Szép és hatásos szót vezetett be a köznyelvbe a miniszterelnök, ám a választásokig nem biztos, hogy kitart az energiája. De van megoldás!

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

123 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Shikari: Nos, a te olvasatodban ez "vélemény", az enyémben mocskolódás. Úgy véled, hogy a két millió fidesz hívőn kívül a többi közel nyolcmillió léhűtő, ingyenélő etc. De azért fizessen mindenféle adót, amiből lehet osztogatni, urizálni! Ez tényleg illiberális, keresztény gondolkodás! Gratulálok!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
koszpeko
Kifelejtették a hazaárulót.
Nekem az a fura, hogy azok neveznek hazaárulónak, akik istenítenek olyat aki őrnagyi rangban disszidált.
Nessy
@Shikari: Na, ezt most légy szíves befejezni!
Gyütt Mönt
@Shikari: Pontosan illik rád: "A magyar szó még nem magyar érzés, az ember, mert magyar, még nem erényes ember, és a hazafiság körtésében járó még korántsem hazafi. S hány ily külmázos dolgozik a haza meggyilkolásán…" (Széchenyi)
Nessy
@Shikari: Nos, a te olvasatodban ez "vélemény", az enyémben mocskolódás. Úgy véled, hogy a két millió fidesz hívőn kívül a többi közel nyolcmillió léhűtő, ingyenélő etc. De azért fizessen mindenféle adót, amiből lehet osztogatni, urizálni! Ez tényleg illiberális, keresztény gondolkodás! Gratulálok!
kereső
@Nessy: Hagyd, ha egy ország miniszterelnöke ilyen mélységig süllyed, hogy libernyákozik, a másik"közjogi méltóság??", meg azt mondja, hogy az ellenzék nem a nemzet része- mit vársz egy bozgortól(hazátlan!!!), aki ki sem tudja a nyelvét venni a mostani hatalom scheggéből. Közben meg azt sem tudja, hogy mit beszél- és a házelnökkel, miniszterelnökkel egyetemben több millió embert sérteget. Ma már nem az a kérdés, hogy liberális-e, vagy fideSS-es-e valaki. Tisztességes ember nem lehet fideSSes-es. Ez a választóvonal!!! És innentől kezdve lehet komcsizni, libernyákozni, meg mindent amit akarsz.
Nessy
@kereső: Igazad van. Van egy szint, ami alá értelmes ember nem süllyedhet.
Téma törölve.
Málna
Pedig nagyon találó ez a szó. Aki megsértődik rajta, annak biztos jó oka van rá, biztos találva érzi magát.:-)
csak úgy....
@Horizont: ez a hibbant @Shikari: olyasmi mint a vetésforgó. 2010 elött még a gyurcsány kormány seggin lógaszkodott ,- nem boldog a gyerek,ha nem szaros a szája (vastagon)
csak úgy....
@Shikari: @Málna: orbánék kitalátak a félkegyelmüeknek 1-2 szót,rövid mondatocskát ,hogy kit kell gyülölni és ti vevök vagytok erre! a ti buksitok belülröl egy szellemi és értelmi szegényház..
Gyütt Mönt
@Shikari: gyanú felett állok, te pedig maradj meg "külmázosnak".
nezelodo
"Hájas libernyák".
Én naiv, már azt hittem, hogy a mini. elnökünk sosem áll a tükör elé! Legalább eloszlatta a kétségemet, és már felesel önmagával is. Nem korai még?
division
@kereső: "Tisztességes ember nem lehet fideSSes-es"
Ez mennyivel jobb mint amiket Shikari írt? Az ellenzéki kommentelők folyton sértegetik a jobboldali kommentelőket, visszafele sem kellene hogy fájjon akkor.
csak úgy....
@Shikari: a régi szép idökben a magyar kulákokat üldözték a fideszes ösök ,most jobb híjján maradtak a libsik,libernyákok mert a gyogyósokat (mint plb. te) köll valamivel etetni .
csak úgy....
@division: te fideszes szavazó vagy? neked elég volt,mikor orbán kijelentette,hogy "folytatjuk" és még lehetöséget sem adott egy ellenzéki vitára egy közös beszélgetésre kamerák elött ? a választások elötti lejáratási hullám,mikor ellenzéki politikusokat saraztak a cél érdekében? neked ez sem tünt föl?
mikor a közmédia csak a fidesznek dolgozik ,.nekem erröl a rohadék komcsi idök jutnak eszembe ,mikor nem is volt ellenzék és most úgy akar csinálni a fidesz,mint ha megint nem lenne!? mit takargathat a fidesz,hogy ha senkit sem enged szóhoz jutni?
te,mint értelmes ember...,ezen még nem gondokodtál!?
csak úgy....
@division: szerinted,egy normális kormánynak nem az lenne a föladata,hogy a magyarok békességben éljenek és ne kurva libbsizzék egymást? akiket nem tudott orbán a "folytatjukkal" meggyözni,azokat miért kell államellenségnek tekinteni,mint libsi vagy nem magyar ...stb. ?
szerinted biztos ,hogy a fidesznek és orbánnak mindenben igaza van?
akkor tedd a szívedre a kezed és gondolj a szeretteidre...
csak úgy....
@division: akik most,ezt a fideszes módszert helyeslik azok alkalmat adnak azoknak,akik 10-20-30 év múlva ugyan ezt játszák el a gyerekeikkel,unokákkal!
csak úgy....
@Shikari: tibim,te nem vagy normális! szerintem ebben minden fontos dolog benne van.., remélem nem értesz,különben csodálkoznák!
csak úgy....
@Horizont: ezt egy elmebetegnek el kell nézi,tölük dübörög a fidesz..
Nessy
@csak úgy...: Ha megoldható, hagyjuk meg a beteget a saját világába, ne vitatkozzunk , ne akarjuk őt meggyőzni semmiről ! Kevesebb probléma lesz vele. Az a gondom, hogy ma már nem vagyok olyan toleráns, mint ifjú éveimben. Pedig olyan szépen megtanultam anno a leckét. :-)))
csak úgy....
@Shikari: te olvastad,hogy mit írtál? :) náladnál jobban senki sem tudna lejáratni,mint te magadat! syssike a kis barátnöd hamarosan kitesz a kuka mellé...,ha csak nem ö a málnás ténsasszony.
csak úgy....
@Nessy: tehetek én róla,hogy ettöl a pacienstöl mindíg fölszakad a sebem?
különben is,csak próbálom bilire szoktatni a kis szana-szét csináló neveletlent!
Nessy
@Shikari:" Én csak azt írom le, hogy szerintem milyen egy liberális!"
Ezek szerint Orbán is így kezdte! :-))))
grincss
@Horizont: Nem kell számolni, át kell lépni rajta, mint egy rakás szaron!
Nem is más!
solidedge
@Shikari: Az emberi gondolkodás egyszerű dolgokra van berendezkedve. Akit nem kedvelünk arra csak negatív, akit kedvelünk arra pozitív jelzőket aggatunk. Rákosi például tanult, több nyelven beszélő és nagyon családszerető ember volt. De mivel a történelemben negatív szerepet játszott, az előbbi tulajdonságok csak összezavarnák az embereket, csökkenhetne az iránta érzett gyűlölet ezért kihagyják. Teljes mértékben igaz hogy Hitler fellendítette a német gazdaságot, eltüntette a munkanélküliséget, de ez ki sem mondható mert istenkáromlással felérő tett volna. Ki merné megírni hogy IV. Béla miután az első összecsapásban visszaszorította a tatárokat Muhinál elment Ónodba kurváéval hetyegni, így úszta meg a végzetét.Most pedig ami rossz az a baloldal, ami jó az a jobboldal. Csak hogy az együgyű választó nehogy összezavarodjon. De kedves Shikari ez az önálló gondolkozásra képtelen (Fidesz szavazóbázis) embereknek van címezve. Tessék csak nyugodtan libenyákozni ha ez örömöt szerez a subernyák Orbánnak.
csak úgy....
@grincss: mi nem hagyunk senkit az út szélen!
csak úgy....
@Shikari: sürgösen húzd föl a napernyöt a buksid fölött és a málnáddal hívasd ki a mentöt!
szorítunk neked !
Málna
@csak úgy...: Szó sincs gyűlöletről. Nem tudom, honnan veszed ezt, én semmi ilyesmit nem érzek. Inkább csak értetlenséget.
Amúgy szerinted miért van az, hogy a legbutább kommentelők butázzák legtöbbször a másikat?:-)
csak úgy....
@Málna: én pld. tehetetlen dühömben szoktam butázni a butákat ,tudom nem szép tölem de van valami jobb ötleted!? tudod,hogy mi a különbség köztünk, te körmöd szakadtáig véded a fideszt és és orbánt , én meg nem vagyok hajladó jól fizetett ,egyre gazdagabb politikusokat védeni! nem azt csinálják a fiuk amire fölesküdtek.
kereső
@division: Ha nem tévedek, akkor a "jobboldali" kezdte a libernyákozást. Úgy látom, az hogy a tisztességes ember nem lehet fideSS-es nagyon talált. Akkor még megfejelem- tisztességes, becsületes, gerinces ember nem lehet fidess-es.Azaz, aki fideSS-es az nem tisztességes, becsületes, gerinces. A tisztességes, becsületes ember- aki nem fideSS-es, az nem lop, nem csal, nem hazudik, és nem kérkedik állandóan a magyarságával.
És mondsza, vsak miért és mitől is jobboldali a fideSS? , mert azt mondja magáról- közben meg nap-mint nap szembe köpi a jobboldali konzervativ és keresztény értékeket.
Meg vagy elégedve kicsi huszár? Remélem jól kifejtettem.
tudode
Felkent jogászként sem volt őfélesége különb, amikor kamerába azt mondta, hogy
.
HA NEM NYERÜNK KITÖRLÖM A FENEKEMET AZ ALKOTMÁNNYAL
.
---- "Interjú" Orbán Viktor miniszterelnökkel (röviditett változat)
.
www.youtube.com/watch?v=EutTKVSWHOU&t=126s
---------------------------------------------
.
Ennyí várható el egy elrajzott béközepeső
..
.www.youtube.com/watch?v=EPmTxqk0TH4&t=9s
-------------------------------------
.
Ha a pék olyan kenyeret sütne, mint ahogy őfélesége a kormánykereket forgatja, mindenkinek beletörne a rágója, ebbe a NOMÁLIS emBŐRKÉBE!
RonaGyuri
@kereső: 19:50 szelektív az érzékenysége, csak a NER-társakat bántók hangneme báncsa a lelkét! =))
Engem is elmondott mindenféle trógernek, meg csalónak, mert valamelyik NER-majomnak a saját stílusában szóltam vissza!!! =))
kereső
@RonaGyuri: Itt és most csak ők lehetnek érzékenyek- mert aki mást gondol a világról, az egyenesen felségsértést követ el. De tehetnek egy szivességet- előtte gargalizálást javasolok, kézfertőtlenitővel )))(úgyis divat mostanság a hülyék körében a covid elllen. )
almosd
Orban es az inteligencia ,az messze van egymástól ,nem kell vele foglalkozni , gyerek szìntre ne mennyük le .
csak úgy....
@Horizont: nem bír, -ö a fidesz csörikéje és a shikari mentora!
division
@kereső: Az a sértő, amikor tisztességtelen embernek nevezed azt, aki még mindig a Fidesz mellett tenné le a voksát. Nincs másik párt jelenleg, akire értelmes ember tudna szavazni. Kicsi huszár...
division
@RonaGyuri: Lassan a testtel, te egyenesen leanyáztál, de azt hittem ezen már túl vagyunk.
division
@csak úgy...: Én itt élek, és azt veszem figyelembe, te Németországban (nem is akárhogy), neked inkább azzal kellene törődnöd, meg az egészségeddel, 70 felett most nagyon nem árt vigyázni.
division
@Horizont: Akkor mindig kezdjek hőbörögni, ha valami nem tetszik? Ahhoz kis ember vagyok, hogy bármibe is beleszólhassak. Csinálom a saját dolgomat, mint mindig.
csak úgy....
@division: te csak terelni tudsz a kényes kérdések között,-mi volna ha egyszer használnád az eszed és nem miattam aggódnál!? te örökölhetted a cégedet,mint az a híres donald ..
division
@csak úgy...: Van aki céget örököl, van aki földeket...Abban sincs amúgy semmi rossz, mert tovább is kell tudni vinni:-)
division
@Horizont: Már azok rám:-) Jól élnek, mindenük megvan, szeretetben élnek, stb. Kell ennél több egy gyereknek?
Eriksson
Ha csak egy vezérürü által megfogalmazott válogatott sértegetéseket, fenyegetőzéseket állítjuk szembe a libernyák kifejezéssel, még akkor is nagyon messze a nullszaldó.
csak úgy....
@division: te ezt nagyon magas lórol mondod,én figyelmeztettelek..
csak úgy....
@Eriksson: sokszor olvasd át,hogy mit irtál ...,szerintem a 22. olvasás után rá gyüssz,hogy má megen hülyeséget!
division
@csak úgy...: Köszönöm, hálás vagyok érte:-)
RonaGyuri
@division: most is és ebben is hazudsz, ezzel is okadatolod a NER-társi voltodat!!!
kereső
@division: Az is. És gerinctelen. Ha nem találsz magadnak olyan pártot, személyt akire jó szivvel leszavazol- akkor otthon maradsz. És nem szavazol egy maffiára, egy olyan pártra, amely nem a haladást képviseli, hanem retrográd módon egy fasiszta ideológiával, sztálinista szöveggel megspékelve félfeudális társadalmat épit a 21. században. Urakkal, cselédekkel- és mindent uralni akarással. a szabad gondolkodást, a tudományt, a művészetet- miközben milliókat foszt meg az informálódás szabadságától. na erre szavazol Te ( aki egyébként, nagyon okosnak tartja magát), mert "niiiiiiiiiiincs mááááááááááááááááááááásik". a lónak a faxát, nincs!
nezelodo
Vajon mit szól ehhez az európai diplomáciai nyelvet megújító Orbáni kiszóláshoz pl. a Fodor Gábor, akivel egykor a meghitten fülledt kis legénylakásban a magyar liberalizmus kiteljesítésén agyaltak egykor?
Eriksson
@Shikari: 05:59
Már bocsi, de ez az elképzelés ugyanolyan vágyvezérelt mint azon libernyákoké akik azt hiszik, hogyha valaha választást nyernének, takarítani fognak.
Nem is kívánatos, mert akik találva érzik magukat úgyis elhúznak messzire, biztonságba, ahogy tette azt Kertész Ákos és még sokan mások.
S ha elfogynak az uszító hangadók, újra béke lesz a világban.
Aki Én
@Málna: Valóban tökéletesen illik a dagadt, libsi élharcos, libsi internacionálé alelnök orbánra. Nekem is tetszik, nem is sértődhettek meg rajta :)

444.hu/2017/07/11/kover-laszlo-a-tolerancia-a-massag-elviselesenek-kepessege-olyan-alapertek-amit-egy-igazi-liberalisnak-nem-szabad-elfelejtenie
Aki Én
@Shikari: ...de hát ti libsibolsik állandóan erőszakoskodtok. Itt vagy mindjárt te egy erős példának.
Nessy
Akkor biztos rosszul emlékszem a Kossuth téri kempingezésre, és a délutánonkénti, akkor éppen ellenzéki buzdító szövegelésre! Az tény, hogy ezt ma nem lehetne megtenni, mert a jelenlegi kormányunk csak akkoriban tudta, milyen jogai vannak az ellenzéknek! Mára amit tudott eltörölt, hogy ne legyen gondja!
RonaGyuri
@kereső: @nezelodo: @Nessy: sokat elárul a magukat értelmesnek képzelgő NER-társakról, hogy pl. Rezsi Sziszi-t is like-olják!!! =))
division
@kereső: Ezeket mind magadtól írtad le? Személyes sérelem van szintén a háttérben? Nem fura, hogy lényegében a rendszerváltás óta egyik pártot sem szidom, hanem teszem a dolgom, végzem a munkám? Nekem mindegy ki van, ki lesz, semmi nem változna, ez az, amit sokan el sem tudnak képzelni.
Aki Én
@division: ,, Tisztességes ember nem lehet fideSSes-es"
Ebben is van valami, ha azt a tényt nem hagyjuk figyelmen kívül, hogy lopnak, csalnak, hazudoznak. Mert vagy buta, aki ezt nem látja, vagy aljas aki látja de tagadja.
Már elfelejtetted, hogy anno SZDSZ színekben indultál?
kokopelli
@Horizont: ...anno beosont a kommentelők közé,és minden előzetes "akármi" nélkül a "te nem is vagy magyar"-
debütált! Amikor naívan leírtam,hogy hol születtem,hol jártam a sulikba,stb..,akkor az volt a válasza,hogy őt nem
érdekli a "pedigrém"! Arra sem vigyázott,hogy ne pontttal az "y"-on írogasson! ..hogy ő nem sertegeti a többi kom-
mentelőt,az kiveri a hordó fenekét! Érdekes,hogy nagyon hamar eltüntette az árulkodó "Y"-t!Őt olvasva az NSDAP
jut eszembe,de nem is tudom,hogy miért!Az olyanok mint ő tk. nem a túlélés miatt hazudnak,sértegetnek ill. mocs-
kolódnak!? Nem tudom hányadik néven és hányadik blogon játszotta el a már akkor "csisztá mádzsárt"?
division
@Aki Én: A pszichológusoknak mennyi az IQ - juk? Nem érdekes, csak a minap találkoztam eggyel...
Az ember olykor tévedhet, gyerekkoromban ki nem állhattam a metal zenét, mert elhittem róla, hogy csak üvöltöznek benne, a korral együtt aztán megjött az eszem is, és ma már imádom. Valahogy ilyen a politika is, azt hiszed jó az az eszme amiben hiszel, de aztán megváltozol.
Aki Én
@division: ...most is azt hiszed jóban hiszel, aztán mégse. Majd még változol, mint orbán havonta.
kokopelli
@solidedge: ...nem érdemes "őket" még kijavítani sem,ha már pl. a "kosmopolita" szóval sem tudnak megbirkózni!
Nem írtam össze a baromságaikat,mert nem éri meg az időt sem! A Kertész "Nobel-díj"-a is leverte a poharat náluk!
Nem véletlen pl. hogy már az általuk kinevezett bajor "barátoknak" is kínosak,mert a CSU egyik tagját fikázták az EP-
ben mint francióvezetőjüket!!Úgy viselkednek mint a kis "Jumbó" a "Haas & Czjzek"-nél !
kereső
@division: Bocsi, de nekem semmiféle személyes sérelmem nincsen. Vállakozó vagyok magam is, már közel húsz éve. Ez nem jelenti azt, hogy érzéketlen vagyok- és nem veszem észre a gerinctelenséget, a sok-sok hazugságot , a személyes szabadság korlátozására tett intézkedéseket- a magánszférába beleavatkozást. Nem jelenti azt, hogy nem veszem észre az ország kiárusitását a diktatúrák által folyósitott hiteleken keresztül, a török, az arab mágnásoknak elkótyavetyélt műemlékeket, Bpest belvárosi épületeket, kastélyokat- Héviz orosz általi megszállását.És folytathatnám.
Nem jelenti azt, hogy nem látom sok-sok család mennyit küszködik, hogy egyik-hónapról a másikra élhessen, adósság nélkül. És látom a töpörödött öreg anyót- aki nyugdijkiegészitésül a kukákban kotorászik- üres üveget szed össze, és üditős-sörös dobozt (amikor segiteni akarsz te szégyenled, hogy egy ledolgozott élet után, majdnem kezet csókol)-mert ez a hatalom rideg, érzéketlen, semmiféle szolidaritás nem létezik részéről országoin belül- bezzeg a határon túl...
És mert én tisztelem a tudást, az értelmet- hát nagyon nem tetszik az egyetemek megszállása, a közoktatás béka schegge alá való süllyesztése. És nem tetszik- felháborit a sajtó megszállása, a kultúra saját izléstelenségük felé való terelése. Utálom, hogy meg akarják mondani mit gondoljak, mit nem szabad gondolnom sem. És mindez pártfüggetlen- az, hogy mindezt egy valamikori vad!!"liberális "követi el, különös pikantériát ad a dolgoknak. És ami végképp vállalhatalanná teszi a FideSS&Co-t, az a gyűlöletkeltés, az ember egymás elleni hergelése- ezt még az átkos sem csinálta. Csoda-e, ha megkérdezem- miért is nem volt kis krokodil az anyuka magzatvizében. A magyar történelem folyamán még egy ilyen kártékony alakulata nem volt az országnak mint akik most uralkodnak! Uralkodnak és nem szolgálnak. Undorodom tőlük,m és haragszom az olyanokra mint Te is, akinek kellő rálátása van a dolgokra, de "kibekkel"- , mint a strucc.
kereső
folytatás @divisonnak: Csak azt ne hidd, hogy nem fog eljönni a "Te időd". Eljön- mindenkire sor kerül.
division
@RonaGyuri: Úgy vagyok én Fideszes vállalkozó, mint te értelmiségi ember, azaz sehogy.
division
@kereső: Kíváncsian várom, mikor tudnak tönkretenni egy lényegében külföldi érdekeltségű céget, amelyik akár üzemelhet más országban is ha úgy adódna. Gyűlöletkeltés? Miért, azt úgy kell kelteni? Vannak emberek, akiket egyedül ez éltet, meg a másik ember anyázása, feltétlenül kötözködnie kell csak azért, hogy meg legyen az öröme nyugdíjas éveiben naponta. Ki nem állhatom, amikor azzal jön valaki, hogy mennyi a szegény ember, őket kéne segíteni, mert hiszen egyik sem tehet arról, ahol van. Honnan tudod? Belelátsz mindenkibe? Divat lett a Fideszre fogni ezt most, de ugyanúgy már a rendszerváltásra is. A gyenge elbukik, az erős megmarad, ez az élet rendje. Nem véletlen, hogy a magam részéről csak a gyerekeket segítem meg az állatokat, mert ők nem tehetnek arról, hogy megszülték őket a családiért. Jobban szét kellene nézned az országban, és megpróbálnod munkára bírni a nem dolgozókat, ajánlj nekik jó pénzt némi munkáért, elküldenek a francba. Tudnék sztorikat mesélni. Amit te szeretnél, az jó lehetne, csak nem megvalósítható.
division
@Aki Én: Miért, csak az lehet a jó amiben te hiszel? A pszichológusok is mindig azt hiszik, tudnak bármit is...
RonaGyuri
@division: na már megint mocskolódsz, ez minden amit tudsz!!! Csak mocskolódni jársz ide. (gazi buta fideszes tróger vagy!
Persze csak próbálsz, mert - ha nem lennél buta műveletlen arrogáns tróger (igazi fideszes) te is észrevehetted volna, hogy csak idétlen vagdalkozol! =))
Illetve ismét okadatoltad, hogy még lövésed sincs pl. az értelmiségi létről! =))
division
@RonaGyuri: Te kezdted megint, csak éppen közvetve célozgattál rám mint Fideszes vállalkozóra, kár, hogy nagyot tévedsz ebben (is). Neked azt hiszed lehet másokba belerúgnod? Elég sok fogalmam van az értelmiségi létről, most magamat kihagyva, ott van bátyám, sógornőm, akik többek között rákkutatással foglalkoznak, plusz Jakab prof. mellett a vírus elleni harcban. Ez az értelmiségi szint, és nem az, hogy itt kötekedsz a Kanadai Magyar Hírlap munkatársaként. Az "okadatoltad" helyett meg nyugodtan írhatnád, hogy "bizonyítottad", talán más is megértené értelmező szótár nélkül is:-) Vagy ez hozzátartozik az értelmiségi szóhasználathoz? Amúgy meg 74 évesen nem másokat kellene oltogatnod, hanem a saját egészségedért aggódnod, itt lesz a második hullám meg az influenza, komoly bajok jöhetnek.
RonaGyuri
@division: megint hazudsz te csak egy ócska műveletlen nagyon buta Fideszes tróger vagy, Annyira buta vagy, hogy azt sem tudod, hogy nem vagyok semmiféle lapnak a munkatársa!
RonaGyuri
@division: ja egyébként még ahhoz buta vagy, hogy megértsd az okadatol kifejezés lényegét!!! =))
division
@RonaGyuri: Valójában a te létezésednek a lényegét nem értem:-) Tagadod, hogy annak az újságnak az egyik írója vagy? Tegyem be a linket? Két Róna Gyuri lenne?
division
@Shikari: Nem, csak az utálat beszél belőle, meg a nagy fokú irigység. Tele van az ország ilyenekkel.
kereső
@division: Nem, mert NEKTEK igy a jó. Én egyébként azt tartottam egész felnőtt életemben, lehetetlenség nincsen, csak tehetetlenség. Jó kis angolna lenne belőled, kislisszolsz a lényeges dolgok megválaszolásából.Ami meg a külföldi céget illeti- láttunk már karóm varjut- ott az élő példa az origo eladása. Orbán &Co , ha akar valamit, akkor nem számit, hogy magyar-külföldi, akár amerikai is lehet.Hiszen az USA ellenében adta ki az oroszoknak a két fegyver/heroin csempészt is. Eljön a Te időd is.
tudode
Hogy is van ez?
.
A Liberális Internacionálé volt alelnökeként, aki belerokázik abba a tányérKÁJÁBA, miután "megnyerte" a csatát,
.
---7 milliárd megy kormánykommunikációra a Gazdaságvédelemi Alapból
.
444.hu/2020/08/11/7-milliard-megy-kormanykommunikaciora-a-gazdasagvedelemi-alapbol
--------------------------------------
.
Azért ehhez rinocérosz vastaságú orca kell, hogy amit megvéd, annak annyi!
Kookas
@division: és tényleg tisztességtelen az aki az ss re szavaz.oszt az adózásodd rendbe van ig.úr vagy elnökúr hogyé is kell szólítani ?
Málna
@division: 14:07 "Valahogy ilyen a politika is, azt hiszed jó az az eszme amiben hiszel, de aztán megváltozol."
És itt nem csak az ember változott, hanem az eszme is. Én még pár éve is liberálisnak tartottam magam, de ezzel, amit ez a szó most jelent, már nem tudok azonosulni. Átestünk a ló túloldalára.
division
@kereső: Akkor csak reménykedj benne. Én le is tehetném már a lantot ha nagyon akarnám. Egyébként meg igazad van, nincs lehetetlenség, csak tehetetlenség. Pontosan ezt mondom én is.
Eriksson
@Málna: "Aki 30 éves kora alatt nem liberális, annak nincs szíve, aki 30 év fölött nem konzervatív, annak nincs agya” – Winston Churchill.
division
@Kookas: Nagyon hajaz a stílusod itt egy másik kötekedőre, vagy csak véletlen egybeesés?
Gazella
Hát akkor én nagy libernyák vagyok :D mondá az O1G ... Hogy száradna le az a hazug szád O1G4
division
@Málna: Igazából már nem érdekel. Egy dolog itt a lényeg: mások basztatása, irigykedés, kötekedés, gyűlölködés. Érdekes, hogy ez főleg a liberálisok sajátja lett. Én egyetlen embert sem utáltam soha, azért meg főleg nem, ha gazdagabb volt nálam. Biztosan jobban csinált valamit mint én.
kokopelli
@Nessy: miért is vitatkoztok vele? Amennyiben a Zorbán most 180°-ot fordulna,ők azt is elmagyaráznák!
Mi nem volt még a Zorbán V.? Erős emberke lehet nagyon alacsony súlyponttal,hogy nem esik pofára! Láttuk a
seregbéli és KISz-es megbízását,ill.a kül. megbízó flepnieit,a nagy hőstettét az oroszok kizavarásánál,a liberális
"tevékenységét" stb. stb ! Egy szélkakas már nyugdíjaba ment volna az ő helyében!..,.és mi jöhet még?? (;-()
(nem kellene őt is csapágyaztatni,vagy néha megkenni?(..na nem lóvéval mert az övé is a Lölőnél van, vagy már
Schweiz--ben?)
szegfue
@solidedge: aug. 10: 17:07 Nagyon jóóóóóóó!!!
Aki Én
@division: 18:07 ...ezt nem mondtam. Csak jelezni akartam, hogy ha valaki úgy cserélgeti az elveit, hitét, identitását, vallását, irányultságát, politikai irányát, mint más az alsógatyát, akkor az a legkevésbé sem hiteles.
@division: 20:38 Miért gondolod, hogy aki szidja a minden volt már orbánt, az liberális? Miért lett a liberális szó, szitokszó?
Miért nincs a fideszesnek egy önálló gondolata sem? Miért van az, hogy ha a gazda ma bedob egy új ,,szlogent", egy új ellenséget, egy új szitkot, akkor azt másnaptól minden fideszes nyomja ezerrel?
Egyébként bekukkanthatnál egy fideszes oldalra, hogy ott mit kapnak az ,,ellenségek". Már ameddig, mert percek alatt kitiltják őket. Vagy olvass Bayer idézeteket, ami egy fideszes közszereplőtől több mint felháborító és vérlázító. Majd rájössz, hogy itt a visszafogottság a jellemző.
És igen, az ostobaság fel tudja cseszni az emberek agyát. Főleg, ha nem kicsit káros és veszélyes a társadalomra nézve.
orbán igenis gyűlöletkeltő, uszító, ellenségképző. Tudatosan teszi amit tesz, mert tudja, hogy az ostoba szekta vevő rá, befolyásolható.
Aki Én
@division: ...mutatom. És ez nem egy noname fórumozó, hanem maga a fidesz:

2013-ban a Facebookon meglehetősen sajátos stílusban „vitázott” egy kommentelővel:

hirklikk.hu/images/docorig/354484.jpg...

,, aki ha gimnazista, akkor maximum 18 éves lehet, és már egy igazi, kretén, barom állat. És még csak 18 éves!”"
,,Ha nektek nem felel meg az, amit a finn gyerekek és a finn öregek esznek, ellenben pénzt akartok, ráadásul, ahogy fogalmaztok, a mi pénzünket, akkor csomagoljatok össze, nagyon gyorsan és fürgén, és takarodjatok haza a kurva anyátokba. Ez így elég érthető? Ha esetleg nem, akkor még egyszer: a kurva anyátokba!. Mégis mit képzeltek ti magatokról? Kik vagytok ti? Ki a fasz hívott ide benneteket? És ha már idepofátlankodtatok, akkor milyen alapon követelőztök?"
,,a következőket írta a Quimby frontemberének: „Te felülsz az álmok foltos indián lovára,/és ellovagolsz hamar a kurva anyádba""
,, „…akkor át lehet vonulni a városon egy transzparenssel, amire az van írva: Hadházy geci, Szél Detti nyeli"."

,,„nincs kedved szopni?”
„beteg, frusztrált”, akire ráfér, hogy pofán vágják
„sikertelen, tehetségtelen, gyerektelen, ócska szarjankó…a legnagyobb darab az emésztőgödörből”
„geci”
„geci fluffer”
„hájfejű, becstelen geci”
„kicsike, csúnyácska pöcs”
„indexes pöcs/jobbikos seggfej”
www.youtube.com/watch?v=omG7wj4u6K4&v...
csak úgy....
@Shikari: tudjuk,hogy kretén vagy tibim,nem köll bizonygatnod!
namihami
És ez a szép szóösszetétel (hájas libernyák) éppen az ő szájából!?!?
Hááááát, ha van valami, ami hitelesnek és szívbőljövőnek mondható, akkor ez és tőle, kizárólag mint a ""Csak tiszta forrásból!""--jeligével írható le.
csak úgy....
@Horizont: egy szellemileg fogyatékos is unatkozhat,nem köll komolyan venni.
csak úgy....
@Horizont: azt én sem szoktam! (szó nélkül hagyni) had örüljön a szentem. :)
Sámannus
@Shikari: Az a libernyák, aki az ellenkezőjét mondja mindannak amit megválasztása előtt képviselt. Azóta olyan gyorsan felejt, hogy ha huggyozik nem húzza le sliccét, vagy a bocskorába vizel, mert nem látja a pöcsét potrohától.
namihami
@Sámannus: Bocs: a potroh hátul van, ahová a Gyurcsánytól való félelmének eredménye érkezik. Viszont folyamatosan. Elől a csüngőhasa van, amit a vietnami csüngőhasú disznótól örökölt jellegével azonosíthatunk.
Sámannus
@namihami: OK! de a bocskorát mégis sikerül teli tölteni.:)))
namihami
@Sámannus: Szép ember! A Bayerzsolti (és hasonlók) példaképe. Egy szóval elég utalni rá:: jellemzően!
simmering73
@durbincs: Jé, előkerültél faszkalap? Hogy rohadtál volna meg ahol voltál.
tudode
Azoknak, akiknek nem volt gyermekszobájuk, így kell belepiszkítani abba a Liberális Internacionáló, és az ország tányérjába, ahol/amely állampolgárainak ideje lenne felébrednie Csipkerózsika álmából, mert ország, világ tudatában van a hadicseleivel:
.
----- Székelyek Világszövetsége is tudatában van azzal, hogy az alaptörvény közjogilag érvénytelen, és egy magánhatalom vette át a parancsnokságot!
.
www.facebook.com/SzVSz/posts/1488829821256867/
----------------------------
.
Hova vezet/tett a halom, és pénzéhség!
Sziszifusz
@durbincs: Mondja, maga nem bolond, hogy mindent sokszor mond ?
Eladott Ország
Orbán nem csak most csinált segget a pofájából!...
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/116212783_908143449665563_8557067086805252357_n.jpg?_nc_cat=111&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=EaojyPkg-CcAX8k-tZj&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=16836a6a3d5d0e8c2c5d43c019b44bef&oe=5FB047EA
Most szólt igazat, ő már csak tudja, hogy a diplomás kommunista, hogy változott mérsékelt liberálissá , aztán illiberálissá. Már régen összeköpködhette volna saját magát! Én inkább azt mondanám, hogy álljon kézen, és szarja magát nyakon! Köpjél fel és állj alá!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/120355093_955259524953955_4666313138305789795_n.jpg?_nc_cat=102&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=GF4E7VvrRcEAX_hH6eJ&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=16edb1c1aca89926e1cbe93dc82ca779&oe=5FB12621
fidem
" Boldog ember az, a ki nem jár gonoszok tanácsán, bűnösök útján meg nem áll, és csúfolódók székében nem ül;" (Zsolt.1.rész)
fidem
"A gúny a szellemesség legsilányabb megnyilvánulása."
RonaGyuri
nyomorult hájas libernyák rohadék??? Pontos leírás Orbánról!!! =))
nezelodo
Amikor a mini elnökünk kitalálta ezt a szép, a nemzet összetartozását segítő kifejezést, éppen a tükör előtt ált, és tetszett neki amit látott. Aztán kitört belőle a kamaszos pökhendiség, összerakta, és igy állt össze a kép, a tükörben látott figura meg a kamaszos szerénység, plusz az eltelt évtizedek, és ebből lett a hájas libernyák.
ibn Said
@Shikari: Szerencsétlen azt sem tudod mi a "liberális" politika, vagy gondolkodás, de főként nem tudod kik a magyarok!

"Vitathatalan tény, hogy Széchenyi István a reformkor legjelentősebb liberális
demokrata politikai gondolkodójának tekinthetĘ. Csak Eötvös József említhető mellette, Ő
azonban elméleti munkásságának java részét — állambölcseletét, nemzeti kérdésről írott
tanulmányát — a forradalom után fejtette ki, Széchenyi döblingi éveinek idején vagy
azután. A „liberális” jelző felett sincs miért vitatkozni."
Gondolom Széchenyi, és Eötvös biztosan nem volt magyar (szerinted!), pedig legnagyobb magyarjaink, és LIBERÁLISOK, de tudnék sorloni még párat, akik igaz magyarok voltak és liberálisok!
tudode
Ha valaki libernyák "volt", az más, hogy mivé lett, mondja ezt a Liberális Internacionálé volt alelnöke, aki még topis korában "ha nem nyerünk kitörlöm a fenekemet az Altománnyal", mondta --- tehát kibújik mindenkiből az iGAZ énje:
.
----- "Interjú" Orbán Viktor miniszterelnökkel (röviditett változat)
www.youtube.com/watch?v=EutTKVSWHOU&t=54s
-----------------------------------------
.
És láss csudát se alkotmány, se alaptörvény, mert túltolta a bringát, és az alaptörvénye közjogilag érvénytelen
.
www.google.com/search?q=az+alapt%C3%B6rv%C3%A9ny+k%C3%B6zjogilag+%C3%A9rv%C3%A9nytelen&oq=Az+alap&aqs=chrome.1.69i57j69i59j35i39j46l2j0l3.4166j0j15&sourceid=chrome&ie=UTF-8
----------------------------------------
Oszt' fizikailag rontja a levegőt, de jogilag 00
.
www.youtube.com/watch?v=k5ILmQY_DGk
-------------------------------
.
Sokat akart a .sz...ka, de nem bírja a rápája!
szegfue
@Shikari: Azért, mert az adatlapjára irta, még nem biztos, hogy "migráncs"... ahogy Te is "vállalkozó" vagy... amit meg én nem hiszek! Arról már nem is beszélve: egy "igazi migráncs" nem tud ennyit Széchenyiről, Eötvösről, na és a liberalizmusról magyarul!! Tehát kár volt ezért a megjegyzésedért!:(
szegfue
@Shikari: 8:48 Tényleg, irjál már egy "logikus" érvelést: miért nem magyar az, aki liberális? Egyébként az én logikámnak volt alapja, amit nem cáfoltál... vajon miért? Miért megint csak egy általános ostobasággal válaszoltál?
szegfue
@Shikari: 9:02 Sajnálom, hogy megint csak általánosságban, felkapott frázisokban beszélsz. Egyszerüen nem tudod megmagyarázni... ugy látom.
szegfue
@Shikari: 9:15 Tényleg elröhögtem magam! Mit kellett volna mondanom, amikor én kérdeztem Tőled?:))) Na megyek a dolgomra!
Peller Anikó
@Sikari: "már pedig a saját nemzetét ha gyűlöli valaki, nem nevezhetem magyarnak!"

Na te barom, akkor te vagy itt az igazi gyűlölködő. Persze a saját nemzetedet lehet nem gyűlölöd hülye román. Elég logikus? A gyűlöletet a magadfajták szítják, megdolgoztok érte.
Lepényleső
...ha ő mondja,igaz biztosan? S ha igaz akkor ő liberális valóban,
hiszen erre bizonyíték bármely fotó róla,- egész alakosan?
szegfue
@Shikari: 9:38 Te csak szeretnél olyan logikus lenni, mint én! De ezen sem vitatkozom Veled, mert az érett kalász lehatja a fejét, az üres kalász meg büszkén lengedezik.
kokopelli
A ME.elvtárs nem egy szinkront értékelő fószer! Soványan volt libernyák,és telezabálva lett "illibernyák"!...
...már talán vágósúlyban is lehet? ...nincs tükre?
csak úgy....
@szegfue: a shikari féle logika :
– Elmagyarázom neked mi a logika. Van akváriumod?
– Van.
– Ebből logikusan következik, hogy szereted a halakat, ebből pedig, hogy szereted az állatokat is. Így van?
– Így.
– Ebből pedig logikusan az következik, hogy szereted a természetet, a jó életet, tehát a nőket is. Igaz?
– Igaz.
– Na látod, ez a logika!
Másnap a felvilágosult rendőr odalép egy kollégájához.
– Figyelj csak, Sanyi, van neked akváriumod?
– Nincs.
– Na látod, akkor te buzi vagy!
csak úgy....
@Shikari: aki örökösen idegen szavakat használ az nem lehet igazi magyar!
tibim,te egy "minoritás" a bolhapötschön. :)
szegfue
@csak úgy...: 12:53 Kösz! Igazán jó!
szegfue
@Shikari: 13:01 Valószinüleg nem értetted meg, amit irtam... igy azt sem, hogy nem volt szándékomban egyenesen "lehülyézni"... Te viszont a kérdésemre nem válaszolsz, sőt humorizálni próbálsz rajtam az "önálló gondolatok hiánya miatt". Én igazán kulturáltan próbáltam Veled beszélni, de egyre inkább azt gondolom, hogy Érted is kár volt édesapádnak letolni a gatyáját.:( Nekem innentől "felejtős" vagy... legyen ez forditva is.
csak úgy....
@Shikari: durcás vagy dade? holnaptól keress magadnak valami melót,hogy ne itt kölljön szenvedned a libsi elnyomás alatt! te hülyébb mint gyözi,próbálkozz az m.1. nél..
szegfue
@durbincs: Ön egy szerencsétlen hülye... és ugy is kezelem!
nezelodo
@durbincs: Mi van te szarzsák, megint front van amitől súlyosbodott a meglévő elmebajod?
nezelodo
@durbincs: Már megbeszéltük, anyád volt a sarki fény a kocsisoron, te meg az ottani baleset félresikerült bizonyítéka vagy.
nezelodo
@durbincs: te szegény, ennyire hat a melegfont az amúgy is roncs pszichédre? Kérj beutalót Grazba a gazdától, igaz neki sem segített, de az adófizetők akkor is állták, állják a számlát, az oldalborda meg a következményt.
gina
Ez a zsiros disznó mondja ezt? már be sem fér az ajtón, egy gusztustalan hordóhasú elmebeteg
szaboria1
Sajna Orbán már rég elvesztette a józan eszét. Már azt sem tudja, hogyan kell viselkednie. Úgy vonul be EU. ülésre, hogy lóg a nyakkendője a zakó sincs rajta. Lassan majd vissza tér a cigányos kalapjához meg a pipájához is. Erre mondják a vér nem válik vízé.
Sámannus
Meggyüttek a pedofil simogató buzernyákok is ám bizony!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.