Az M3-as bevezető szakaszán és az M0-s déli terelt részén erős a forgalom.

Az Útinform szerda reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

- Erős a forgalom az M0-s autóút déli terelt szakaszán. Lelassult a haladás az M1-es autópálya irányába Dunaharaszti és Halásztelek között, 10 perces az időveszteség. Telítettek a sávok az M3-as autópályán is a főváros felé Mogyoród térségében, valamint az M0-s autóút csomópontjától befelé.

- Az M5-ös autópályán, Röszke irányába, a 120-as km-nél felborult egy utánfutós személyautó. A műszaki mentés idejére lezárták a külső sávot.

- Az M7-es autópályán, Letenye irányába, az 53-as és a 60-as km szelvények között az elválasztó zöld területet gondozzák. Mozgóterelés mellett a belső sávot zárják le.

Lezárások, korlátozások

Az M0-s autóúton az M5-ös felé vezető oldalon lezárták az M7-es autópálya Balaton felé vezető lehajtó ágát aszfaltozás miatt. Kerülni Budapest felé kell az M7-esen, majd a 14-es törökbálinti csomópontban lehet visszafordulni a Székesfehérvár felé vezető oldalra.

A 61-es főúton Pincehelyen, a 46-os km-nél lévő Kapos-hídon, a korábbi 16 tonnás súlykorlátozást feloldották! A félpályás lezárás és jelzőlámpás irányítás viszont továbbra is érvényben van.

Az M1-es autópályán a Hegyeshalom felé vezető oldalon, a 60-as és a 64-es km között, felújítási munka miatt újabb terelést építettek ki. A forgalmat a belső sávra illetve az ellenkező, Budapest felé vezető oldal belső sávjára terelték át. A külső és a leálló sávot elkerítették illetve a Tatabánya-Centrum csomópont felhajtó ágát is lezárták. Kerülni az 1-es főút felé a Tatabánya-Óváros csomóponton keresztül lehet. A főváros irányába a járműveket a külső és a leálló sávra irányították.

A korábbi vízkárok miatt továbbra is érvényben vannak a forgalomkorlátozások!

Somogy megyében:

A 68-as főutat Nagyatád és Böhönye között több helyen is lezárták:

- Nagyatád elkerülő szakaszát, a 35-ös és a 39-es km között lezárták, a forgalmat a városon keresztül terelik.

- Segesd és Böhönye között szintén lezárták a főutat az 52-es km-től az 55-ös km-ig. A forgalmat terelőútra irányítják.

- Segesdnél, a 49-es az 50-es km között a fél útpályát tartják még zárva. A forgalmat jelzőlámpa irányítja.

Zala megyében:

A 6817-es jelű Nemesdéd és Miháld közötti mellékúton, Pat település a 7-es km-nél már félpályás lezárás mellett megközelíthető!

A 6832-es jelű Galambok és Bagola közötti összekötőutat, Zalaszentjakabon a 3-as km-nél fél szélességben megnyitották!.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.