Gojdár Anna felhívása a magyar lakosság felé. A cikk és az esemény osztható. Kérem tegyétek is meg.   Osztható! CSATLAKOZZ!! TELJES ÚTZÁR! ( hamarosan) Minden csoportban megy az írogatás, az elégedetlenség, igen tudjuk és érezzük a bőrünkön egyre nehezebb ez és kilátástalanabb a holnapunk a jövőnk!! Valóban szeretnél már végre emberhez méltó életet […]

Forrás: olkt.net
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@Rockxy: Ez őket nem érdekli, a saját sérelmeik fontosabbak.
division
@Justitia: Tüntetés helyett esetleg dolgozni is lehetne, vagy nem? Sosem felejtem el, amikor egy traktoros sztrájk miatt lekéstem egy fontos üzleti tárgyalást kis híján, de a traktorosok szerencsére jobbnak látták ha elengednek, amikor kiszálltam(tunk). Menjenek a parlament elé tüntetni, ott regéljék el a sirámaikat.
Justitia
@division:01:16 Lehetne, ha lenne munkahely. Aki elvesztette a munkáját a koronavírus miatt, hányan tudtak munkába állni?
division
@Justitia: A vírus előtt is voltak tüntetések, hol ezért, hol azért, de tény, most több alapja van mint máskor. Mindenesetre nem az emberek tehetnek erről, így nem kell lezárni az utakat, mert van aki ugyanúgy végzi a munkáját, mint eddig.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.