Fideszesként kinevezett igazgatókkal, vezetőkkel, pusztul az ország minden területe! Etikátlan, agyhalottak gyülekezete! Konc Zsuzsánál szebb hangú énekes nem volt, s jelenleg sincs az én megítélésem szerint! Szörényi és Bródy csodálatos, a mai napig kedvelt számokat szerzett számára. Egy művészt azért kedvelünk, mert tetszik az, amit nekünk közönségnek produkál, függetlenül a magánéletétől, politikai nézetétől. Nem a fellépők, szereplők politikai nézetei miatt jár koncertre, színházba az ember!!!
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...igaz egyre többen politizálnak...de épp azok indították el a lavinát akikről mostanság szólnak a cikkek...
ómió
A Kádár rendszer? Végtére is "csak" 50 év lemaradást "vívott ki" nékünk a "rothadó kapitalizmus" mögött! Nyilván ez volt a "tartalék", hogy majd legyen mit a "Zorbánra" hazudni!
Gazella
@Shikari: Agyatlan.. sajna üres levegő van a fejedben.. seggnyaló!!
Gazella
@Shikari: Még valami én színtiszta magyar vagyok!
Clavigo
@Shikari: Lehet szerényebben is röfögni,,,te idióta ,befogadott román medvetáncoltató...
Gyütt Mönt
@fergeteg: amennyiben tudomásod van hazaárulásról, kötelességed feljelentést tenni. Ha azt elmulasztod, bűnpártoló (cinkos) vagy. Ám ha a vád nem áll meg, akkor hamis vád (Btk 268. §) miatt fogsz felelni. Választhatsz.
csak úgy....
@Gyütt Mönt: lesz röhögés a yardon ha ez a nívó díjas be fergetegzik...
balos
@Shikari: Ezzel a nemzethyre sikeredett dumával melyik fideSSes disznónak a seggét kérted meg?
Rockxy
ez a eset példátlan éss fölháborittó!
a rendszernek nevezett valamit, azt ugy híják, hogy kapitalizmus, és a zorbán ellenségei diktálják mindenfélle láccat ellenérre!
(barátilag)
Cicamama55
@Csizmás Kond: Van benne igazság, de mint írtam is, én és nagyon sokan mások, Konc Zsuzsában az előadó művészt kedveltem, s kedvelem most is. Ő kezdettől fogva nagyon tehetséges, komoly, művelt, intelligens énekes volt, aki évtizedekkel ezelőtt már magyar népzenei feldolgozásokat adott elő. Ha ő most Fideszes, már régen magas állami kitüntetésben részesítették volna! Nála sokkal tehetségtelenebb előadók kaptak sorban elismeréseket, mert a kormánypártiak szájíze szerint nyilatkozgatnak. Nem teljesítmény kell manapság, csak kormánypárti elkötelezettség...S ez minden területre érvényes, ezért tartom siralmasnak-jobboldali gondolkodásúként-ezt a helyzetet. Nagy hibája ez a kormánynak!
Csizmás Kond
@Cicamama55: Ugyan úgy vagyok én is, de amikor pl az előadóművész egyébbel is elkezd művészkedni, na akkor megváltozik az imázs. Addig semmi baj nem volt Zsuzsával sem amíg nem kezdett olyan dolgokat közreadni ami sokunknak nem a művészi tehetségét juttatta az eszünkbe.
Az elismerések, hát hogy is mondjam, mindig politikai színezetűek, tehát az bár pénzel jár nem mindig egyenértékű a tehetséggel, és ezért nem is akkora érték mint amekkorát sokan elképzelnek.
Az én mostani elképzelésem szerint csak az érdemel elismerést akit minden oldal egyformán elismer...de ebből nagyon kevesen vannak, pedig ők azok akik nem a politika útján törtettek előre.
Gyütt Mönt
Ha ezt a rendszert Koncz Zsuzsa támadásától kell megvédeni, ott nagy bajok vannak.
Aki Én
@fergeteg: @Csizmás Kond: @Shikari: @ómió: Az a rendszer önmagáról állít ki bizonyítványt, amelyik minden kritikusára azonnal, teljes erővel ráugrik.
Itt is jó példa a bolsi rendszerre, hogy nincs annyi agyatlan ezen az oldalon, ahányan most lájkolták a szellemi topronyot.
Beindult a bolsi hajtómű.
nezelodo
Lórika, nem kell most szűkölni, elég ha az eladott lemezeid és dalaid számát összeveted Koncz Zsuzsáéval. Amúgy ő és a szerzőtársai a dalaik egy részében a diktatúrák ellen emeltek szót. Hogy kije mi volt? Orbánnak a hátát, hogy csaholhasson, a Horváth belügyér védte a szocializmusban, aki ha jól tudom a Stumpf apósa volt, az apuka meg a Középkő Bányák csúcs párttitkára, és mint ilyen az ott lévő munkásőr századok elöljárója is lehetett. Az meg régen rossz ha a hatalom egy idősödő énekesnőtől félti a hatalmát.
nezelodo
Lórika, most képzeld a Simonkától a fidsz egyik tolvajkirálytól, a sok közül, kell megvédeni a Fidesz jó hírnevét! Hihihi, bruhaha...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.