Nyolcból hat fejlesztő távozik az Index technikai és kereskedelmi hátterét biztosító Indamediától – tudta meg a hvg.hu. Az újságírók pedig még július 24-én adták be felmondásukat.

A felmondások tovább nehezítik a portál üzemelését, amely egyelőre az újságírók pótlását sem tudta megoldani. Az Indexet működtető szerkesztőségi rendszer a lap információi szerint folyamatos karbantartást igényel.

A távozók között van a rendszer fő fejlesztője is.

Dull Szabolcs főszerkesztőt július 22-én rúgta ki Bodolai László, az Index Zrt. igazgatóságának elnöke arra hivatkozva, hogy a főszerkesztő üzleti titkokat szivárogtatott ki a konkurenciának. Utána két nappal az Index szinte teljes stábja felállt, több tucat újságíró már nem is dolgozik a lapnál.

Forrás: HVG, 24.hu

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
De legalább ezt is a Fideszre kell hazudni?
Oposit
Ezek után lehet műszaki ellehetetlenülésre hivatkozni és bezárni. Úgysem nézi már senki. Sikerült tönkrevágni a háttérembereikkel. Ismerós forgatókönyv. Sok-sok százmilliárd adópénz megy el ezekre a műveletekre folyamatosan.
SystemError
@ómió: Bizony, az egész világ tudja már, hogy a mi Lukasenk volt. Meg is fogja ezért büntetni a nép rendesen
ómió
@SystemError:Mi fáj, bolsiságodnak? Már agyára ment a hazudozás? De, hisz, agy nélkül - ne izgulj - ilyen bajod nem lehet!
Csizmás Kond
...hát így néz ki az a dolog amibe a déklára beleüti az orrát.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.