Szomorú történet.

Azt terjesztette a férfi, hogy kamu a koronavírus, aztán elkapta és belehalt

“Én voltam az egyik szószólója annak, hogy a coviddal kapcsolatos hírek kamu! Hát nem az! Elkaptam! Borzasztó érzés! Vigyàzzatok magatokra, tartsátok be szabàlyokat, higgyétek el nekem, hogy nagyon megéri!“

Ez állt egy járműszereléssel foglalkozó magyar férfi július 25-én írt facebookos bejegyzésében. A családja tíz nappal később már arról volt kénytelen posztolni a férfi falára, hogy

“Legyengült teste nem volt képes tovább harcolni a betegséggel. Fájdalommal búcsúzunk tőle. Emléke szívünkben örökké él.”

Ha ez nem lenne elég szomorú, még ezek után is akadtak olyan ismerősei, akik a kommentjeik szerint kételkedtek a halála okában.

Forrás: 444

Kép: Pixabay

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Így járnak a nagypofájúak, akik szerint az influenza sokkal veszélyesebb, ez csak hiszti.
Pálinkás Pál
@simmering73: te boncoltad fel??? tudod mibe halt bele??? én vettem a fáradtságot ,megnéztem az utolsó húsz elhunytat..egy 50 éves volt közöttük..igaz tüdőrákos volt...de ez ne is befolyásoljon téged!!! az utolsó 20 áldozat átlag életkora kb 78 év!!! látod ez a különbség kettőnk között,én ha mondok valamit,előtte utánanézek!!! te meg csak tolod a mainstream hülyeséget!!!
Pálinkás Pál
@simmering73: nem mellesleg olvasgass a gov.hu-n...aztán írd meg nekem ,ha találsz olyat az elhunytak között ,aki nem szenvedett más, halálos betegségekben!!!
advocat
Ha ez nem lenne elég szomorú, még ezek után is akadtak olyan ismerősei, akik a kommentjeik szerint kételkedtek a halála okában.
Hívják meg őket családlátogatásra!
luiz
Legközelebb nem terjeszt hülyeséget, de tényleg nem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.