A Nőkért Egyesület a tárgyalás napján, augusztus 26-án tüntetést szervez.

A brutálisan összevert miskolci nőnek, Orosz Bernadettnek becsületsértés miatt kell megjelennie a bíróságon. A férfi – aki tavaly novemberben brutálisan megverte – ötmillió forintos kártérítést követel tőle, mert szerinte sérültek a személyiségi jogai akkor, amikor Orosz Bernadett fotókat hozott nyilvánosságra az összevert arcáról, és segélykérő posztjában megnevezte őt.

Az Index azt írja, a Nőkért Egyesület közölte, hogy a tárgyalás napján, augusztus 26-án tüntetést szervez a Miskolci Törvényszék elé-

A tárgyalás időtartama alatt a bíróság épülete előtt állva fejezzük ki szolidaritásunkat Orosz Bernadettel és a kapcsolati erőszak minden áldozatával. Szeretnénk – újra – felhívni a figyelmet a magyarországi áldozatvédelem rendszerszintű hiányosságaira

– írták.

Orosz Bernadett tavaly decemberben azért tette ki a Facebookra azokat a fotókat, amiket az összevert arcáról készített, mert nem volt más eszköz a kezében. A képeken gyakorlatilag felismerhetetlen: a haja a rászáradt vértől csomókban áll, az ütésektől felduzzadt arca kék-zöld foltokkal teli.

A hatgyerekes nőt volt barátja, egy nyugalmazott katonai alezredes verte össze.

Forrás: Index

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
"Becsület" sértés? De ennek a fasznak olyanja nincs is. Egyébként sem csatlakozunk az Isztambuli egyezményhez, az olyan libsi huncutság, akarom mondani: Soros.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@solidedge: ez terhelö is lehet a nö esetében! na meg milyen dolog,hogy mikor megütötték jobbról akkor nem tartotta oda a balt?
Málna
@csak úgy...: Tudom, hogy ő verte péppé. Te mit nem értesz már megint?
Málna
@Pálinkás Pál: Hiába van bizonyítékod, nekem akkor is jogom van megvédeni magam. Akár tévedhetsz is. Majd a bíróság eldönti.
csak úgy....
@Málna: tartok töle,hogy itt már megint te vagy az a valaki,aki megint nem ért semmit...
küldöm az esti butust mert te megérdemled!
Aki Én
@Málna: ...kezdelek sajnálni.
Ja, nem.
dr préditákor
ha női bíró lesz, akkor ennek a megvert hölgynek annyi... Sajnos. Női bírák csak férfi sértett esetében döntenek "igazságosan"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.