Jelenleg kormánypárti önkormányzati képviselő és a városi Fidesz-szervezet elnöke, de korábban volt a város alpolgármestere is.

Az Mfor.hu cikke szerint a napokban jelent meg a Magyar Közlönyben egy miniszterelnöki határozat, amely szerint Orbán Viktor új embert bízott meg a Nyíregyházi Egyetem kancellári feladataival 2020. augusztus 1. és 2023. május 14. között. Tette ezt az innovációs és technológiai miniszter előterjesztése alapján.

Fideszes politikust nevezett ki Orbán a Nyíregyházi Egyetem új kancellárjának

Fotó, címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

A kinevezett Halkóné dr. Rudolf Éva Gizella lett, aki a cikk szerint a Nyíregyházi Egyetem Igazgatási és Humánpolitikai Központ vezetője, emellett a Fidesz Nyíregyházi Szervezetének elnöke és önkormányzati képviselő a párt színeiben. Korábban pedig alpolgármester is volt a városban.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gazella
Ki mást nevezett volna ki ez a geci? Ha nem narancsos seggnyalót!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
colibri
Ezek a kinevezések arra jók, hogy bukás esetén a következő országvezetők biztosan tudják majd, hogy kit nem kell vezető "bizalmi" pozícióba alkalmazni. Orbán emberei mehetnek mind orbánnal együtt, akár kézen fogva is...
Jozefina
Hol nem fideszes az egyetem kancellárja???
csipetke
Miért is nem lepődöm meg?Ahol tudták,telesz@rták az egész országot fideszes potentátokkal,ha értenek az adott dologhoz,ahová ki lettek nevezve,ha nem. Az a lényeg,hogy beférkőzzenek mindenhova
ómió
@Nessy: Elvekben - azok nekik vannak - az efftársak közt van egyetértés - már, amikor -, a Fideszben viszont világnézetben, társadalom-felfogásban!
Aki Én
@ómió: A végtelen rablás, mint világnézet, társadalom-felfogás.
Ez tetszik :)
ómió
@Aki Én: Nekem meg az a szánalmas bolsi erőlködés tetszik, hogy "a végtelen rablás"-t, ami még az efftársi mentalitás 90-es években indult, ám máig is tartó "innovációja", szóval, ahogy azt a másikra próbáljátok hazudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.