Aszód és Gödöllő környékén munkálkodott, de elkapták.

A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint sorozatbetörőt kaptak el a zsaruk a napokban, aki júniustól több házat is lerabolt.

A közlemény szerint június elején egy domonyi háztulajdonos értesítette a rendőröket azzal, hogy

"a felújítás alatt álló házukba betört valaki, és onnan szinte mindent elvitt, ami csak mozdítható volt. Flexet, szerszámokat, hosszabbító kábelt, de a partvist és a vödröt sem hagyta ott.

Tíz nappal később érkezett az újabb bejelentés, miszerint egy galgahévízi ház ablakáról levágták a szúnyoghálót, és egy laptopot tulajdonítottak el. A rendőrök mindkét ügyben nyomoztak, tanúkat hallgattak meg, információkat gyűjtöttek.

A jelenlegi adatok szerint az elkövető, 2020. augusztus 10-én éjjel sem unatkozott első körben egy gödöllői egészségügyi intézmény előtt parkoló autó ablakát dobta be egy kővel, majd abból csokoládét, kávét, gyógyszert, nedves törlőkendőt és vércukor méréséhez használatos tesztcsíkot lopott el. Tovább ment, majd egy helyi mozi egyik vészkijáratként szolgáló ajtaját is befeszítette, de ott nem talált semmi magának valót.

Az éjjel még ekkor sem ért véget számára, útja a gödöllői piacra vezetett. Ott az egyik árustandon lévő ponyvát összekötő madzagot szakított szét, majd a pavilont feldúlta, tésztát, fokhagymát, fűszerpaprikát, babot és tojást spájzolt be magának.

Nem volt azonban szerencséje a kerékpárbolttal, ahová ezt követően, hajnali két óra körül próbált meg bejutni. Mivel nem volt már járat, a domonyi férfi a biciklibolt láttán úgy gondolta, hazateker egy drótszamárral. Ahogy az üzlet ablaküvegét betörte, pechjére megszólalt a riasztó, így bringa nélkül távozott.

A gödöllői rendőrök alapos adatgyűjtésének köszönhetően azonosították a betörésekkel gyanúsítható 24 éves férfit és 2020. augusztus 11-én Domonyban elfogták, kihallgatásán beismerte tettét. R. Gyulával szemben – őrizetbe vétele mellett – lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt folytatja le az eljárást a Gödöllői Rendőrkapitányság Vizsgálati Osztálya."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok

Szórakozás - 2020. September 23., 08:08
Kórházban volt Pécsi Ildikó