Interjút adott a 24.hu-nak Mérő László matematikus, pszichológus, aki biztosra veszi Orbán Viktor 2022-es bukását.

Matematikus: Orbán bukni fog 2022-ben, ez lehet a fő ok

Mérő szerint a bukás legfontosabb oka az Index beszántása lesz. Úgy látja, a lap nemcsak neki hiányzik, hanem azoknak is, akik pont azért hajlandók szavazni még mindig a Fideszre, mert annyira még nem rossz az ország; nincs itt diktatúra, hiszen az Index is szabadon működhet.

A tudós úgy véli, Orbán Viktor nem közönséges szélkakas, hanem olyan, aki mindig arra fordul, amerre holnap fog fújni a szél.

Egy ilyen szélkakas persze pontosan ugyanannyit forgolódik, mint a normál szélkakas, tehát hosszabb távon egy szavában sem lehet megbízni, és ez a szörnyű benne. De eddig tízből kilencszer eltalálta, hogy merre érdemes fordulnia

- folytatta.

Mérő László szerint – bár a járvány miatt tömegesen veszítették el munkájukat az emberek – a bukásnak nem gazdasági okai lesznek.

58 hozzászólásarrow_drop_down_circle

legott
@Csizmás Kond: Orbán nélkül hülye vagy. Egy senki vagy. Csak.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@verőce21: "verőce21
Háááááá…Háááááááááááá…Hááá…! " :)
Eladott Ország
Már 2018-ban is derekasan megrendült a mi fénylő csillagunk uralma, de mit tesz a véletlen, leálltak a számítógépek és mire újraindultak, fényes győzelmet arattak. Nem beszélve az egyéb, tömeges választási csalásról. Szerintem egy pillanatig sem kétséges, ha hatalmát veszélyben látná a csuti rém, ugyanúgy reagálna, mint most Lukasenko. A régi barát, az azeri elnök is milyen szépen megbundázta a választást, mert ott is volt. A választás előtti napon véletlenül közzétették a másnapi eredményt. Aliyevnek is ugyanaz a Finkelstein volt a kampánytanácsadója. Kérdés az hogy egy diktatúra demokratikus úton legyőzhető e?! Mert erre még nem volt példa. Abban biztosak lehetünk, hogy a bűnöző cigány és politikai prostituált bandája nem fog visszariadni semmitől!
Sámannus
Jött má a pohoshoz a doki vagy maga indul el Gratzba? Volt má lebeny kezelés máma?
L.József
Mérő Úr! Ön téved! ORBÁN VIKTOR MINISZTERELNÖKÜNK ÚJRA NYER! :)
Én nem dicsekednék az ön helyébe, hogy Ön matematikus meg pszichológus, mert szerintem mind a kettőben rossz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.