Az ellenzéki pártok bejelentették, hogy „meghallva a választóik akaratát, a mai napon megkezdték a hivatalos egyeztetéseket pártelnöki szinten a 2022-es országgyűlési választásra való felkészülésre”.

Az ellenzéki pártok bejelentették: 2022-ben minden választókerületben közös jelöltet indítanak a Fidesszel szemben

Azt írják, a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd elnökei már az első találkozón kinyilvánították a szándékukat, hogy mind a 106 egyéni választókerületben egy jelöltet állítanak a Fidesz-KNDP jelöltjével szemben, és győzelem esetén a közösen elfogadott program és elvek alapján együtt kívánnak kormányozni Magyarország érdekében – írja a 444.hu.

Az ellenzéki pártok közölték, hogy a pártelnökök „döntöttek arról is, hogy a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei 6-os választókerületben az időközi országgyűlési választáson a jobbikos Bíró László személyében közös összellenzéki jelöltet állítanak”.

(444.hu)

Cikk- és címlapkép: pixabay.com

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Talán azzal kellene kezdeni, hogy minden választókerületbe keresnek legalább 1 olyan valakit, aki ellenőrzi a választás tisztaságát és keresnek egy néhány olyan számítástechnikust, aki a számítógépes csalásokat ellenőrizni tudja.
Ez az alap, utána jöhet a többi!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Gazella
Igen el vagytok késve! Már rég össze kellett, hogy fogjatok ellenzékiek!
Nessy
Nyugalom! Pártunknak és kormányunknak semmi sem drága! Pár milliárdért annyi kamu párt lesz, mint eső után gomba! Aztán a levelezőtagozatosok is belehúznak, még a szomszédasszony macskája nevében is a fideszre szavaznak, meg a rég meghalt nagypapa helyett is ikszelnek, elvégre a kutya sem ellenőrzi.A határ menti kutyaólak is lakássá avanzsálnak, 20 - 30 határon túli bejelentkezett lakóval egy hónapig. Mielőtt valaki kiakad, ez legutóbb is így működött!
Gazella
@Béla333: Így kellett volna idáig is! De most már el ne basszák, hogy nem küldenek ki minden választó fülkébe független ellenőrt.
Yoda69
Majd jön pálfiiona és ha az ellenzék nyeresre allna mint 2018ban, egyszeruen kikapcsolja a számítógépes számláló programot és kijelenti a fideSS nyert.
Aki Én
Ezt már sokszor hallottuk. Szerintem eszük ágában sincs kormányozni.
ómió
Szóval, most az efftársak "tömörülnek népfrontba"! A választásból viszont - a "minta" fordítottjaként - ők nem lesznek kizárva!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.