A koronavírus-járvány miatt augusztusban és szeptemberben Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott, illetve az európai kupaporondon érdekelt szerb klubcsapatok.

Magyarországon játszhatja hazai mérkőzéseit a szerb labdarúgó-válogatott

Fotó: Youtube

A Direktno nevű belgrádi portál vasárnapi beszámolója szerint Szerbia járványügyi szempontból a nem biztonságos országok listáján szerepel, ezért az európai szövetség (UEFA) nem engedélyezi a nemzetközi mérkőzések megrendezését.

A szerb válogatott Oroszországban játssza első mérkőzését a Nemzetek Ligájában, majd szeptember 6-án – a cikk szerint – Budapesten fogadja a török csapatot. Ha a vírushelyzet októberig nem változik, a válogatott minden Nemzetek Ligája-meccsét külföldön rendezi. A csoport negyedik tagja éppen a magyar együttes.

A szerb klubcsapatok közül a Bajnokok Ligája-selejtező első körében a Crvena zvezda a gibraltári Europa FC-t fogadja, míg a Topolyai SC és a Partizan Beograd az Európa-liga selejtezőjének első fordulójában lesz érdekelt augusztus 27-én.

MTI

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ágimami
Ez nem ért el drága vezetőnkhöz???
propeller.hu/itthon/3563603-marciusi-szinten-esetszamok-novekedese-aggodik-virologus
Máshol is rohamosan nő a fertőzöttek száma, de bennünket ez nem érdekel??? CSAK A FOCI!!! (Nem akarok mást írni, mert az már nyomdafestéket nem tűrne!!!)
Ennyi focista és szurkoló aki ide fog jönni Szerbiából, biztos erősíteni fogja a statisztikát!!
ÉBRESZTŐ!!! Direkt második hullámot akarnak, mert ennek az lesz a vége!!!:DDD
Justitia
@SharonUY92: Ide keгеsеk egy idegеt!
Кészеn áll a kíséгleteкre!
---
w­­w­­w­­.­­l­­o­­v­­e­...
kereső
Ez már a hatalomtól ittasult orbántól is a legalja. Remélhetőleg "barátilag"- azaz ingyért használják a magyar adófizetők pénzén felépitett csodákat, miközben szórják tele az országot a virussal. Tényleg ennyire útjában vannak a betegek, az öregek??? Orbán szándékosan terjeszti az országban a covid-19 virust, hogy aztán megvédhesse- és cecile kihirdethesse a válságállapotot, ami törvényes!!! teljhatalmat ad orbánnak. Milyen törvények vannak még előkészitve a tarsolyban??? Vagy csak arról van szó, hogy bármeddig lehet hosszabitani ezt az állapotot, és senki ne készüljön a 2022-es választásra.?? Kitelik, hiszen bármit megtehet, az eu-tól úgyis csak ejnye-benyét kap, na meg az euro milliárdokat. Az Eu finanszirozza Európa egyik diktátorát. Nekik is csak gratulálni tudok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.