Mindezt Kövér László országgyűlési elnöknek írta meg egy levélben. Eszerint az öt pontból, aminek teljesítésével megbízta a parlament, csak kettő teljesült, kettőben ért el valamilyen eredményt, egyben viszont semmit.

(Forrás: hvg.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: A retardált dagadt törpe levelét megírta

nem, nem mondom, hogy rinya nélkül, bár csak az lenne a legkisebb gond

Ahogy lenni szokott most is ezen is más-más hangsúllyal és persze kiemelésekkel és címekkel rágódnak a derék matyar média vigécei.
Pe3dig alapvetően már az indítatás sem semmi. A tegnapi nap egyik, sőt egyértelműnek látszik hogy a legblődebb vicce, hogy: „Az Országgyűlés elnökének, Kövér Lászlónak címzett részletes levélben számolt be Orbán Viktor miniszterelnök az Európai Tanács júliusi ülésére kapott ötpontos parlamenti mandátum teljesítéséről”!
Bár már maga az a színjáték is a parlamenti felhatalmazással erősen véleményes, de ennyi spéttel és nem a parlamentnek nyújtja be az útibeszámolót??? Bár mint tudjuk ez a műfaj midig is problémás volt NER-társi körökben Janika de Martonyi már a 60-as években a BM-nek irdogált! =))
Nos ahogy az várható volt itt is most is, ebben is hazudik még akkor is ha fityesz-matyarul iródott!
Vannak igencsak érdekes és pikáns részletek is az elaborátumban. Nekem a legjobban az a megállapítás tetszik, hogy: „a civilnek álcázott politikai szervezetek támogatásának megszüntetése ügyében egyelőre nem ért célt Magyarország”. Ami igazán érdekes, lévén
egyfelől; nemrég érdekes összeállítás készült azokról a pénzekről, amit az ország nem kaphatott meg (ebből a norvég csak egy tétel), mert Orbán blokkolta,
másfelől; a hétvégén derült ki, hogy egy a Magyar Közlönyben megjelent határozat szerint az idei központi költségvetés Gazdaságvédelmi Alapját csökkentették 113,9 milliárd forinttal. S ebből jutott 2,3 milliárd a civil és nonprofit szervezetek támogatására!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 21., 20:42
Hódi Pamelának újra pozitív lett a koronavírus-tesztje
Sport - 2020. September 21., 20:13
Kirúgták Szalai Ádámot a Mainztól
Szórakozás - 2020. September 21., 12:00
Ez a vég: megszűnik a közkedvelt TV-műsor, sokak kedvence