Néhány napja úgy összeverték Busai Attilát, a Ferencváros korábbi futballistáját, hogy több helyen összetört az arccsontja. 

Szabadon engedték a volt Fradi-játékost agyba-főbe verő támadókat
Busai Attila (j) fotó: MTI/Illyés Tibor

A Fradi volt focistája szerint valaki megrendelte megverését, állkapcsát sínbe kellett tenni.

A rendőrség közleménye szerint augusztus 5-én délután két férfi szóváltásba keveredett az étterem felszolgálóival, akik felszólították őket, hogy hagyják el a vendéglátóegységet. A férfiak ekkor átmentek egy szomszédos szórakozóhelyre, majd az esti órákban visszatértek az étterembe, ahol ismét összetűzésbe kerültek egy háromfős társasággal. A vita ekkor fajult verekedéssé.

A Blikk szerint később kiderült, a rendőrség az étterem vezetőjét és a két verőlegényt vitte el, súlyos testi sértés, súlyos testi sértés kísérlete, valamint csoportos garázdaság miatt gyanúsítottként hallgatták ki őket.

A nyomozó hatóság előterjesztése alapján a Budapesti IX. Kerületi Ügyészség indítványt tett a gyanúsítottak letartóztatására, figyelemmel arra, hogy megalapozottnak látta a bizonyítás csalárd befolyásolásának veszélyét.

A nyomozási bíró megállapította, hogy a gyanú megalapozott, az étterem vezetőjénél azonban még tisztázni kell az elkövetői minőségét és azt, hogy ez milyen körű. A bíróság nem osztotta az ügyészség álláspontját abban a kérdésben, hogy a bizonyítás veszélyben van, ezért szabadlábra helyezte a gyanúsítottakat.

A döntés ellen az ügyészség fellebbezett a letartóztatás elrendelése érdekében.

(Blikk)

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A bíróság megnézte a fociban nyújtott ""teljesítményét"" és az azonnali felmentését javasolta az elkövetőknek. Némi fájdalomdíjat is kilátásba helyezve...
Justitia
Emlékszel Simon Tibor FTC labdarúgó halálára?
"Kispest elleni bajnoki mérkőzés után nem utazott vissza Sopronba a csapatával, megvacsorázott a saját tulajdonában lévő Hegedűs Gyula utcai éttermében, majd egy születésnapi összejövetelre ment el a Mammut bevásárlóközpontnál lévő „Caffe Allure” bárba. Az ünneplés közben a pezsgő kinyitásakor a pezsgő kifutott, más vendégekre is ráspriccelt. "
A Simont bántalmazó biztonságiak között volt egy szabadnapos készenléti rendőr törzsőrmester is, akit az eset után állásából parancsnoka felfüggesztett.

Súlyos koponya- és agysérüléssel a Szent János Kórházba vitték, ahol azonnal megoperálták. A következő két napon három koponyaműtétet is végrehajtottak rajta (vérömlenyeket távolítottak el, majd a koponyára nehezedő nyomást csökkentették). Kedd reggel még úgy tűnt, a beavatkozások sikeresek lesznek. Kedd este Simon állapota válságosra fordult, az agyhalál tünetei jelentkeztek, és 2002. április 23-án 23 óra körül belehalt sérüléseibe. A halottkém a szemgolyóját a koponyaüreg hátsó részében találta meg, ami szinte egyértelműen vipera általi „kivégzésre” utal.[1]
Gyütt Mönt
Busai és barátja "a nap folyamán többször olyan magatartást tanúsítottak a szórakozóhelyen, amely miatt felszólították őket a távozásra, majd rendőri intézkedést is kértek ellenük". Általában sehol nem veszik jó néven,ha egy vendég a főnök barátnőjét szeretné megdugni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.