Ki akarják rakni a dél-békési fideszesek a pártból Simonka György országgyűlési képviselőt, egy költségvetési csalási ügy vádlottját, mivel szerintük árt a Fidesz jó hírének. Simonka válaszul arról írt Facebookján, hogy októberben vallomást tesz arról a párttársáról, aki ki akarja záratni.

A napokban derült ki a Magyar Narancs jóvoltából, hogy a dél-békési fideszes pártemberek ki akarják záratni a Fideszből Simonka György országgyűlési képviselőt, mondván, a képviselő árt a párt jó hírének. A kizáratást Ruck Márton medgyesegyházai csoportelnök kezdeményezte.

Simonka beígérte, vallomást tesz arról a párttársáról, aki kizáratná a Fideszből

Fotó, címlapkép: Facebook/Simonka György

A kizáratást arra alapozták, hogy Simonka az egyik vádlottja egy költségvetési csalási ügynek, valamint az is indok, hogy az ellene indult büntetőeljárásról Simonka nem tájékoztatta a helyi szervezet elnökségét.

A 444 cikke szerint a felvetésre válaszul támadásba lendült Simonka György is, aki egy Facebook-posztban arról értekezett, hogy ő már hamarabb kezdeményezte Ruck Márton és Kraller József politikustársai kizárását a pártból. Szerinte ugyanis ez a két politikus – és a hozzájuk tartozó körök – az elmúlt években a dél-békési térség fejlesztését szolgáló forrásokból nagy összegeket szereztek meg.

Simonka azt is belengette, hogy októberben, mikor ügyében elindul az érdemi tárgyalás (januárban csak egy előkészítő tárgyalás volt megtartva), akkor vallomást fog tenni Ruck Mártonra.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na, még a végén a fülkeforradalom gyermekei is felfalják egymást. Addig pedig hogy a fidesz" jó hírnevén" ne essen csorba, azért versenyeznek, hogy kiderüljön, ki lopott el több közpénzt. Csak így tovább fijjuk, igaz keresztényként.
nezelodo
Na, még a végén a fülkeforradalom gyermekei is felfalják egymást. Addig pedig hogy a fidesz" jó hírnevén" ne essen csorba, azért versenyeznek, hogy kiderüljön, ki lopott el több közpénzt. Csak így tovább fijjuk, igaz keresztényként.
csak úgy....
elvtársak! mindenki tegye föl a mancsát aki nem lopott,
nem ám poltnak köll mindent kinyomoztati!
Nyírfa
Benne volt a pakliban, hogy nem az ellenzék győzi le őket, hanem egymást nyírják ki. Nekem így is, úgy is jó.
Csak így tovább!
Nyírfa
@Gyütt Mönt: Tudta Juncker, hogy csak az első dominót kell meglöknie. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.