Az e-jegyrendszer ügyében indult nyomozás azóta is tart. Az üggyel kapcsolatban az RTL Klub Híradója megkereste Tarlós István volt főpolgármestert, aki nyilatkozni nem akart, csak annyi közölt, hogy két éve feljelentést tett a projekt miatt.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Karácsony ezt az adu ászt is elengedni látszik, ugyanúgy, ahogy a 3-as metrókocsik felújítását/új kocsik vásárlásának a történetét.
Kéz-kezet mos...??? Vagy mi a fene van?
Béla333
Hetente elő kellene jönni ezzel a korrupciós üggyel. Nem elsímítani kellene, arra játszani, hogy majd elfelejtik az emberek, hanem az utolsó ellopott adóforintig elszámoltatni a maffiát.
Ha valaki nem teszi, bár tehetné, annak nyilván olyan oka van, amit igyekszik eltitkolni.
SystemError
Tehát 2 éve tett feljelentést, mert már lehetett tudni, hogy bukni fog és kiömlik a szar. Legalább a látszat legyen meg, mintha nem Orbán csicskájaként tette volna, amire parancsot kapott.
Eriksson
Igencsak figyelemre méltó, hogy ezen a Tarlóson nem lehet fogást találni. Bármerről támadják is.
Béla333
@Eriksson: tegnap 22.00
Látszik, hogy fogalmad sincs arról, hogy mit jelent a független igazságszolgáltatás, az ugyanis nincs nálunk.
Ha lenne, akkor megtudhatnád, hogy mennyi fogás lenne Tarlóson (is).
Eriksson
@Béla333: Ha lenne független igazságszolgáltatás, akkor Tarlós már régen szexbotrányba keveredett volna. :)))
vitriol
tarlós mindent leráz magáról, mint kutya a vizet, pedig az utólagosan kiderített "csalafintaságokért" is magyarázattal tartozik. Egyébként ha Karácsony valamiben hibázott, akkor pont tarlós díszpolgári kinevezésében döntött elhamarkodottan. Nyilván meg akarta tartani a jó viszonyt, ami normális esetben segíthette volna őt, de orbán, ezt a lehetőséget azonnal elkaszálta azzal, hogy tarlóst maga mellé vette tanácsadónak.. Így orbán tervei szerint tarlós azóta ellenséges viselkedést tanúsít.
SystemError
@Eriksson: Az államellenes vagy az államháztartással kapcsolatos visszaélések b nem évülnek el. Az, hogy most nincs igazságszolgáltatás még nem a történet vége... Ilyen, amikor már nem a győzelem a tét, hanem a lét..kieső csontvázak ugye. Mit gondolsz Lölö telkén miért játszanak Orbánék kimenekítési terveket "magán" fenntartásban...:)
Eriksson
@vitriol: Tarlós soha, egyetlenegy nyilatkozatában sem támadta Karácsonyt. Legalábbis eddig.
Eriksson
@SystemError: 19:36 Fogalmam sincs, hogy miről beszélsz és az sem, hogy hogyan kapcsolódik ez a bej. bármelyik hsz.-omhoz.
SystemError
@Eriksson: Szerinted a hülyét tudja egy hülye hitelesen...:) Tarlós papád orosz mutyijáról van szó, ami elő lesz véve, ha már nem Polt fajtárs mossa a szaros pelenkátokat. Így márt érted sajtreszelő?
Eriksson
@SystemError: Nyugodtan leszállhatsz rólam, nem vagyok vevő az okosságaidra.
SystemError
@Eriksson: Legyünk öszinték, hogy általában semmilyen okossággal kapcs nem vagy vevő. Elképzelni persze mindent el tudsz, ami nem létezik vagy köze nincs egy akármilyen jogrendhez. Nézd én sem vágyom az agyhalott sajtreszelő játékorda, csak a hülyeségeket nem bírom.
Justitia
@SandraRO76: Рróbáltál már vаlahа а сybегsex-еt?
Аdjuk egymásnаk örömet mа este!
--
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Justitia
@SandraOK95: Мa este szаbаd vаgyok. Inni аkaг, каttintson а linkre, hogу megtalálja a рrofilоmat és а tеlefоnszámоt > w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Justitia
Мa este szаbаd vаgyok. Inni аkaг, каttintson а linkre, hogу megtalálja a рrofilоmat és а tеlefоnszámоt > w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Justitia
A propeller lett az új szex portál? Hírdet szexet pl. sandra ok95-nek? Mennyit fizet a propellernek sandraok95? És ki áll mögötte?
Justitia
@SandraRO76: Рróbáltál már vаlahа а сybегsex-еt?
Аdjuk egymásnаk örömet mа este!
--
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
Justitia
@Justitia: A propeller hogyan támogathatja a pornót, úgyis mint sandra ok 95
Мa este szаbаd vаgyok. Inni аkaг, каttintson а linkre, hogу megtalálja a рrofilоmat és а tеlefоnszámоt > w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
pornóban is utazik a propi?
Jajajj, talán engem fognak kitiltani sandra ok 95 helyett?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.